Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחת הידידות המדהימות שלי יש יום הולדת (22) לאחר שדיברתי איתה הבנתי שרוב האנשים הביאו לה מתנות של בנות. כמי שחייב להיות שונה וכמי שקצת מכיר אותה , אני יודע שהיא אוהבת מאוד את הוויסקי ג'וני ווקר. עד כאן הכול טוב ויפה. שמח וטוב לב, הלכתי לרכוש לה בקבוק כזה אולם מה רבה הייתה הפתעתי לגלות שג'וני עולה מעל 300 ש"ח (יקר רצח, מזה המחיר הזה?) בקיצור ולעניין הייתי מעונין למצוא לה תחליף בדמות בקבוק וויסקי טוב ואיכותי אבל במחיר טוב שלא ירושש אותי-אני סטודנט. התקציב שהגבלתי את עצמי עומד על 120 ש"ח, למישהו שמבין (אני ממש לא) יש חלופה טובה ומומלצת ואם אפשר גם מיקום לרכישה. חבר המליץ על מקום אחד באזור התעשייה של כפ"ס (נראה לי שקוראים למקום או לבחור רוזנר).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

עזוב אותך ידידות תיפטר מימנה ! תחסוך את הכסף.

רק חברה.

פורסם

ויסקי טוב ב-120 ש"ח? סיכוי קלוש שתמצא - אולי בקבוק קטן של בלנטיינס (אחלה ויסקי, אבל הבקבוק באמת קטן).

אולי כדאי שתבדוק אם יש לך חברים שטסים לחו"ל בזמן הקרוב שיכולים לקנות לך בדיוטי פרי

עריכה - אני לא רוצה להתערב או משהו, אבל אנשים שדורשים מתנות לדעתי זה דבר גועלי.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

איכסע רד לייבל!

שמע, אם יש לך סיכוי להגיע לדיוטי פרי דרך מישהו: קנה לה בלאק לייבל - ממש זול בדיוטי.

אבל אם היא זורמת ותמיד אוהבת לנסות כיוונים חדשים (:p) קנה לה Crown Royal, אחלה וויסקי שבעולם, באמת. תענוג מובטח

גילי אני אוהב אותך! גילית לי את העולם! תזכה למצוות ולבאר רווי משקאות משובחים כמו תמיד.

אלעד

פורסם

"חבר המליץ על מקום אחד באזור התעשייה של כפ"ס (נראה לי שקוראים למקום או לבחור רוזנר)."

המרתף של רוזנר באזה"ת כפר סבא, מקום נחמד, מבחר גדול וזול...

לא זוכר את המחירים בדיוק אבל אתה תוכל למצוא שם ויסקי טוב ב-120 שקל.

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

קודם כל באמת לא ערכתי חיפוש (לא האמנתי שמישהו נתקל בכזאת בעיה, אולי מדובר באותה ידידה?!?) האם למישהו יש את הכתובת שצביקה השיג את הבקבוק. אגב, לפי הידע של אנשים בויסקי אני עלול לחשוב שיש עוד אנשים שאוהבים את התרופה הזאת :drinking:(אני באמת לא מזלזל, אני מעדיף קולה!)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

יכול להיות שלצביקה יש את הכתובת!

:idea:

חפש חנות משקאות ברחוב ביאליק פינת ז'בוטינסקי ברמת-גן. על רחוב ז'בוטינסקי יש עוד כמה חנויות משקאות של יוצאי מזרח אירופה. בסופ"ש האחרון מצאתי שם בקבוק וודקה מעולה ב10 ש"ח! :onfire:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יכול להיות שלצביקה יש את הכתובת!

:idea:

חפש חנות משקאות ברחוב ביאליק פינת ז'בוטינסקי ברמת-גן. על רחוב ז'בוטינסקי יש עוד כמה חנויות משקאות של יוצאי מזרח אירופה. בסופ"ש האחרון מצאתי שם בקבוק וודקה מעולה ב10 ש"ח! :onfire:

לחנות קוראים XO

תנסה ויסקי בשם Grant's ALE CASK או Grant's CHERRY CASK

מדובר בטעם יחודי ומחיר מעולה כ-136 שח

• תוכן חדש...