Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא 106 שהוכנס למוסך לפני שבועיים עקב שמן במים, במוסך אמרו שהכל יכול להיות ולאחר פתיחה אמרו שזה רק האטם, אוטו שוחרר מהמוסך ולאחר נסיעה של 15 דקות היה מתחמם עקב לחץ של גזים במערכת הקירור והיה פולט דרך שסתום העודפים את רוב המים מהרדיאטור.

לאחר התייעצות פה בפורום ייעצו לי להחזיר את הרכב למוסך וסברו שזה ראש שלא נעשה כמו שצריך(חשוב לציין שלפני שהחזרתי את הרכב למוסך עשו לי בדיקת לחץ ברדיאטור, לחץ שמכניסים למנוע דרך החור של הפלאגים ובדיקה האם המים ברדיאטור "קופצים" כשמניעים ,כל הבדיקות ללא ממצאים :!: ).

היום התקשרתי למוסך ואמרו לי שהיה סדק בראש והחליפו אותו :mad: .

שאלות:

1. האם הגיוני שסדק בראש יקרה תוך שבועיים בנסיעה בכלל לא מאומצת(מהרגע שהוחלף הראש) כי לפני זה לא היתה לי את הבעיה של הלחץ?

2. איך לא הבחינו בסדק כשפירקו/חרטו/הרכיבו את הראש :?:

3. יש דרך שאני אוכל לבדוק אם עבדו עליי, כי כך זה נראה לי :evil::?:

4. האם אני יכול לדרוש את הראש הפגום ? ואם כן האם אפשר למכור ממנו חלקים כדי להפחית את ההוצאה החוזרת על היפול :?:

תודה :(

פורסם

בקשר לשאלותיך:

1. זכותך המלאה לדרוש את את הראש הישן בחזרה ולראות אותו

2. אין לך מה למכור מהראש הישן מכיוון שהכל פורק ממנו והועבר לראש החדש

בנוגע שאלה הראשונה שלך האם טיפלו לך בראש או שרק החליפו אטם והחזירו למקום ,אם זה נעשה בצורה זו הראש לא עבר שום בדיקה ואפילו לא מישוריות ולכן סוג זה של עבודה אינו מיקצועי ולמוסך זה לא הייתי חוזר. עכשיו קימת אפשרות שנייה שהובחן בסדק אבל לא נעשה כלום בנידון על מנת "לשאוב ממך עוד כסף" או שהסדק נורא קטן ורק לאחר שהמנוע מגיע לטמ"פ עבודה המתכת מתפשטת ואז מתחילה החגיגה ולכן כשנעשתה בדיקת לחץ שאגב אני לא מכיר את השיטה שבה היא נעשתה אצלך אני מכיר שמכניסים לחץ דרך המיכל פיצוי ובודקים נזילות . צר לי להגיד לך אבל נראה לי שעשו עליך קומבינה וזאת ממה שהבנתי מדבריך להבא הייתי ממליץ לך לא לטפל עוד במוסך הנ"ל ובנוסף תהיה נוכח כל זמן הטיפול ולהבא כאשר אתה עושה אטם ראש מומלץ לשלוח גם את הראש לטיפול (ניקוי ,מישוריות,השחזת שסתומים וכו..)

אם תרצה עוד מידע אתה מוזמן לשלוח ה"פ

מקווה שעזרתי

פורסם

עדכון חם מהתנור :!:

דיברתי עם המוסכניק שלי (שאמור להיות אמין) ועכשיו התמונה הרבה יותר ברורה ...

אז ככה בפעם הראשונה שהרכב נכנס למוסך (שמן במים) נאמר לי שעשו חריטה וכ"ו , מתברר שמה שהוא עשה היה להחליף אטם ,שמן ופילטר שמן וזהו :!: (עלה לי 1100 ש"ח, אך... איזה תמים :evil: ).

היום הוא הודיע לי שיש סדק בראש והלחימו אותו ועשו גם גומיות שסתומים+ אטם מקורי(בפעם הקודמת האטם לא היה מקורי :bad-word: )וחריטה.

מחר אני משחרר את האוטו מהמוסך ומתכוון להתחשבן על הגניבה (אולי נגיע לבית משפט!!!)

פרדי שוב תודה על העצות והיעוץ(על זה נאמר "שמור אותי מאוהביי ומשונאי אשמר בעצמי" והמבין יבין :!: .)

פורסם

תפרסם את שם המוסך.

כדי שנדע לאיזה מוסך לא ללכת.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

• תוכן חדש...