Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פאנל אלפיין 9855 וסט של דוטק 6.5 שמחובר למגבר JBL 75.4.

הטוויטרים מנגנים חזק מדי וצורמים קצת. שיחקתי גם עם האקוליזר הגרפי וגם עם הפרמטרי ולא מצליח להנמיך את הצלילים הגבוהים לטעמי ( אפילו בFLAT הטוויטר חזק מדי). בקרוס של הדוטק חיברתי את הטוויטרים ב3- DB ועדיין זה לא עוזר.

לפני אלפיין היה לי פאנל של קנווד וגם של פיוניר ולא היתה בעיה עם הטוויטרים , הבעיה הופיעה רק עם מעבר לאלפיין.

האם מישהו בעל אותו סט אפ כמו שלי נתקל בבעיה זו?

מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ?

פורסם

יכול להיות שהם ממוקמים במקום הלא נכון.

ע"י שינוי מיקום של טוויטרים אתה יכול לשנות את הסאונד ככה שאפילו שתכוון על מקסימום טרבל

עדיין לא יהיה לך מספיק גבוהים.

כמו שזה נשמע לי הטוויטר אצלך ממוקם לא נכון ולכן אתה שומע ככה.

אצלי יש סט דוטק והגבוהים מאוד סולידיים אפילו כשאני על 80-90 אחוז מהמקסימום במכשיר.

איזה רכב יש לך ?

האם מיקמת את הטוויטרים ליד החלון בדש או בדלת ?

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

לפני אלפיין היה לי פאנל של קנווד וגם של פיוניר ולא היתה בעיה עם הטוויטרים , הבעיה הופיעה רק עם מעבר לאלפיין

פורסם

תראה, על פי מה שידוע לי, האלפיין נותן צליל חד ואגרסיבי מאוד... חבר שלי החליף לקלריון, וישר הורגש הבדל!

אולי האלפיין פשוט לא מספק אותך... הייתי מנסה HU נוסף... נגיד של קלריון או משהו בסגנון... ואז מנסה להבין מאיפה נובעת הבעיה האמיתית.

בברכה!

יונתן.

פורסם

הסיפור של MT-11 צעקני נשמע לי מוזר, זה טוויטר שנוטה לצד האנמי ולא לצד הצעקני/צרחני.

נראה לי (מבלי לבדוק באוזן זה קצת קשה) שיש לך בעיה בכיוון. כמו כן, יתכן שהמיד-באס מותקן באופן בו הוא אינו מנוצל (אינו אטום, מופנה כלפי מטה, מכוסה בגריל שאינו "שקוף" אקוסטית וכדומה) ואינו מפיק את התפוקה שצריך להוציא. כדי לפצות על כך אתה מגביר עוד ועוד ומוצא את עצמך שולח אות מעוות אל הקומפוננט.

יש פתרון פשוט (יחסית...) שיאפשר לך לשפר משמעותית את "בעיית" הטוויטר.

א. איטום

ב. תקנה מגבר שתי ערוצים סביר בהספק של 40-75 RMS אפשר גם יד שניה, סיפור של 500-600 שקל ליד שניה. ותשתמש בו להגברת הטוויטרים. את המידאסים תגביר עם ה75.4.

באלפיין 9855 שציינת שיש ברשותך יש אפשרות להפעיל קרוס 3WAY - שימוש בו יאפשר לך שליטה מדוייקת בחיתוך הטוויטר. בנוסף בי-אמפינג יאפשר לך לשלוט בפאזה ובעוצמה של הטוויטרים והדינמיות של המוזיקה תשתפר פלאים.

בינתיים אתה יכול להשתמש באופן מושכל באקולייזר הפרמטרי ותבדוק את כיוון הגיין.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

הכי פשוט, תשנה את המיקום שלהם, שים אותם נמוך על הדלת או לייד הרגליים מופנים אלייך - על הפאנל ליד הרגל מצד ימין אם זה בצד של הנוסע ובצד של הנהג - הפאנל מצד שמאל .

עכשיו תוכל לשים על 0 ולבדוק .

פורסם

אתה יכול לצלם את המיקום שלהם ?

יהיה יותר קל לייעץ לך.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כמו שרשמתי קודם בעיה הופיעה רק עם אלפיין. ( לאלפיין יש צליל יותר פתוח ונקי לכן לדעתי הוא גורם לטוויטר להיות חזק מדי). המיד מותקן טוב בדלת וישנו איטום של אקסטרים של כל הדלת גם בפנים וגם בחוץ. טוויטר יושב בקורה לכיוון חלל הרכב.

אני ניסיתי כבר הכל ( חוץ מבי אמפינג ) הבעיה לא במיקום ולא בכיוון.

אני מחפש פתרון פשוט ( לא מעוניין להחליף טוויטרים לMT22 או להחליף מגבר או להוסיף מגבר כדי לעבור לבי אמפינג).

חוץ מלשים נגד יש עוד משהו שאני יכול לעשות ?

פורסם

פתרון פשוט זה להחליף טוויטר או להנחית אותו עם נגד

התשובה בגוף השאלה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...