Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגזוז שירד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמתי לב שהאגזוז שלי ברכב ירד קצת כאילו שעומד ליפול ועושה רעשים מעצבנים של ויברצות בזמן נסיעה

זה אגזוז של סופרטספרינט אז דיי מרגישים את הרעידות נראה לי שמישהו דרך עליו ודאג שהוא ירד הוא עדין לא ברצפה אבל הוא לא במקום

אני הולך מחר לאגזוזון לסדר את זה מישהו יודע כמה עולה רק לתפוס אותו למקום שלא יעבדו עליי במחירים כי ממש אין לי מושג ..

ועם מישהו יכול להמליץ על אגזוזן שלא שוחט בפ"ת?

זה משהו פשוט שכול חמור יכול לעשות...

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

בין 50-150 ש"ח, אלא עם כן הרעשים נובעים מחור באגזוז או לסתום חורים בריתוך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עדכון:

הייתי היום אצל כמה אגזוזנים מצאתי שהדוד קרוע לגמרי מסביב אמרו לי שיש אפשרות לרתך ב200 שקל

יש לי כמה שאלות

1.האוטו אצלי חצי שנה ותמיד עשה בק פיירים זה הסיבה? אני הלכתי לאגזוזון לא מסיבה הזאת אלה מסיבה שהאגוז ירד וחשבתי רק להרים אותו

2.האוטו מאבד מהכוח שלו בגלל שהוא ככה?!

3.מה כדאי לעשות יש לי בבית את הדוד המקורי של האוטו האם להחזיר אותו ולהיות רגוע כי יש לי טסט אוטוטו...

תודה מראש

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אמרת שיש לך אגזוז של סופר ספרינט והם בדרך כלל באים אם אישור ככה שאם יש לך אישור אין לך ממה לדאוג בקשר לטסט.

אני במקומך הייתי חוזר לאגזוז המקורי בלי שום קשר לטסט. סתם מרעיש, מושך עיניים לא רצויות ולפעמים אפילו מוריד מהכח של המנוע.

אופק.

פורסם

הייתי היום במוסך והחזרתי את האגזוז מקורי של האוטו

אם אני יספר לכם מה היה בתוך הדוד הקרוע אתם תרצו להביא לי מכות...

הדוד לחץ שך סופר ספרינט היה פתוח לגמרי אחרי שפירקו אותו הפכתי אותו יצא אולי 2 קילו של חלודה פחמים היה סתום לגמרי , התביישתי לצלם את זה ולעלות את זה

שורה תחתונה :האוטו לא חנוק כמו שהיה נוסע יותר טוב ומגיב יותר מהר... וכמובן נסיעה שקטה (או שזה פסיכולוגי..)

רק חסר הרעש שהיה, קצת מבאס... אבל עדיף

עוד שאלה קטנה יש לי אוטוטו טסט לאוטו והבנתי ממנו שעכשיו מחמירים על הממיר הקטליתי אצלי באוטו אין ממיר כזה והוא אומר שלהתקין את זה עולה 1000 שקל

אני יודע על מלא מכוניות שיש להם אגזוזים שפולטים רעלים ובלי ממרים איך אפשר להעביר את האוטו טסט בלי בלאגן?!

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...