Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת חשמל מסך CRT מול LCD?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

40W למחשב זה קצת אופטימי.

במצב מנוחה אני מדדתי על פנטיום3 משהו בסביבות 70-80W, ללא מסך.

בעומס (קומפילציה, משחק תלת מימד, צריבת DVD, קידוד סרט) זה יכול להגיע גם לכפול מכך או קצת יותר.

לנתון ההספק הנקוב של ספק הכח לא מגיעים אף פעם, רוב הספקים יוציאו עשן שחור הרבה לפני כן, ספק של 300W נקוב (וואטים סיניים...) יישרף אם תנסה למשוך ממנו 250W.

מסך LCD צורך משמעותית פחות מ-CRT. המספרים שהוזכרו (25 מול 125) נשמעים הגיוניים.

על פני מספר שנים זה עשוי להחזיר את מחיר המסך בצריכת חשמל.

בקיץ יש יתרון נוסף לציוד חסכוני - הוא פולט פחות חום. בסופו של דבר כל וואט חשמל שנצרך צריך לצאת לאנשהוא, במסך זה יוצא בצורת אור (הספק רצוי) + חום (בזבוז).

גם האור פוגע בקירות החדר ברובו והופך בסוף לחום, כך שניתן להתייחס למסך, ובעצם לכל מכשיר כאל גוף חימום.

כשמפעילים מזגן בחדר עם מכשירים פועלים הוא צריך להתאמץ יותר כדי לשמור על טמפ' נעימה (לסלק את החום שנפלט מהמחשב+מסך) ולכן אם עוברים למסך חסכוני יותר אז גם מורידים עומס מהמזגן וחוסכים גם בצריכה שלו.

בחורף לעומת זאת המצב הפוך. (אם ממילא מפעילים חימום בבית אז בעצם כל יתר המכשירים החשמליים לא עולים כסף בכלל כי בסוף הם תורמים לחימום שדרוש ממילא)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אורן המשחב שלי עובד 24/7 והמסך 12 שעות ממנו.

בחודש אני מגיע ל300 ש"ח חשמל רק המחשב. אם הLCD יכול לצמצם לי קצת את הביזבוז אז הנה מצאתי סיבה לקנות לי מסך חדש :-).

למה לחשב אם חברת חשמל יכולה לחשב בשבילך. או כל אחד שיש לו רקע פיצפון בחשמל.

עכשיו לדעתי הבעיה שלך היא אחרת,

כי אצלי אני עובד עם המחשב קרוב ל12 שעות גם כן, וחשבון החשמל שלי לא עובר את ה 300 שקל בחודשיים ... שזה כלום (וזה כולל מקרר, מזגן לפעמים, דוד ועוד)

לדעתי המחשב והטלויזיה זה אחד הדברים הכי פחות לוקחים חשמל שיש ..

• תוכן חדש...