Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כוח סוס אחד שווה להפעלה של תנור חימום בערך, אין לך מה לדאוג.

דניאל, אמנם 1 כ"ס שווה ל736 וואט, (הרבה פחות מתנור חימום), אבל, העניין הוא בהתנעת מנוע בעומס. שם מופעל העומס על הקו, (2-3 שניות ראשונות) אבל שוב, במזגן 1 כ"ס, זאת פשוט בדיחה לדון בעניין.

פורסם

אז אני רק רוצה לקבל תשובה סופית, אם הבנתי את זה נכון.

בעיקרון, אין בעיה להפעיל את שניהם יחדיו, מפני שהמזגן צרכן נמוך יחסית.

עם זאת, כדאי בכל מקרה לרכוש לעצמי אל פסק - לא רק למזגן.

הבנתי נכון?

פורסם
אז אני רק רוצה לקבל תשובה סופית, אם הבנתי את זה נכון.

בעיקרון, אין בעיה להפעיל את שניהם יחדיו, מפני שהמזגן צרכן נמוך יחסית.

עם זאת, כדאי בכל מקרה לרכוש לעצמי אל פסק - לא רק למזגן.

הבנתי נכון?

תשובה סופית?

אם אתה גר בבית מודרני, עם מערכת חשמל שאיננה זקנה \ ישנה \ סובלת מתקלות כרוניות אין סיבה להתחיל להכנס לסרטים.

כבר כתבו פה לפני בשירשור - מזגן 1 כוח לא ממש מרשים שקע ישראלי, עם מדחס בלי מדחס, חבל לך על האנרגיות.

גם אצלי המזגן מחובר כך - רק שמדובר ב1.5 כ"ס...

אין מה להתרגש.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תבדוק שהמא"ז של החדר הוא 10A\C ,ע"מ שלא תהיה נפילת מתח בעת ההפעלת מנוע המזגן,

בכללי אם החיבורים טובים בתיבות היסתעפות והכבל הוא 1.5 ממ"ר אז לא אמורה להיות בעייה גם בלי אל פסק,שעדיף שתרכוש בלי קשר למזגן,אלא להגנה נוספת על מוצר יקר.

חג שבועות שמח רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בלוח חשמל ישנם הנתיכים [מא"ז=מפסק אוטומטי זעיר],תבדוק שהנתיך ששולט על החדר הוא 10 אמפר\ה C מסמן עמידות בכושר התנעה גבוה,כי כאשר מנוע מופעל הוא צורך פי 2-3 מהזרם הרגיל שלו,אך מיכוון שזה 1 כ"ס גם B יעמוד בזה,1.5 ממ"ר זה חתך החוט שזה המינימום המותר בחוק,בכל מקרה לא נראה לי שתהיה לך בעייה,חוזר שוב על ההמלצה לאל-פסק כי זה טוב גם נגד ברקים,ונפלות מתח משנאי חברת חשמל.

יום טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

נפילות מתח מתרחשות הרבה בחורף בגלל ברקים ומזג אוויר סוער.

אם תרכוש על פסק הוא יגן לך גם בפני החורף וגם בפני המזגן.

*אין לי שום קשר לשום חברת אל פסק אני לא מקבל אחוזים ממכירה של אחד.

רק ממליץ.

• תוכן חדש...