Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב יהיה כ30K עם אפשרות לפחות...

החלטתי למכור את הקסנטיה לטובת (לא מצאתי לטובת מה).

אני לא שולל קסנטיה אחרת.

ומכיוון שנתגלה לי שאין בארץ גז אוטומטיבי, והכל ישראבלוף, אני לא שולל התקנה על רכב מספר 1. ברשימה.

אני מחפש רכב שלא יהיה מזדייהטסו,

הרכב גם אמור להיות מסוגל לבצע נסיעות ארוכות, זאת אומרת יחסי העברה "נורמליים" ולא 3500 סל"ד ב100 קמ"ש.

רעיונות שלכם יתקבלו בברכה, ואני לא מעוניין לקנות משפחתית 1600. (וגם לא 1800)

המועמדות שלי הן, לפי סדר העדיפות:

1. GMC JIMMY 1992

4 דלתות מנוע 4300, עומד בתקציב. ניתן בקלות לטפל ברכב לבד.

2. קסנטיה משנת 98 ומעלה, מנוע 16 שסתומים, או יותר ישנה אבל קשה עד בלתי אפשרי למצוא אחת עם מנוע 16 שסתומים וידנית. במאמץ אדיר, תעמוד בתקציב.

אפשרות להמרה לגז.

3. יונדאי סונטה 3.0 ליטר, שהצריכה תהיה אני מניח כמו של הג'ימי, רק פחות פרקטית. אפשרות להמרה לגז. עומדת בתקציב.

אני יודע שזה לא המכוניות שהייתם קונים, אז תנסו ללכת עם קו המחשבה שלי במכוניות שתציעו. אשמח להערותכם על הרכבים הנ"ל, והארותכם. אשמח גם לשלול רכב מהרשימה בגלל ממצאים חמורים שתציגו... אני לא מקובע.

תודה וערב מצוין!

ארז.

פורסם
בהשוואה לשלוש המכוניות שרשמת פה, אני הייתי הולך על GMC JIMMY.

בוא תסביר לי למה, מה ההכרות שלך עם הרכב

פורסם

מועמדת זה מלשון נקבה... כלומר שלוש מועמדות.

חזרה לנושא,

מדוע אתה מעוניין בכלל למכור את הקסנטיה שברשותך?

פורסם
מועמדת זה מלשון נקבה... כלומר שלוש מועמדות.

חזרה לנושא,

מדוע אתה מעוניין בכלל למכור את הקסנטיה שברשותך?

אני מעוניין כי אני רוצה או: לעבור לקסנטיה יותר חדשה בשנה אחת, שאז מתחלף הדגם, והרכב בעל מנוע אחר, גיר אחר, ופנים אחר.

ואם כבר מחליפים, אז חלום ישן (ורטוב) עלה וצף לו, הג'ימי הנ"ל.

• תוכן חדש...