Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את האימפרזה 2 ליטר 2003 האוטומטית שלי שעשתה 145000 א' ק"מ. היא מליסינג ואני יד שניה. יש לה רק פגיעות בעלות משמעות נמוכה והיא תקינה מכנית.

האם הגיוני שבטרייד אין יאמרו כי יש להוריד 10,000 ש"ח מעבר ל 18% בגין ק"מ גבוה וכן עוד כמה אחוזים על ידיים?

תודה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

כמה שפחות :!:

אין תשובה חד משמעית, ככל שהם יורידו אותך ככה הם ירוויחו יותר. פשוט עניין של התמקחות.

בכל מקרה אני במקומך הייתי מחפש סוחר טוב שיקנה את הרכב. יש סיכוי סביר שתקבל ממנו מחיר טוב יותר בהנחה שהרכב באמת במצב טוב ונראה טוב...

פורסם

תנסה למכור בצורה עצמאית, כנראה שתקבל מחיר הרבה יותר, ואם לא אז תדע להעריך את המחיר שכדאי לך למכור לטרייד אין.

בכלליות אני חושב שיהיה קשה להפטר מרכב כזה ולכן אים יציעו לך סביב 25% פחות מהמחירון נראה לי כדאי.

פורסם

צר לי אך מחיר השוק של רכבך הינו סביב ה -0 25 - 28 אחוז פחות מהמחירון, עפ"י הנתונים שמסרת אך יחד עם זאת נסה לבקש את המחיר הטוב ביותר עבורך, ובד"כ זה לא יקרה בטרייד אין למינהם ובוודאי שלא אצלן סוחרי רכב.

פורסם

האוטו שלך גם ככה לא סחיר מאוד, בנוסף הוא בעל קילומטרז' עצום לרכב כזה חדש וגם הוא היה בליסינג בעברו - אלו שלושה דברים שמחסלים כמעט לגמרי את יכולת הסחירות של הרכב.

בנוסף, אני לא יודע למה אתה מתכוון לפגיעות בעלות משמעות נמוכה, אבל גם קצה שלדה נחשב בהרבה מאוד טפסי בדיקה ל"בעל משמעות נמוכה".

בקיצור - אני בכלל מתקשה להאמין שיש טרייד אין שיתעסק עם זה, ואם כן אז תדע לך שיש לך המון להוריד כי בשוק הפרטי ייקח לך נצח למכור רכב כזה.

פורסם

משמעות שולית משמעה טמבון הוחלף, כנף נצבעה וכיפופים קלים בפח אחרי טמבון אחורי

אין קצה שילדה.

תודה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אל תשכח שטרייד אין זה שירות מסויים שמעניק לך הרבה נוחות וחוסך כאב ראש של מכירה רגילה,ושירות שנותן נוחות עולה כסף.אין ארוחות בחינם...

בטרייד רשאים להפחית עד 15% עבור השירות,והפחתות כגון ק"מ או ירידות ערך כלשהם מתגלגלות אל הלקוח שרוכש את הרכב בכל מקרה,ולא נכנסות לכיסו של איש הטרייד אין.

אף אחד לא עובד לשם שמיים ומחלקת טרייד אין היא לא עמותה ללא מטרת רווח.

רכב כמו שלך שהסיכוי למכור אותו בשוק הפרטי קלוש ביותר ,יקבל בטרייד אין מחיר בהתאם .

מנסיוני סוחר רכב באחד המגרשים יתן ברוב המקרים מחיר נמוך יותר מכיוון שיש הרבה יבואנים שמסבסדים בצורה כלשהי את מחלקת הטרייד אין שלהם ,וסוחר לא מקבל סבסוד מאף אחד והכסף שהוא מוציא על הרכב יוצא ישירות מכיסו הפרטי,והמחיר בהתאם.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

FIFTHGEAR ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית אבל אי אפשר כי עברת את המכסה שלך ,אז תמחוק הודעות ותכתוב לי הודעה ואני יחזור אליך כי יש לי אינםורמציה מעניינת להעביר לך .

פורסם
כיפופים קלים בפח אחרי טמבון אחורי

אין קצה שילדה.

אני לא בטוח ששני הציטוטים הללו הולכים ביחד.

נסה מקומות אחרים.

הם ממעיטים בערכו של האוטו שלך, לדעתי.

בכל מקרה, זה לא יהיה קל למכור אותה.

דניאל

MCS 2008

פורסם
אני לא בטוח ששני הציטוטים הללו הולכים ביחד.

הולכים, לרוב זה קורה שהפגוש האחורי מקבל מכה קלה יחסית (באמצע) ואז הקורות אורך לא נפגעות אבל יש כיפוף בפח שבמרבית המקרים זה כל כך שולי עד כדי כך שאין מה לתקן בזה ו/או רק מיישרים את זה עם מכות פטיש. במקרים כאלה גם האמבטיה של הגלגל הרזרבי לא נפגעת.

במקרים בהם יש צורך בפחחות וצבע - סביר להניח שהמכה היתה יותר חזקה ויש פגיעה שעלולה להחשב בפגיעת שלדה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...