Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר מים ברדיאטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבי סובארו 88 GL,כל פעם שאני פותח את הפקק של הרדיאטור ישנו חוסר מים,שמתמלא מהמיכל עיבוי,יש לציין שהמיכל עיבוי מלא ושהאוטו לא מתחמם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כשהמנוע קר,למשל בבדיקת בוקר,כמו כן אני רוצה להחליף את המים,היכן הפקק ריקון בסובארו?

פורסם

אם במצב קר, יש לך סחיבת אוויר,מהפקק או מצינור הגומי שהולך למיכל עיבוי.

כשהמים מתקררים הם משנים את ניפחם,נוצר תת לחץ במערכת,ובמקום לינוק מים מהמיכל

נינק אוויר.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אז זה בסדר?הכוונה הוא מושך אוויר וכשחם הוא מושך מים?

ובקשר להחלפת מים,כי הוספתי מי ברז,למים הירוקים,כיצד אני מרוקן מים במערכת קירור?

פורסם

לא בסדר.

כשהמים מתקררים אמור להיות סחיבת מים, ממיכל העיבוי לרדיאטור.

כשהמים מתחממים אמור הרדיאטור להחזיר מים למיכל.

בשום מצב לא צריך להיות סחיבת אוויר.

פורסם

האם זה יכול לקרות מחור במיכל עובוי,או בצינור?

וכיצד אפשר לבדוק זאת?

פורסם

יכול מאוד להיות שהרדיאטור שלך קצת סתום,בסובארו המעברים מאוד דקים והרדיאטור מאוד רגיש לסתימות, יכול להיות שהוא סתום מעט ולכן חלק מהמים פשוט מתאדים לך.

כדיי להחליף מים ברדיאטור, פתח את הבנד של צינור רדיאטור תחתון וכל המים יצאו, קח צינור ותכניס מים בלחץ וכל הגיפה גם תצא, אח"כ סגור ומלא מים איכותיים.

אל תתעסק יותר מידי עם פתח ריקון בתחתית הרדיאטור, הוא עשוי פלסטיק,אם לא פתחת אותו כמה שנים....אל תנסה אפילו כי אח"כ כשתבריג אותו בחזרה, הוא לא יאטום לך 100%.

פורסם
יש לציין שהמיכל עיבוי מלא, ושהאוטו לא מתחמם.
מהסיבה הנ"ל אין קשר לרדיאטור סתום,או לחור במיכל.

צינור או מכסה רדיאטור, כן.

פורסם

אני מחר יקנה פקק לרדיאטור ולמיכל עיבוי,ואני מקווה שביום שני יהיה לי זמן לפרק ולהחליף למים איכותיים,תודה לך על הסבלנות וההסבר המפורט. רן.

פורסם

היום קניתי פקקים לרדיאטור ולמיכל עיבוי,מחר אני יבדוק אם אין חוסר מים,שאלתי החדשה היא כזאת,עד להיכן צריכים להגיע המים?

עד לקצה הפקק? או עד תחילת צוואר הפקק?,הכוונה שמכסה את הרדיאטור אבל לא מגיע לפקק ולצינור של המיכל עיבוי?

מקווה שהסברתי את עצמי נכון,במידה ולא אצרף תמונות מחר.

ערב טוב וחג שמח רן.

פורסם

------------------- עידכון ---------- לאחר החלפת שני הפקקים,רדיאטור ומיכל עיבוי,והיום פירוק וניקוי מיכל העיבוי,התגלה הפתרון לבעייה,חור קטנטן בצינור עליון של הרדיאטור,זה מה שגרם לאיבוד מים,לא משנה לפחות חודשתי בפקקים חדשים,ובא לציון גואל בדמות צינור ב 35 ש"ח והחלפה עצמית מהירה.

לילה טוב רן

• תוכן חדש...