Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צביקה,

אחד מסוגי הפוליש המומלצים הוא No.7 Rubbing Pound.

הוא קיים בגרסה "גסה" ו"עדינה".

מה מצב הצבע?

יש הבדלי גוון שאני רוצה לטשטש בן אחת הכנפיים ומכסה המנוע לשאר הרכב.

הרכב משנת 94, ואין לי מושג מה מצב הצבע שלו. אני די מהמר כאן, מקסימום - צבע ופחחות קומפלט :smile:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם תעלה תמונות ברורות של ההבדלים פחות או יותר בין החלקים יהיה אפשר להמליץ לך על הרצוי.

כמו כן, בכללי - הצבע שרוף?

אם אני זוכר נכון, הרכב שלך אדום.

האם יש כתמים של צבע שרוף? או שהוא איבד את הברק?

או שאתה פשוט מעוניין לטשטש הבדלים?

בעיקרון, הבחירה היא לפי מצב הצבע - גרוע מאוד = גס, סביר וטישטוש = ברוב המקרים עדין.

כמובן, שאם תעלה תמונות ברורות - כולנו נהיה חכמים יותר.

**עריכה**

שים לב, איתמר העלה חוות דעת על הפוליש הזה בדיוק.

הוא השתמש בעדינה כמיטב ידיעתי.

פורסם

ראיתי את ההודעה המדוברת אחרי פרסום ההודעה שלי.

הפוליש הזה בהחלט בא בחשבון עכשיו...

ולגבי תמונה - לא הצלחתי למצוא תמונה שמראה את הפרשי הצבע בכנפיים, אבל כן מצאתי תמונה שמראה את המצב בדלת האחורית. הוא די דומה למה שקורה בכנף - חלק נצבע לא מזמן ולכן נראה מבריק ויפה, וחלק כנראה מקורי משנת 1994, ונראה עייף מאוד.

Image1.jpg

פורסם
... שניהם קלים למריחה וקלים להסרה, בדיוק כמו לגבי טרטל ווקס.

כאן.

טרטל ווקס קל למריחה והסרה? טוב, אולי אני לא מרגיש טוב...

אבל אני החלטתי שטרטל ווקס לא ייגע יותר בפולו שלי, כל פעם זה שבר לי את הגב והידיים מחדש.

(והשתמשתי בדיוק לפי ההוראות, במקום מוצל ולא חם ומריחה של שכבה דקה)

הפורמולה 1 גם היה קשה להסרה לדעתי אבל נתן תוצאות טובות, מה שכן הטי-קאט של קארפלאן נתן תוצאות יותר טובות וגם היה הרבה יותר קל להסרה.

מה שכן יש להשתמש בסבון איכותי המכיל ווקס רק ללכלוך העיקש ביותר ולא לכל הרכב מכייוון שהוא מקצר את אורך חיי הציפוי שעל הצבע ותצטרכו לעשות ווקס לעיתים תכופות יותר.

כיום, כמו שכתבתי בהודעתי הקודמת אני משתמש ב- carLack68 ואני מאוד מרוצה, הוא קל להסרה ומחזיק מעמד המון זמן וגם נותן תוצאות מצויינות-מצורפת תמונה בהודעתי הקודמת (אני לא יכול להזמין את הקארפלאן כי אין לי כרטיס אשראי ולא מצאתי אותו בשום חנות)

שבת שלום לכולם,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

צביקה,

על פי ידיעתי, פוליש עדין לא יטפל לך בהבדלים בגווני צבע, יותר בכיוון של כתמים עקשניים וכד'.

כדאי שתנסה את הפוליש הגס, אך תנהג איתו בעדינות, שכן יש להיזהר איתו.

הפוליש הגס מגיע בקופסא זהה, אך הכיתוב הוא בחום, במקום בירוק - וכן המגע איתו מרגיש אכן מחוספס יותר.

לאחר מכן תוכל להשלים את הטיפול עם ווקס לפי בחירתך. :)

*ד"א - מישהו יודע האם שכבה כפולה של ווקס - כלומר טיפול פעמיים ברצף באותו טיפול, יכול לגרום ליותר ברק, מטיפול אחד?

פורסם

אבל אני החלטתי שטרטל ווקס לא ייגע יותר בפולו שלי, כל פעם זה שבר לי את הגב והידיים מחדש.

הפורמולה 1 גם היה קשה להסרה לדעתי אבל נתן תוצאות טובות, מה שכן הטי-קאט של קארפלאן נתן תוצאות יותר טובות וגם היה הרבה יותר קל להסרה.

בעבר, גם אני הייתי שובר את הידיים והגב כל פעם שצריך לעשות פוליש או ווקס... אבל אחרי תקופה מסויימת לומדים את השיטות והדרכים לעשות את העבודה יעילה יותר, מהירה יותר וקלה יותר.

מניסיון על מגוון רחב של סוגי ווקסים, כולל טרטל ואחרים, שכבה דקה מאוד + המתנה (קצרה !!!) וייבוש עם מטלית נקיה ויבשה נותנים את התוצאות הטובות ביותר.

אסור לתת לווקס להתייבש לגמרי, זו גם הסיבה שלא עושים ווקס בשמש (הוא פשוט "נאפה" על הצבע של האוטו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חבר'ה כל הכבוד על המידע הנ"ל... אולי מישהו יפרט את הדרך הכי טובה לעשות ווקס לאוטו שלב אחר שלב מתוך נסיון שלו..

ועוד שאלה שכיחה- האם ווקס פוגע בצבע הרכב בסופו של דבר?

סופש נעים!!!!

פורסם
חבר'ה כל הכבוד על המידע הנ"ל... אולי מישהו יפרט את הדרך הכי טובה לעשות ווקס לאוטו שלב אחר שלב מתוך נסיון שלו..

ועוד שאלה שכיחה- האם ווקס פוגע בצבע הרכב בסופו של דבר?

סופש נעים!!!!

הדרך הנכונה לווקס פורסמה כבר יותר מפעם אחת - בצע חיפוש.

פוגע בצבע? לא.

ובטח לא אם עושים אותו כמו שצריך.

ונ.ב. כללי - ניסיתי אתמול את הסימוניז MAXWAX לשטיפה של הרכב, ומדובר בשדרוג רציני עבורי, אחרי שעד עכשיו השתמשתי בטרטל שמפו WAX

הברק עמוק יותר והגימור פשוט תאווה לעיניים

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שאלה - יש במקרה איזה שמפו לרכב שמכיל בתוכו גם ווקס כך שניתן לשטוף את האוטו כרגיל ולקבל תוצאה של ווקס?

פורסם

איתמר ג'ורג'.

הטרטל קצת בעייתי בלשון המעטה, הוא שבר לי את היד והגב חזק מאוד. עד עכשיו אני מרגיש זאת היטב.

מצד שני, שימו לב איך יצא הרכב, לאחר הווקס:

מה דעתכם?!

פיאט אחרי ווקס.jpg

פורסם

הטרטל ווקס הוא אחלה .. באמת צריך לישון איזה כמה שעות אחרי שעושים איתו ווקס ..אבל אם רוצים תוצאות צריך להשקיע באוטו .. בכל אופן אני ממש מרוצה מטרטל ווקס ומקבל גם תוצאות טובות לאחר מכן.. אני משתמש בו כמה שנים בקביעות (וגם על רכבים אחרים במשפחה .. )

פורסם
שאלה - יש במקרה איזה שמפו לרכב שמכיל בתוכו גם ווקס כך שניתן לשטוף את האוטו כרגיל ולקבל תוצאה של ווקס?
גם אם אתה משתמש בשמפו המכיל ווקס, אתה עדיין צריך למרוח לפחות פעם בחצי שנה שכבת ווקס שתגן על צבע הרכב מפניי דהייה, חלודה, קילופים ופיצוצים. כמובן שבכל מקרה עדיף להשתמש בשמפו המכיל ווקס ולא מכיל מלחים וחומרים שיתקפו את צבע הרכב.

מאז שהתחלתי להשתמש ב- car-lack68, אני כמעט ולא משתמש בשמפו (רק ללכלוך עיקש מאוד), אלא רק במי שטיפה נקיים ומסיר את הלכלוך הרך בקלות ע"י ספוג (צואה של ציפורים נשטפת בקלות גם לאחר שהתייבשה, לאחר מכן אני מורח על המקום מעט מן הווקס, רק כדי להיות רגוע שהצבע לא ייפגע :-) ). התוצאות מצויינות, האוטו לא מאבד את שכבת ההגנה של הווקס וזה ניכר לעין (גם לאחר המון שטיפות הטיפות מתגלגלות בקלות מהפח, כאילו ביצעתי ווקס לפני שבוע).

עריכה: ביום שישי האחרון ביצעתי ווקס לרכב של דוד שלי, 6 שנים הרכב על הכביש ומעולם לא עבר ווקס:

http://img122.imageshack.us/my.php?image=dscf17668cm.jpg

השתשתי ב- car-lack68, ציפוי פוליאתילן.

איתמר ג'ורג'.

פורסם
צביקה,

אחד מסוגי הפוליש המומלצים הוא No.7 Rubbing Pound.

הוא קיים בגרסה "גסה" ו"עדינה".

קניתי קופסא של הגרסא העדינה, 20 ומשהו ש"ח בהום-סנטר.

יהיה מה לעשות בחג. תוצאות יפורסמו, אי"ה.

פורסם

לכל המעוניין הרגע ביקרתי באוטו דיפו, יש שם מבצע מצויין, ווקס של חברת SIMONIZ, מיכל של 500 מיל ב 10 ש"ח בלבד במקום 50 '"ח, שווה.

אני קניתי , שיהיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...