Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנעילה המרכזית שלי באוטו פועלת רק על 3 דלתות ויש דלת אחת שלא ניפתחת או נסגרת עם כולם.... והכפתור לא תפוס לא כלום... מה לדעתכם הבעיה ?!!?

פורסם

תפרק את הדלת ותבדוק את החוטים יכול להיות שאחד מהם מנותק , ובגלל זה לא מגיע מתח .

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

באיזה אוטו מדובר ?

בכל מיקרה ב90 אחוז מהמכוניות שאני נתקלתי בהם מפרקים את הידית על ידי סיבוב ומשיכה

תנסה בעדינות

אל תדאג אם תיהיה עדין היא תתפרק בקלות

בהצלחה

גיא

סובארו DL - חיים רק פעם אחת - מטפלים רק פעם אחת

בית"ר ירושלים אהבת חיי

למלחמה ונצחון - עוצמה חולון

פורסם

אנא בדוק חיוט של מנגנון נעילה בדלת. אם החיוט בסדר ומגיע אות סגירה מהחוטים 12Vבזמן נעילה

החלף מנגנון כי הוא נדפק.

אם צריך עזרה אתה מוזמן לפנות אליי...

DROZD

פורסם

אוקיי תודה רבה והאוטו הוא סובארו גרנד לאונה שנת 94.... אני יבדוק את זה בהזדמנות....

אבל אתם אומרים שהבעיה בטוח רק בתוך הדלת הזאת ולא משום מקום אחר נכון !?

פורסם

הידית של החלון תפוסה עם קליפר מתכתי, אפשר בעיקרון לנסות לדחוף מברג מאחורי הידית ועם המברג לדחוף את הקליפר (במוסכי בלאי עושים את זה) אבל זה קשה ועם תתאמץ יותר מידי גם תשבור את הידית. במקומות יותר רציניים ישנו מן מעשיר מיוחד כזה שמוריד את הקליפר

יום טוב גם לך

פורסם

חלק מהבעיות עם נעילה מרכזית זה קרע של החוט שעובר מהאוטו לדלת עקב העיקומים הקבועים

אתה צריך לפתוח את הדלת ולראות אם מגיע חשמל

אם כן המנוע שרוף

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...