Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה מרוכזת של צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל-כ-ל ח-ב-ר-ה יש דרך שונה לקבוע את מקדם השחיקה של התוצרת שלה, לכן אין טעם להשוות בין מקדמי שחיקה של חברות שונות.

ו-280 של GS-D3 הם לא 280 של SP9000.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני גם !

זקוק לזוג 16\55\205 ....

מאחת מתוך שתי היבואנים שיתן את המחיר הטוב ביותר .....

דודו

נראה לי ששתית קצת חשיש

ברכב שלך המידה היא 195/45/16.

אלא אם יש לך איזה גולף או חלילה שקנית סילביה ולא אמרת לי?

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

גם מעוניין לדעת כמה יעלו לי 195/50/15

אבל חבר'ה מישהו מברר פה מחירים ? נתחיל להריץ עניינים זה כבר 6 עמודים

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
הSP9000 טוב משמעותית מהSP8000 ושוב בשביל עוד 200 פלוס לצמיג זה פשוט לא שווה, תאמין לי שאם חושב שאתה מנצל אותם עד הסוף אתה טועה.

להאמין לך על סמך מה, נסיונך הרב בנהיגה או הכרותך אותי כנהג?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יודע מה... אתה רב אומן רבים היו רוצים ללמוד מכישוריך המופלאים אם רק היית חולק אותם עם פשוטי העם.

לך קנה מה שאתה רוצה, אתה הרי מבין הכי טוב.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

אני כבר מריץ ברור מחירים על בערך 12 רבעיות של F1. ביום ראשון אני אמור לקבל תשובות ולפי זה נמשיך הלאה.

יכול להיות ששכדאי לבדוק בעוד מקום להשוואה אבל זה נראה לי לא בסיידר להטריח את צמגי הדרום לברורים ולהריץ עוד מישהו - אבל אם למישהו יש קשר עם יבואן או פנצריה גדולה אתם מוזמנים לברר.

אני אעלה ביום ראשון את הרשימה המלאה בינתיים.

שבת שלום

ניב

פורסם
יודע מה... אתה רב אומן רבים היו רוצים ללמוד מכישוריך המופלאים אם רק היית חולק אותם עם פשוטי העם.

אני כתבתי שאני מבין יותר או פחות? שאני נהג טוב? שיש לי כישורים? אתה זה שמספר לי מה אני יכול ומה אני לא ומה מספיק טוב או לא טוב בשבילי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אביחי

אני קודם מתחיל בברורים על ה F1 ואחר כך ממשיך הלאה.

גם אני רוצה T1R לאוטו שלי (במידה 205/45/15) אבל הרוב רוצים F1 וזה כנראה תהיה הבדיקה הראשונית

אין טעם להתפזר ולבקש 4 חברות שלושה סוגים מכל חברה. יחשבו שאנחנו לא רציניים על ההתחלה ...

ביום ראשון נתחיל להתקדם. צעד צעד ...

פורסם

מחירים :

המחירים שאני נותן לכם מותנים בהזמנה של לפחות 12 רבעיות צמיגים, אלו מחירים כוללים הרכבה ואינם כוללים מע"מ, חלק מהצמיגים הינם מוכנים לאספקה מיידית וחלקם יגיעו ארצה תוך שבועיים:

הצמיגים באספקה מיידית:

195/50/15 600 ש"ח

225/45/17 700 ש"ח

235/45/17 720 ש"ח

235/45/17 750 ש"ח

245/40/17 800 ש"ח

235/45/18 950 ש"ח

צמיגים לאספקה תוך שבועיים:

205/45/16 600 ש"ח

205/55/16 600 ש"ח

215/45/17 700 ש"ח

חלק מהמחירים פה הינם מחירים ממש נמוכים לדעתי, חלק אולי פחות . ברגע שתהיה פה הסכמה אני סוגר איתו על הצמיגים הנ"ל וממשיך לכיוון שאר הצמיגים, רק צריך לראות שהאנשים שם רציניים ...

יאללה תגובות ...

פורסם

לגבי המידה 195/50/15 יוצא בחישוב של 4 צמיגים 2400 ש"ח, ואביעד מהפורום כאן ציין שבפורטל הוא קנה אותם לפני חודשיים ב-2200 (אם אני לא טועה), אז מה העניין כאן???

• תוכן חדש...