Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו זה ברור

קודם כל הידיים בהצלבה, דבר שני הסירה בצד הלא נכון, עכשיו דמיין (ושיישאר שם) לעצמך מה קורה עם הרוכב/ת מאחור....

אירית

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לכל מי שלא הבין למה משוגעים כמוני אוהבים את הטרנספורטר שיציץ בסרטון הקצר הזה:

גם אם לא היה לכם חשק עד עכשיו לטרנספורטר, מעכשיו בטוח יהיה לכם. :-D.

אני אמנם עדיין בנכר, אבל חלום הטרנספורטר עדיין קיים והוא יתממש.

מתי? לא יודע, אבל זה יקרה, בארץ או בחו"ל.

אם זה לא מספיק לכם, קבלו ספליטי המונע על ידי פורש 911:

ספליטי 911.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ואם החלום שלך עדיין אקטואלי, ואתה מוכן להתגמש לכיוון דגם מסחרי סגור, אז הנה טרנספורטר MK2 יפהפיה מחדרה, והיא למכירה.

מיקום מדוייק ותמונה עם מס' טלפון ניתן לפיענוח (צולם עם מצלמת פלאפון) בהודעה פרטית לפי בקשה.

נ.ב. אין לי כל קשר לאוטו או לבעלים שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קודם שיבוא...:lol::wink::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

I sold here in Finland an alfa 1.7 16V engine to man, who has restored completely a Transporter like you look for. Now he can write behind "powered by Alfa- Romeo"

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
חברים, לאחר קריסתן של מספר עיסקאות פוטנציאליות, אני מבקש את עזרתכם.

עונת הצייד החלה, התחילו ליירט טרנספורטרים.

כל מי שרואה, שומע או מריח טרנספורטר מתבקש לשים עליו פתק או להפנותו אלי.

הדגם המבוקש הוא BAY WINDOW, עד שנת 1979, ז"א הדגם עם החלונות (לא מסחרי אטום) TYPE 2, אחד שנראה כך:

vwb1082.jpg

אני לא מחפש רכב מהצורות המרובעות היותר מאוחרות שנראות כך:

200500818yb.jpg

(תודה לכפיר78 על התמונה).

אודה לכם על כל פיסת מידע.

ברק.

יש ברעננה אחת שעומדת זמן מה בחניה מקורה, נראית במצב מצוין, לא יודע מה הסטטוס שלה

שלך לי את מספר הטלפון שלך ואשים עליה פתק

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לאחרונה נשמעים קולות מרירים על מחירי הטרנספורטרים, אז הנה דוגמא שמקיפה את הגלובוס:

הביט במכרז הזה:

http://www.trademe.co.nz/Trade-Me-Motors/Cars/Volkswagen/kombi/auction-181180683.htm

נכון לרגע כתיבת שורות אלו, עומד המחיר סביב ה- 30,000$NZ (בערך 90,000 ש"ח).

אחד המתמודדים במכרז הוא ברנש מבריטניה שמתכוון להשיט את הרכב מניו זילנד לבריטניה.

תעשו חישוב לבד כמה עולה הובלה שכזו (מצד אחד של העולם לצידו השני).

הרוכש הפוטנציאלי אפילו לא ראה את הרכב (הכל על סמך התמונות).

הרכב נמכר כאשר הפנים עדיין לא מורכב.

ועדיין הוא מתכוון לשלם מחיר שכזה.

למה? כי בבריטנה הוא ישלם את אותו הסכום בפאונדים.

אז אם עוד לא הבנתם את זה עד עכשיו - רוצים טרנספורטר? קנו אחד עכשיו, כי המחירים לא הולכים לרדת, רק לעלות.

kombi1xd9.jpg

w670.png

kombi2ue6.jpg

w670.png

kombi3qi7.jpg

w670.png

kombi4pj4.jpg

w670.png

kombi5yg8.jpg

w670.png

kombi7wn4.jpg

w640.png

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

עוד כמה תמונות שלא הצלחתי להעלות בפוסט הקודם:

22184174oy0.jpg

w670.png

46120140uq9.jpg

w670.png

82862640rq0.jpg

w640.png

51819727ql0.jpg

w670.png

פורסם

כמה דברים שחשוב לשים לב אליהם .

1. הגה ימני (שהבריטי בטח מחפש )

2. ספליט ( דגם נדיר יותר מאשר החלון מלא של שנות ה70)

3. משופץ יפה מאוד (לפי התמונות)

כמובן שהמחירים יעלו , אבל עדיין צריך פורפורציה ולהבדיל בין דגמים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ברק,

אכן קיים מחסור בבאסים, ורבים מחפשים לקנות אחד בכל רחבי העולם (מארה"ב לבריטניה, מבלגיה לארה"ב ועוד).

לצערינו, אין מדובר על הדגמים ש"נפוצים" בארץ.

אבל לך תדע, אולי בעוד מספר שנים, גם באסים "פשוטים" ייהפכו לנחשקים ונהפוך למרכז הייצוא.

משכנתא זה קל

פורסם

מאז שבקשת ממני אנ בודק בי-ם המון...ויש יש לפחות 10 שאני מכיר ורואה אחת של אנטולי למכירה במחיר .... חבל"ז!

השאר בונקרים...הן צצות ועולות על הכבישים...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אם אתה עדיין מחפש יש אחת ליד הבית שלי בירושלים - אני ביררתי עליה והיא נראית כהתחלה טובה והוגנת לשיפוץ. מלפני כחצי שנה הוא רצה עליה כ-34,000 ואני לא יודע אם הוא עדיין רוצה למכור אותה.

אם אתה מעוניין תפנה אלי בפרטי ואני אשלח לך את הטלפון שלו.

פורסם
זה מקורי?

GgRixrnPZAU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לכתוב רק לא זה פחות מחמש תווים , אז אני אכתוב : ממש לא

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...