Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה טכנית פיאט 850

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי פיאט 850 קופה אתמול נסדק לי המיכל של נוזל הבלמים וכל השמן נזל

השאלה היא בספר רכב יש 2 דוגמאות של מיכלים 1עם מיכל אחד ואחד עם שנים מה האבדל?

יש אפשרות לשים מיכל של רכב אחר?

עוד שאלה אתמול החלפתי צמיגים לאוטו כמו שכתוב ברשיון 155/13 אבל הגלגל הרזרבה לא ניכנס למקום שלו מקדימה זאת אומרת ניכנס אבל אין אפשרות לסגור את המיכסה בנתים השכבתי את הגלגל מה אתם חושבים?

פורסם

מיכל כפול קיים במכוניות שבהם מערכת הבלימה מוצלבת,כלומר,במקרה של כשל שלשהוא עדיין נישארת יכולת בלימה.

אם זיכרוני אינו מטעני,מערכת בלימה מוצלבת הפכה לחובה משנת 73'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן צודק. מערכת בלימה מוצלבת (מיכל נוזל בלמים כפול) שולבה בהדרגה בכל דגמי ה- 850. ראשית בדגמים שנשלחו לארה"ב, אח"כ בדגמי ספורט (כמדומני במהלך 1971), ואז בדגמי ספיישל. מהודעותיך הקודמות, לך יש מכונית משנת 1969, ואז מערכת הבלימה עדיין לא הוכפלה.

לא ניתן להחליף בקלות בין המיכלים, כיוון שמשאבת הבלם שונה, וכמובן הצנרת שמובילה לגלגלים.

את הצמיג מכניסים "על המילימטר" לחזית של תא המטען. אם המימדים שלו לא תיקניים, תהיה בעיה. בכמה הוא חורג החוצה ? מילימטרים ? יותר ?

אשמח אם תעלה תמונות של המכונית. והרבה. :-)

פורסם
שלום יש לי פיאט 850 קופה אתמול נסדק לי המיכל של נוזל הבלמים וכל השמן נזל

השאלה היא בספר רכב יש 2 דוגמאות של מיכלים 1עם מיכל אחד ואחד עם שנים מה האבדל?

יש אפשרות לשים מיכל של רכב אחר?

עוד שאלה אתמול החלפתי צמיגים לאוטו כמו שכתוב ברשיון 155/13 אבל הגלגל הרזרבה לא ניכנס למקום שלו מקדימה זאת אומרת ניכנס אבל אין אפשרות לסגור את המיכסה בנתים השכבתי את הגלגל מה אתם חושבים?

"מה האבדל"

מה ההבדל ?

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

"קלוש חלקים"-רחוב השיש 16 מפרץ חיפה,הוא גם חבר בפורום{kal06}

04-8417083,048724303.

בהצלחה,

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אם כבר בענייני פיאט 850...

כששיפצתי את המשאבת מים של הפיאט שלי ראיתי שהפולי סדוק....

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אחד (חרשתי את המסגר ושלמה ולא מצאתי...).

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...