Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בערב (8:30) בערך, אני מגיע לקארטינג פ"ת מגה קארטינג שאני מאוד אוהב,

הכל טוב ויפה..

קודם כל פניתי יפה למארשלים בבקשה ליעזרו לי למצוא קארט טוב כי אני רוצה להתאמן (זה לא מיתוס, יש קארטים יותר טובים ויש פחות, מכנית נכון לאותו הרגע..)

אז מארשל אחד אמר לי להתיישב על קארט X Y ו Z והשני בכלל אמר לי שאחד מהם לא נוסע, השני לא עובד טוב, קיצר לא לקחו אותי ברצנות התייאשתי והתיישבתי באיזה קארט שאמרו לי שאולי יסע טוב..

מתחילים לנסוע דבר ראשון אני שם לב, ההגה מושך חזק ימינה.. דבר שני אני שם לב, אין רגישות לברקסים, זאת אומרת, עד שאני לא לוחץ את הדוושה 3/4 דרך אין בכלל ברקס.. ואז כשאני לוחץ זה חזק מדי. אבוד.. ישר ירדתי להחליף קארט.. מחליף קארט מתיישב הכל טוב ויפה, מתחיל נסיעה, הכסא פתאום מתחיל לטייל לו.. וזה על הפנים אני פתאום ממצב שאני חובק את ההגה , היידים שלי מתיישרות כי הכסא נמשך לי אחורה. חוץ מזה, הקארט לא סחב. (וזה לא סתם אני אומר, אני יודע להרגיש).

ישר ירדתי להחליף עוד קארט, קארט נוסף אני עולה, ישר ההיגוי רך כאילו הגלגלים באוויר.. חוץ מזה, הקארט לא סחב.. אבל נו מילא, נמאס לי, המשכתי לנסוע, ואני יושב על הזנב של ילד קטן שהיה איתנו (היינו 4 אנשים , חבר ואני, ואב ובנו), בכל מקרה, סיבוב אחד אני מבלה מאחוריו (אני לא אגרסיבי ולא מנסה לעקוף בכוח תוך כדי סיכון אנשים למצב של תאונה), כי בכל זאת, הילד שמר על קווים סבירים ולעקוף אותו היה מסכן או אותי או אותו.. אני מגיע ליד הפיטס ואני רואה את המארשלים מדברים ביניהם ואני מסמן להם וצורח לכיוון הילד לפני, והם בשלהם.. בכל מקרה, ממשיך האלה סיבוב נוסף שלם.. ושוב מסמן להם, וכלום עדיין לא עוזר, הם בשלהם מדברים ביניהם, עסוקים.. (2 מארשלים על המסלול, עומדים אחד ליד השני.. - משהו לא נראה לי..).

בכל מקרה החלטתי שהספיק לי, כבר הייתי עצבני חבל על הזמן, אני נכנס לפיטס זועם וכבר אומר לי אחד המארשלים נגמר הזמן, למרות שהיה לאנשים על המסלול עוד סיבוב או שניים,

אני מחכה בסבלנות שיבואו לכבה את המנוע כדי שאני יצא מהקארט.

ישר נגשתי למנהל המסלול, אמרתי לו, אני בא לכאן הרבה, אני התאכזבתי הפעם וממש נעלבתי, באתי גם להתאמן ברצינות ולא לשחק.. וזה לא רק הקארטים זה גם המארשלים.

בכל מקרה, הוא הסביר לי שהקארטים עוברים טיפול ביום שלישי, ושישי אני חושב, ורק אחרי הימים האלה הכי טוב לבוא.. (עכשיו גם הבנתי מהמרשלים שהטכנאי לא הגיע כמה ימים), קיצר הקארטים היו במצב על הפנים.

דבר אחד לטובה אני חייב לציין שהמנהל שם הציע לי באותו רגע זה (אני מניח) נסיעה חינם פעם הבאה שאני יבוא.

יצאתי עצבני ומאוכזב כמו שלא הייתי שם אי פעם.

מה אני בא להגיד פה תכלס,

רק שתדעו התרשמות שלי נכון להיום ה12 ביוני מגה קארטינג במצב על הפנים.

חבל שזה קורה לפני האליפות, עכישו כשאנשים באים להתאמן לקראת המוקדמות.

אני שוקל ברצנות להחליף את המקום שבו אני יבצע את המוקדות בעקבות היום.

ובעיקרון זאת "אזהרה" לאנשים שמתכוונים לבוא לשם בימים הקרובים (כי ראיתי גם איזה דיון היום על אנשים שמתחלים להתארגן בקבוצות לקראת המוקדמות).

בכל מקרה, אין מה לבוא (לפי דברים שאמר לי המנהל) לפני יום רביעי.

אני מקווה שהמקום ישתפר, לא רק טכנית בקארטים שזה פשוט לא יאומן מה שהיה שם היום , אלא גם ניהולית, הח'ברה שם המראשלים לא זיהיתי אותם ואני בא יחסית הרבה הם נראה לי חדשים, אבל מה, חוסר אחריות עצום מצידם. ודווקא לנוכח העבודה שבאים אנשים כמוני להתאמן לקראת האליפות הייתי מצפה שאת הכמה מקצים האלה שמגיעים אנשים כמוני יקחו טיפה יותר ברצנות, בכל זאת, אם הם יודעים שאני בחרתי במקום שלהם לבצע את המוקדמות זה אומר שגם אני הולך לנסוע שם הרבה, ואני לא רוצה להתאכזב.

התרשמות אישית שלי מהיום, ראו בה בגדר המלצה, טל"ח.

עמרי.

פורסם

מוזר מאוד, אף פעם לא היו לי בעיות כשהגעתי למסלול אצלהם...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אמרת כבר שיש לך מישהו שם שעושה לך טובות. אז למה ציפית? לא לכולנו נחמדים כמוך.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

באמת יש שם קארטים מהירים וקארטים שבקושי זזים! ממש מרגישים בהבדל התאוצה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תבקש תמיד את קארט 6 או 17 - הם שני הקארטים המהירים ביותר

מה לעשות - אני לא ביקשתי שיסבירו לי - הוא הציע לי בעצמו מאחר והפעם הראשונה שבאתי לשם הייתה עם חבר שלו...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

פעם בשנה בערך אני עושה את הטעות והולך לקארטינג זה או אחר ופעם בשנה אני נשבע שזו הפעם האחרונה, בדיוק בגלל כל הדברים שתיארת (קארטים עם שלדות עקומות, צמיגים גמורים, בלמים שלא בולמים, מנועים שלא סוחבים ועוד). כשאתה מגיע למקום כשהוא חדש והכלים חדשים הכל נראה מצויין. ההנהלה מתאמצת והכלים במצב טוב. לאחר מספר חודשים הכל נראה כמתואר למעלה.

יצא לי להיות מספר פעמים בקארטינג בחו"ל, גם באנגליה וגם בצרפת. לא במקומות שיש בהם קארטים מיוחדים, סתם מקומות סטנדרטים שעל חלקם נחתנו בלי התראה מוקדמת. באף אחד מהמקומות הנ"ל לא נתקלתי במכסחות הדשא המקרטעות שיש בארץ או ברמת התחזוקה והשירות שנתקלים בה כאן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם מספר חברים רוצים לנסוע ביחד ולהשוות זמנים - אין טעם. מה שיקבע את הזמנים הוא על איזה קארט אקראי עלה כל אחד, וכמה היה מסובב הבורג של הגז שהעובד סובב "על בערך".

אני באלפא קארטינג הרצליה בכוונה רצתי לתפוס את הקארט שהיה הכי מהיר במקצה שלפנינו. זו היתה פעם שניה שלי במסלול, ומכיוון שבאתי עם קסדה מהבית יכולתי לרוץ לתפוס את הקארט הזה. התוצאה:

6 הקפות היו בזמנים של 29.3 עד 29.4 שניות. הקארט הרגיש מהיר ופשוט לא היה מצב לקחת את הסיבוב הגדול (ליד הstart finish) עם דוושה על פול גז.

בפעם השלישית והרביעית שלי שם, עם יותר נסיון כמובן, לא ירדתי את ה 31.4 שניות בשום הקפה ! זאת למרות שאחד המרשלים ניגש אלי ושאל אותי אם מישהו לימד אותי את הקווים של המסלול ושנהגתי טוב. ההסבר היחידי שלי לתופעה הוא שכנראה בפעם עם ה 29 שניות, נפלתי על קארט טוב, אולי אפילו "פתוח" ואחר כך עליתי על קארטים רגילים. עובדה שיכולתי לקחת את הסיבוב שהזכרתי על פול גז.

• אחראי פורום
פורסם

בעסה, תכננתי להתאמן שם. נקווה שישתפר.

דווקא באלפא קארטינג בקריון ז"ל הקארטים היו במצב טוב מאוד בכל

הפעמים שהייתי שם. כמובן שהיו הבדלים בין הקארטים אבל לא משמעותיים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אם מספר חברים רוצים לנסוע ביחד ולהשוות זמנים - אין טעם. מה שיקבע את הזמנים הוא על איזה קארט אקראי עלה כל אחד, וכמה היה מסובב הבורג של הגז שהעובד סובב "על בערך".

אני באלפא קארטינג הרצליה בכוונה רצתי לתפוס את הקארט שהיה הכי מהיר במקצה שלפנינו. זו היתה פעם שניה שלי במסלול, ומכיוון שבאתי עם קסדה מהבית יכולתי לרוץ לתפוס את הקארט הזה. התוצאה:

6 הקפות היו בזמנים של 29.3 עד 29.4 שניות. הקארט הרגיש מהיר ופשוט לא היה מצב לקחת את הסיבוב הגדול (ליד הstart finish) עם דוושה על פול גז.

בפעם השלישית והרביעית שלי שם, עם יותר נסיון כמובן, לא ירדתי את ה 31.4 שניות בשום הקפה ! זאת למרות שאחד המרשלים ניגש אלי ושאל אותי אם מישהו לימד אותי את הקווים של המסלול ושנהגתי טוב. ההסבר היחידי שלי לתופעה הוא שכנראה בפעם עם ה 29 שניות, נפלתי על קארט טוב, אולי אפילו "פתוח" ואחר כך עליתי על קארטים רגילים. עובדה שיכולתי לקחת את הסיבוב שהזכרתי על פול גז.

זה קורה תמיד, ולא רק בהרצליה פ"ת וכו', גם בחיפה זה ככה ולמרות שעכשיו הם קיבלו קארטים חדשיםם[מהקריון-לא רעים בכלל], באחת הפעמים הראשונות שלי שם עשית 28 שניות ועם החדש 31, הכל תלוי כאמור בכמה המרשל שכח "לסגור" אותו.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

המצב הזה קיים בכל המסלולים בארץ. גם בתחרות אתה יכול ליפול על קארט מחורבן.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני גם נרשמתי לפתח תקוה לתחרות, הייתי כבר פעמיים בשביל להתאמן, וגם אני התאכזבתי מהיחס לצערי, רק פעם אחת אחרי שהצגתי את עצמי למנהל שם וניהלתי איתו שיחה רצינית לקחו אותי קצת יותר ברצינות.

לגבי הקארטים, אני לא יכול להגיד שיש בינהם הבדלים, זה יותר נכון שכל קארט שם הוא מקרה לגופו. כלומר אין שום קשר, אבל כלום, בין קארט לקארט, אחד לא פונה, אחר רק מחליק, אחד מאיץ טוב אבל אחרי כמה שניות מפסיק להאיץ ונתקע על 40 קמש ~ , קארט אחר לא מאיץ אבל אחרי כל הישורת מגיע למהירות סבירה.

בתור אחד שנמצא בתחום הקארטינג באמת התאכזבתי מהרמה של הרכבים, ומהיחס של עובדי המסלול.

בפעם הראשונה שהייתי בכלל התאכזבתי, גם אחרי שדיברתי עם המרשל והראיתי לו רשיון לקארט 4 פעימות הוא לא התאמץ בכלל לודא שהקארט לא מוגבל...

הייתי שמח לדעת מה הזמנים הטובים לימים האלה, כלומר אני יודע שהשיא מסלול זה 19.00 אבל בהתאם לתנאי הקארטים ולחום הכבד שמשפיע על המנוע מה נחשב לזמן טוב עכשיו ?

פורסם

עשיתי שם 19.60, אחרי אירוע. מצד שני, פעם אחרונה שהייתי שם עשיתי 20.80, שזה יותר גרוע מהפעם הראשונה שהייתי אי פעם בפתח תקווה. לפי דעתי 20.50 ומטה יהיה טוב כרגע בפתח תקוה, תלוי בחום המסלול.

אופיר, פעם אחרונה שאני זוכר לקחתי מקום ראשון בתחרות. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...