Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך התצפיות האם מישהו נתקל ברכב נוסף כמו שלי?

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שנת 70 חד קבינה? יש אחת שעובדת בשכונת בת-גלים בעיר התחתית בחיפה - לבנה חד קבינה משנתון זה בערך -

(הצורה של לפני 73 -עם מנוע 1600.) קצת חבוטה עם ארגז מעץ -אך נשמעת טוב ועובדת יומיום...

תמיד ראיתי אותה עובדת עם בנאדם מבוגר בפנים- כך שקשה לי להאמין שהיא למכירה, אם מישהו בכל זאת מתעניין

לפנות- מיקום חניית הרכב בסוף יום העבודה יימסר בה.פ.

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

משמח לשמוע שעדיין יש חד קבינות נוספות נוסעות.

הגיוני שהרכב משמש נגר כי אכן הרכבים האלו נקנו ברובם ע"י נגרים שהיו צריכים להוביל מטענים ארוכים.

גם שלי מקורה בנגריה של חמי.

היא נרכשה ע"י אביו כחדשה בשנת 1970 ומאז ברשות המשפחה.

אלפא 164.

פורסם

מרמורק תודה

אבל אותי מענינות חד קבינות.

בכל מקרה שוב המון תודה

אלפא 164.

פורסם

מחפש כמה חלקים לטרנספורטר שלי

אולי מישהו יודע על מוכרי חלקים?

Sharon :viking:

VW Bus 73

(שירשור הפרויקט BUS 73 בפורום:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1999394#post1999394

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אני מיואש וחייב עזרה, האם מישהו יוכל לתת לי מידע היכן למצוא טרנספורטר באס בין השנים 1972 ל 1979 למטרות שיפוץ?

:sad:

כל מידע יעזור,

תודה,

גל

פורסם

פרסמתי בעבר בפורום דבל קבינה שעומדת לפחות 7 שנים בחצר פונה לרח' בקהילת לודג' ת"א. בהחלט ברת שיפוץ. אם מישהו ניגש ומברר שיפרסם פה תוצאות כי אני סקרן לגביה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

זה שרשור שעלה מן האוב :roll:

אני מכיר אחת בירושלים ואשר התעניינתי בעבר ברכישתה אך לא קניתי כי לא היו לי מזומנים לכך וגם המחיר נראה לי מעט גבוה.

ועדיין, אם תרצה, אוכל לתת לך פרטים נוספים בה"פ.

בהצלחה,

זיו

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברה,

אני זקוק לכל עזרה שאתם יכולים לתת לי, אני יודע שאני מעורר את השירשור הרדום הזה שוב, אבל אני גל ואני מחפש טרנספורטר BUS בין השנים 1972 ל 1979. אני חדש בתחום וזקוק לעזרה,

תודה וחג שמח,

גל

• תוכן חדש...