Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בריטניה F1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא יודע שמחר המירוץ ???

בכל מקרה , אלונסו לקח את הפול פוזישן בהקפה האחורנה לאחר ששומי הוביל ומיד אחריו התברר שגם רייקונן עבר את שומי .

סדר ההזנקה הוא אלונסו ראשון , רייקונן שני ושומי שלישי .

והדרמה של היום היתה כמובן ג'ייסון באטן .

דווקא במגרש הבייתי מול הקהל הבייתי , מכוניתו החליטה שהיא בעיצומים...

אפשר היה לראות עליו כמה הוא מבואס :neutral:

בכל מקרה מחר בשעה 13:50 השידור מתחיל

אני מ 13:30 כבר מול המסך .

דרך אגב , מה שלא יגידו על הצמיגים אבל כשאני רואה 7 מכוניות מה 10 הראשונות עם מישלין ו 3 בלבד עם ברידג'סטון זה אומר לי משהו חד משמעית ולא משנה מה יגידו כל השאר . דרך אגב , כל הצמיגים במכוניות בדירוג האחרון הם כמעט כולן ברידג'סטון מלבד זו של באטן אבל הוא פרש בגלל תקלה טכנית...

מה תגידו על זה ?

ושומאכר , חייב משהו קטן לעורר קצת בלאגן , לא ?

אם בדקו את דיווחי הקשר של פרארי ולא נמצאה שום הוכחה למשהו שנאמר לו לעצור אפילו בעקיפין אז או שבאמת היתה לו באמת טעות אנוש שהוא לדעתי יכל לתקן אותה ואז העונש שקיבל היה כבד מדי לדעתי כי הוא לא ידע שאלונסו מהיר ממנו וגם הוא החנה בכוונה אז הוא מטומטם ופרנואיד כי הוא לא ידע אם אלונסו מהיר ממנו והוא לא הסכים לקחת צ'אנס...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

השתי דקות האחרונות של מקצה הדרוג היום נתנו סיפתח מדהים לקראת המירוץ מחר, אני כבר מתאר לעצמי את הקרב העקוב מדם שיהיה בין ראייקונן לשומי... זה עושה לי טוב על הלב!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אני כבר מתאר לעצמי את הקרב העקוב מדם שיהיה בין ראייקונן לשומי...QUOTE]

:mm_yeah:

בשאיפה שזה יהיה גם עם אלונסו...

וכמו שאמרתי , אני אהיה כבר מ 13:30 מול הטלוויזיה .

אל תשכחו,

פורסם

יהיה שידור חוזר? אני ב13:00 בצבא.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

:mm_yeah:

בשאיפה שזה יהיה גם עם אלונסו...

קשה לי להאמין, הרנו יותר מהירה מהמקלרן והפרארי, וראו את זה את זה טוב במונטה קארלו.

פורסם

מירוץ משעמם, בלי כל דרמה או משהו מעניין. אלונסו ניצח, אחריו שומאכר (שעקף את קימי רק בעצירת התדלוק) ושלישי היה קימי. האם השכלולים המכניים/הנדסיים הרגו סופית את F1 ?

אולי בסילברסטון היה לצופים כיף, גם זה לא בטוח, אך בטלביזיה זה היה פשוט שיעמום של כשעה וחצי - חבל מאד

פורסם

אף אחד לא יכל להגיד את זה יותר טוב מאשר החבר'ה ב-UpdateF1.com :

"There were two races at Silverstone today. One was between Fernando Alonso, in the Renault, and Fernando Alonso, in the Renault. The other was between those left in his wake. "

פורסם

היה מירוץ בן זונה !!!!!!!

טוב , תכלס' היה די משעמם .

מסקנות ?

רנו טובים משמעותית . מישלין טובים משמעותית . מאסה הומו . קימי לא יודע לחייך . או לדבר ושיבינו אותו תוך כדי . באטן עם מזל נאחס .

לילה טוב ואני מחזיר את השידור אליכם מחדרה .

אל תשכחו,

פורסם

הגראן-פרי הבריטי הוא עוד אחד בשושלת שבונה אלונסו כרגע .

שנת 2006 היא אולי השנה שאלונסו מראה דומיננטיות , אבל אולי גם זו שהוא החליט החלטה מוטעית לגבי הקריירה שלו .את זה נדע בשנה הבאה .

רנו לא יכלו להבטיח לאלונסו המשכיות , ואולי גם הרבה כסף , ולכן הוא עובר למקלארן ב-2007 .

אלונסו מראה דומיננטיות מהסוג שהראה מיכאל שומאכר בפרארי ברצף האליפויות שלו .

משום מה בשידור בערוץ-5 דיברו על האמינות של מקלארן . אני לא ראיתי בעיות אמינות , מה שאני ראיתי זה שהמקלארן פשוט לא מהירה כמו הרנו ואולי גם לא כמו הפרארי .

רייקונן לא יכול לתת יותר ממה שיש לו , ולא , הוא לא זונה , הוא פשוט נוהג במקלארן שהיא לא המכונית הכי מהירה על המסלול , והיום אם אין לך את המכונית המהירה ביותר אתה לא מסוגל אפילו לדגדג את אלונסו .

אני לא אוהב את סילברסטון והתאכזבתי לשמוע שהחוזה של המסלול הזה חודש , הייתי מעדיף שהמרוץ הבריטי יעבור לברנדס-האץ או דונינגטון-פארק .

מרק וובר שוב סבל מחוסר מזל , פשוט היה במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון , אבל זה הסיפור של זינוקים במרוצי מכוניות , חלק מצליחים וחלק הם וובר...

קבוצת ב.מ.וו ממשיכה בהתקדמות ההדרגתית שלה וגם היידפלד ובעיקר ווילנייב , הוכיחו שעדיין הם מסוגלים לעשות את זה .

מנוע קצת יותר חזק וחבילה טיפה יותר טובה והם יכולים לאיים ולכוון עוד יותר למעלה .

2 פרשיות היו בצד סוף השבוע הזה - האחת , פרשיית היצוג של הקבוצות-מדינות ואף אחד לא מבין חוץ ממוסלי למה וויליאמס ולא מקלארן .

כולם אומרים שזו התחשבנות מול רון דניס , האמת מול הרקורד היבש נכון היה לשים את מקלארן ולא את וויליאמס , אבל באם חושבים על כיוון אחר , ואולי ר קאני חושב כך , וויליאמס עדיין זוכה לעצמאות מסויימת בתור קבוצה ומקלארן כבר חזק בתוך מרצדס ...אולי מישהו ב-FIA לא רוצה עוד יצרן חזק מסביב .

אגב - וויליאמ סחתמו על חוזה עם טויוטה לשנה הבאה .

העניין השני - סאגת שומאכר...ווילנייב התאכזב המהטיפול בזה והתפטר מאיגוד נהגי הפורמולה-1 .

ונקודה לסיום - נמאסה הדביקות של אלי אילדיס בשידור . כולנו הבנו שהוא היה במרוץ במונקו לפני שבועיים , לא חובה לחזור על זה כל שנייה . אנחנו מקנאים זה נכון , אבל ראבעאק , תרגע ומהר .

נמאס גם זה שהוא כל הזמן מדבר ומשווה כל דבר למיכאל שומאכר , לפעמים נדמה לי ( רק לי...? )שהוא מכיר רק את זה .

דובי

(אגב - מצטער על האיחור , לא הייתי פה )

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

*************נמחק ציטוט מיותר************

לא יודע כמה צופים יש לפורמולה 1 בארץ, אך הייתי נוטה לחשוב שבעלי העניין האמיתי או כמה מהם ,מסתובבים פה. יחד עם זאת , מעניין לדעת שלמרות שאנחנו לועגים לאלידיס לא פעם על השטויות שהוא מגבב לנו בשידור, שום דבר מהביקורת שלנו כלפיו, לא ממש מגיע אל מישהו בבקרת השליטה בערוץ הספורט. מילא את קורפל אפשר לסבול [מידי פעם הוא גם מדבר לעניין] , אבל את אילדיס צריך לזרוק משם לכל הרוחות, חובב ספורט מוטורי או לא.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

מה שמפריע לי בכל הסיקורים האלו של פורמולה 1, זה שכל כך הרבה מזה מדבר על מה שמחוץ לספורט. על תככים, יריבויות, תקנים, סוגי צמיגים וכסף, המון כסף. אפילו כשאנחנו מדברים על זה, אנחנו מזכירים כמעט רק את הדברים האלו. איפה הסיפורים על התאוצות המדהימות? העקיפות המופלאות? התכנון הגאוני? הנהיגה המשובחת? זה פשוט לא קיים יותר...

זו הסיבה שאני מתעניין בראלי ולא ב-F1. אמנם גם שם יש אלוף יחיד משכמו ומעלה, אבל שם יש אקשן, התהפכויות, איכויות נהיגה שכל אחד יכול לראות.

מרוצים על מסלול? אם כבר אז ליגות של מכוניות טורינג - לפחות שם יש אקשן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...