Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גם GP 2100 והם כבר שנה אצלי ועובדות מעולה, זה תלוי אם איזה מטען אתה עובד איתם.

מטען ללא הפסקת טעינה אוטומטית ידפוק אותם במקרה ששחכת אותם בטעינה, מטען מהיר יקצר את משך החיים שלהם משום שטעינה מהירה זה דופק, מטען איטי של 10-15 שעות, עם הפסקה אוטומטית הוא יהיה הכי טוב, זה דגם GP BANK III.

תמיר

פורסם

מצאתי לי את הקישור הזה שהוביל למסקנות

http://ask.yahoo.com/20011219.html

שימור בטרייה במקרר אכן יעיל, הוא כן מאריך את חיי הסוללה אך תלוי איזה סוללה וכמה,

לדוגמא (אני מקווה שאני לא טועה בסוגי הסוללות), האלקלין יתארכו בעד 5% דבר שנשמע טוב אבל לא בהתחשב בעובדה שזה סוג הסוללות שהולכות לדוגמא בפנסים, ובשביל להשתמש בסוללה קרה צריך לחכות שתהיה בטמפ' החדר, ובמקרה חרום זה לא כ"כ משמח.

בניגוד לכך, סוג אחר של סוללות ה"נימאה" וניקאד" בטמפ' החדר יאבדו מכוחם לאחר מספר ימים אך במקפיא ישמרו על ב90% מכוחם למשך חודשים, גם במקרה שלהם לחכות שיפשירו, אך זה לא כ"כ משנה כי ממילא זה סוג בטריות נפוץ בקרב מכשירים אלקטרונים.

טוב אני מקווה שלא טעיתי בשום דבר בתרגום..

עמרי.

דרך אגב, הערה שלי, ממה שהבנתי אין הבדל בין סוללות נימאה וניקאד וסוללות אלקליין, כאילו מבחינת הגדלים וזה בכל הסוגים יש AA וכו', אבל ההבדל העיקרי זה שנימאה וניאקד הם סוללות נטענות (למרות שהבנתי שיש גם אלקליין נטענות אבל זה בטח משהו גרוע).

דרך אגב, מישהו יודע איך קוראים לסוללות ניקל קודיום (nicad באנלגית) בעברית?

אני זוכר שפעם מישהו שאל את אבא שלי על זה כי הוא ראה את זה בתשבץ או משהו.

פורסם

בגלל שמוצאים סוללות מהמקרר הם מחלידות בגלל הלחות שמצתברת עלייהם בגלל ההפרש הטמפרטורות, לכן יש ליבש אותם טוב טוב.

תמיר

• תוכן חדש...