Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 205 שהחלפתי לה את 4 הגלגלים לפני חודשיים לערך ל4 ROADSTONE 165/70/13

עכשיו שמתי לב היום שנוצרה מאין בליטה לא רצינית מידיי אבל שמים לב אליה בדופן גלגל קדמי שמאלי האם זה דבר נורמלי?? או עלי לחזור למוסך ולידע אותם על כך ולבקש בתמורה צמיג חדש???

תודה רבה!!

פורסם

מה שאתה מתאר זה כמו "ביצה"[שאין לה קשר לשפעת העופות],

כי במידה וכן זה ממש לא הגיוני,אך אני לא יודע לגבי החלפת צמיג בחברה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

החלפה לצמיג חדש , ויפה שעה קודם.

לא נראה לי שמישהו יזכה אותך על הצמיג - זו תוצאה של מכה ולא של כשל בייצור ב-99.9 אחוז , אבל לנסות לא עולה כסף.

פורסם

לחזור ומיד למוסך ולבקש החלפת צמיג.

פגיעה זו היא בין הפגיעות המסוכנות יותר שיכולות להיות בצמיג.

היא נגרמת בדרך כלל מפגיעה בדופן הצמיג או שיפשוף עם המידרכה, מה שגורם לקריעת חוטי המתכת בדופן הצמיג אשר מחזקים את הדופן ושומרות על צורתו, ומה שנישאר לך בעצם זה "בלון" שיכול להיתפוצץ עם הלחץ המתאים.

בברכה, תמיר.

פורסם

לא הגיוני שזה נגרם כתוצאה ממכה כי לרוב הצמיג הימני מתחכך במדרכות וכ"ו...אבל אני אנסה לחזור למוסך כי זה באמת מוזר..אני כל כמה ימים משתדל לסרוק את הרכב מסביב אחר ממצאים מחשידים וזה לא היה שם בוודאות לפני יומיים שלושה...

תודה לכם בכל אופן אני אנסה את מזלי במוסך ויעדכן.

פורסם

יש מצב שחניתה את האוטו בצורה שחצי צמיג על מידרכה וחצי צמיג באויר או בכביש...

יענו רק חלק מהצמיג עם המדרכה

וזה יצר גבהים שונים בצורה של הצמיג

• תוכן חדש...