Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכל חברי הפורום! :)

טוב, אין לי הרבה ממש מה לאמר, כותרת האשכול מדברת בעד עצמה...

אני מחפש סאב איכותי (= באסים מדוייקים, נקיים, חדים, עמוקים ועוצמתיים), ויש כמה מותגים ששמתי עלייהם את העין (CV, Infinity, Kicker, RF, Orion, JBL, JL Audio)...

כאן אתם נכנסים לתמונה, איזה סאב אתם חושבים שהוא האיכותי ביותר? לא חובה שיישתיך לאחד מן המותגים הנ"ל... אתם יכולים להאיר את עיניי עם מותגים נוספים :)... אגב, ציינו גם מדוע, לדעתכם, הוא עדיף על-פני הסאבים האחרים...

בברכה, אריה.

נ.ב: אני יודע שחלקכם דוגלים בדעה של "מה שנשמע בעיניי (אוזניי? :) ) איכותי, בעיניך יכול להשמע בדיוק ההיפך", אך בכל זאת... במידה והייתם מתבקשים להרכיב מערכת SQ מושלמת, איזה סאב הייתם בוחרים? :)

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

פורסם

אישית הוויש ליסט שלי היא זו :

במחיר נמוך יחסית הפניקס גולד קסנון

מעליו האטון

מעל שני האטונים מגיע האינפיניטי קאפא פרפקט , אם היית יכול אולי הפירלס XLS

ומעל לזה מגיע הסדרה הגבוהה של אטון

ומעל לזה אין שום דבר חוץ מאשר idmax שאי אפשר להשיגו בארץ

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אטון? idmax? תוכל לקשר אותי לאתרים?

בברכה, אריה. :)

נ.ב: ביררתי את המחירים של ה-IDMAX (של Image Dynamics, נכון?), איך זה יוצא שהוא כ"כ זול (בהשוואה לסאבים מחברות אחרות)??? לא ידעתי שניתן לקבל איכות בזול... :)

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

פורסם

רוקפורד.. הרוקפורד מצויינים יש להם בס עמוק חזק ונעים ...

פורסם

דבר אחד חסר.

איזה מגבר יחובר אליו.

והאינפיניטי קאפא פארפאקט מדהים. (סאב מדוייק.)

וה 12W7 מדהים.

הקסנון מדוייק.

אבל מה הנתונים של המגבר.

כי עם המגבר הוא 300W RMS. אין מה לעשות עם סאב של 500W RMS.

ועם המגבר הוא 1000W RMS אז יש סאבים מתעימים. (12/13W7)

ומה התקציב?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש לך גם W6V2 של גי אל אודיו והוא נשמע פיצוץ

קיקר סולו באריק L7 או L5 אבל סאב מרובע דפיקה קצת שונה אז לא בטוח שתאהב

ורוקפורדים למיניהם

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

לי יש את האינפינטי פרפקט, והוא פשוט מעולה.

כמו שאלי אמר, צריך הגברה מתאימה אליו, כשאצלי הוא מקבל 500W לעומת הסאב שהוא "רק" 350.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

איך אפשר להמליץ על סאב בלי הגברה ותקציב?

והכי חשוב אל תמליצו על אלמנטים שלא שמעתם ולא ראיתם(חוץ מאייקון באינטרנט).

פורסם

לי יש את האינפיניטי קאפא - לא הפרפקט - וגם, זה סאב סוף! 300 וואט RMS הוא מגבר אצלי על 250 RMS לפי נתוני יצרן. יכול רק להמליץ לך עליו - היו לי הרבה סאבים ברכב - זה ה12 הכי מדוייק ששמעתי עד עכשיו במחיר של 1500 שקל (כולל תיבה אטומה מותאמת ע"י היצרן)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
רוקפורד.. הרוקפורד מצויינים יש להם בס עמוק חזק ונעים ...

מעניין שאתה ממליץ על רוקפורד איזה סאבים נוספים שמעת... XLS, IDMAX, JL????

(לא שאני אומר שרוקפורד גרועים חלילה, פשוט ע"פ ההודעות האחרונות שלך בפורום אני לא חושב שכרגע אתה יכול להמליץ לאחרים אלא רק להטעות )

פורסם
מעניין שאתה ממליץ על רוקפורד איזה סאבים נוספים שמעת... XLS, IDMAX, JL????

(לא שאני אומר שרוקפורד גרועים חלילה, פשוט ע"פ ההודעות האחרונות שלך בפורום אני לא חושב שכרגע אתה יכול להמליץ לאחרים אלא רק להטעות )

תשמע זה שהבחור טועה, כל אחד טועה.

אם הוא המליץ על רוקפורד זה מתוך העובדה שהוא שמע ונתן את חוות דעתו האישית ולפי האוזן שלו איך הסאב נשמע, ככה שהרבה אין לו איפה לטעות, אז עזוב אותו בשקט..

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אני ממליץ על 2 סאבים ששמעתי לאחרונה סאב וופר "12 עם תיבה של חברת PHASE דגם BOX12V או הסאב שכבר הוצע פה סאב של ETON דגם CRAG "12 600W RMS .

• תוכן חדש...