Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי ששלושת הסטים בערך באותה רמה,השאלה העיקרית היא כזו,את ההבדלים בין הייבריד לפוקאל הנ"ל אני יודע טוב מאוד,השאלה היא מה ההבדלים בין הרוקפורד לשתי אלו בהשוואה ישירה אחד לאחד?

מדובר ב5 ורבע

פורסם

את הרוקפורד לא שמעתי אך לפי דעתי הוא אמור להיות הנחות מביניהם, בעיקר בשל הסיבה שרוקפורד היא חברה שרמקולים היא לא הצד החזק שלה, בטח בהשוואה לפוקאל או מורל.

המורל מאוד עדינים (עדינים מדי) ונעימים. הפוקאל קצת חדים וצורמים בכל ספקטרום התדרים לדעתי, לא אהבתי אותם. אין להם "נשמה". הם מנגנים את מה שהם צריכים וזהו.

אם אתה מעוניין, אני בתהליכי הכנה למכירה של הסט שלי, זטק צירקט 5.25. אם תהיה מעוניין (ובמחיר מגוחך) דבר איתי בפרטי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מאיפה אתה חופר את השרשורים העתיקים האלו. אני מאמין שכבר הוא קיבל תשובה בשש שנים מאז פרסום השרשור

אלי

• תוכן חדש...