Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הולך לתבוע אותם או לפנות אליהם בדרך כלשהי כל עוד הם לא יבקשו ממני כסף סתם.

ביטוח לרכב עשיתי אצל סוכנת שהיא שכנה וגם אחות של אבא של חבר טוב אז יש היכרות של שנים...

מהעדר תביעות אני בכל מקרה לא נהנה כרגע, צריך 3 שנים אחורה ואין לי את זה, לא היה לי ביטוח 3 שנים, אולי שנתיים...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אני לא הולך לתבוע אותם או לפנות אליהם בדרך כלשהי כל עוד הם לא יבקשו ממני כסף סתם.

ביטוח לרכב עשיתי אצל סוכנת שהיא שכנה וגם אחות של אבא של חבר טוב אז יש היכרות של שנים...

מהעדר תביעות אני בכל מקרה לא נהנה כרגע, צריך 3 שנים אחורה ואין לי את זה, לא היה לי ביטוח 3 שנים, אולי שנתיים...

אתה עושה בשכל. כל עוד לא נגרם לך נזק כספי גדול (ובמקרה הזה, לא נגרם לך נזק כלל וכלל לפי מה שאני מבין), תשאיר את זה בזה וזהו. למדת להמשך הדרך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

טוב, רק כדי לעשות קצת סדר בכל הבלגאן שהולך פה, הנה מספר עובדות:

1. בעולם המשפט קוראים להליך בו שתי חברות ביטוח הולכות עצמאית לבוררות: "בנועם" (אמנם דבילי, אבל זה השם ..).

2. ע"פ דיני הנזיקין העוסקים בביטוחים לחברת הביטוח מותר להגיע עם חברת ביטוח אחרת לבוררות מבלי לקבל את הסכמת המבוטח.

3. אבל, מבוטח שלא ניתנה הסכמתו להליך הבוררות ו/או לא קיבל עליו את תוצאות אותה בוררות - לא תהא סמכות לחייבו ע"ס החלטת הבורר ואין להחיל החלטת הבורר עליו !

לענייננו, שיקול הדעת כיצד לפעול במקרה לעיל נתון בסופו של דבר אך ורק לך ! וזכור כי השיקול העיקרי המנחה את חברת הביטח שלך הוא צמצום עלויות והוצאות (בבוררות פסקו נגדם סכום נמוך שהם יודעים שהם יכסו בפרמיה מנופחת ברגע שקיים היעדר תביעות).

על אף ולמרות שעברת חברת ביטוח עדיין קיימת לך הזכות להתנגד לפסיקת הבורר. המלצתי לך גש עם הידע הנ"ל לעו"ד המתמצא בתחום ושאל אותו לגבי סיכוייך לזכות. בכל מקרה אני לא הייתי ממליץ לוותר כי היעדר תביעות ברזומה התעבורתי/ביטוחי זה מצרך חשוב.

בהצלחה.

חיים

פורסם

חיים, בוקר טוב:

לגבי העדר תביעות

הסוכנת שלי אמרה שבכל מקרה צריך מסמכים של שלוש שנים אחורה, אין לי כי לא הייתי מבוטח 3 שנים על שמי, אז היא אמרה שהביטוח ירד לי אחרי שנה אם הכל יהיה בסדר, אז השנה יש לי מחיר רגיל, שנה הבאה הכל יהיה סבבה כבר כנראה, אמרתי לה בשיחת הטלפון כאשר היא אמרה שיתבעו אותי "אני לוקח עו"ד שהוא ישבור אתכם את הראש וגם תשלמו לי פיצויים על טרחה ועוגמת נפש" אז היא כזה שותקת לא יודעת מה לעשות.

בכל מקרה, עד שהם יראו ממני כסף אם בכלל, יקח הרבה מאוד זמן.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אין טעם לאיים על הסוכנת שלך, וזה שאיימת עליה שתיקח עורך דין, לא הזיז לה.

היא רק הסוכנת - הנציגה שלך מול חברת הביטוח.

היא לא זאת שמשלמת את הכסף, היא לא זאת שהולכת לבוררות והיא לא זאת שהעורך דין שתיקח יפנה אליה.

בהכל מטפלת חברת הביטוח עצמה.

פורסם

ולחברת הביטוח באמת שלא אכפת ללכת לבית משפט..

העו"ד שלה מקבלים עשרות תיקים ביום ועובדים אצלה לפי חוזה.. בלי קשר לכמות התיקים..

ככה שהיא יכולה לגרור אותך בבתי משפט שנים על גבי שנים עד שבסוף תתייאש ותחליט לשלם..

ואז תאלץ לשלם הרבה כסף.. :\

הכי טוב זה להגיע להסכמה מחוץ לבית המשפט.. במיוחד מול גופים כאלה גדולים..

ומקסימום, לתבוע בהליך מזורז..!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...