Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה באזור עפולה והעמקים אני יכול להשיג כבל 8 גייג'?

מה הם החנויות בתוחם האודיו לרכב המומלצות באזור זה? והאם 70 שקל לפיוז 60 A ובית פיוז רגיל זה יקר? אם כן כמה הוא אמור לעלות?

תודה

:-) just smile
פורסם
כן יקר מאוד לפיוז ובכל חור אתה יכול למצוא כבל 8 גייג'

תשובה מאוד לא עיניינית, אני לא יודע איפה יש חורים באזור עפולה והעמקים שמוכרים 8 גייג', ואם זה באמת יקר אז כמה זה אמור לעלות?

:-) just smile
פורסם

ה8 גיי'ג עולה בערך 5 שקל למטר(לפחות פה במרכז ולא בחנות אחת.).

בית פיוז עולה בערך 50 ש''ח ופיוז כמה שקלים.

אבל יכול להיות שבאזור שלך זה המחירים.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

כבל 8 גייג'-5.50 שקל למטר .

בית פיוז-50 שקל

פיוז(הרגיל מפלסטיק) 10 ב-12 שקל.

פיוז - 5 שקל.

כך בכל חנות סטריאו ברמלה.

לגבי אצלך אם תעבור באיזשהו תחרות אז אתה תשיג במחיר כמו שציינתי ולא נראה לי שבעפולה מוכרים דברים כאלה אם בכלל יודעים מה זה כבל 8גייג'.

בברכה,

אמיר

פורסם

כל אחד זורק מחירים...

למה שלא תקנה ערכת התקנה 8 גייג' פשוטה ב 100 ש"ח וגמרנו? אני מבטיח לך שתזדקק בעתיד לכל שאר הדברים שבערכה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אנחנו "זורקים" מחירים כי הבחור ביקש לדעת אם המחיר שנתנו לו יקר,

וכפי שאתה רואה ביחס למציאות שוחטים אותו, אז עדיף שיידע ושאנחנו נמשיך "לזרוק" מחירים..

כי זה מה שהוא בעצם ביקש לא?

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

• תוכן חדש...