Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל אופן התא הזה בזמן הפתיחה עושה רעש כזה של תקתוק וברגע שהוא ניפתח הוא לא עומד עד הסוף תראו על מה אני מדבר בתמונה .

33333332123.JPG

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

גם אני חשבתי על זה אבל פה לא רואים אותו כמעט בכלל אז מצאתי תמונה שלדעתי יותר ברורה בכל אופן מישהו יכול לעזור ?

פורסם

מעטות הרנו בהן התא הזה נפתח ועומד כמו שצריך כיום.

כעקרון, יש שם מגרעת בפלסטיק בחיבור של המכסה של התא הזה, שכאשר הוא מורכב, יש חתיכת פח שלוחצת אותו ועוזרת לו להעצר בקצה העליון של התנועה שלו.

מה שקורה בפלסטיק צרפתי הוא שעם הזמן - הבליטה בפלסטיק נשחקת, או מה שקורה מהר יותר - תושבות חתיכת הפח [שעשויות גם הן פלסטיק] מתפוררות, ואז אין לחץ והדלת הזו לא עוצר יותר במקום בו היא צריכה לעצור.

פתרון?

אין פתרון - זה תא כל כך גאוני שגם כשהוא לא נשארפתוח הוא עדיין שימושי מאוד [לפחות לטעמי]

פשוט צרה שצריך לחיות איתה

רון.

נ.ב. ראיתי רנו'אים שבהים פשוט העיפו את הדלת הזו, לדעתי זה פתרון לא להיט

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני מעדיף שישאר ככה ולא להעיף את הדלת ... בכל מקרה גם לטעמי הוא חשוב אני שם בו כסף קטן וכל מני דברים קטנים שאני צריך בהישיג יד ...

פורסם

הבעיה נפתרה הלכתי לפרוקיה שם הבנאדם תיקן לי את זה עם אפוקסי ולא רצה לקחת כסף בכל אופן הוא נתן לי דלת שתיהיה לי ספר למקרה שהשניה תישבר שוב

הפרוקיה היא עמי חלפים באשקלון מאוד מאוד מאוד מומלץ שירות מקצועי ואדיב

פורסם
הבעיה נפתרה הלכתי לפרוקיה שם הבנאדם תיקן לי את זה עם אפוקסי ולא רצה לקחת כסף בכל אופן הוא נתן לי דלת שתיהיה לי ספר למקרה שהשניה תישבר שוב

הפרוקיה היא עמי חלפים באשקלון מאוד מאוד מאוד מומלץ שירות מקצועי ואדיב

אם כך - יש שרשור מומלצים ובנוסף - מה שווה המלצה אם אין בה טלפון וכתובת

בכל מקרה, תתחדש. לי יצאה הנשמה כשחיפשתי דלת כזו

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...