Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי יונדאי אקסנט 95 1500 אוטומט והצריכת דלק שלה נראית לי מוגזמת בעליל.

היא צורכת 1/8 בנסיעה משולבת...מה זה יכול להיות ומה צריך לעשות??? (כמה עולה לנקות מערכת הזרקה? ואם זה ישפר תעניין *** תענין = את הענין ***משמעותית? ומה זה עוד יכול להיות ?)

בתודה מראש

פורסם

אין בעיה לטפל ולסדר תקלה כזו ביונדאי אקסנט

דרך אגב, האם האוטו צורך יותר דלק וזהו, או האים קיים גם זיוף של המנוע או גימגום, או האם נורית צ'ק אנג'ין נדלקה בזמן האחרון?

בכל אופן לפני ביצוע עבודה ואו פעולה כשלהי, רצוי לחבר סקנר למחשב ניהול המנוע ולראות האם רשומות קודי תקלה, והאם רואים נתון מסויים בעייתי בנתוני חיישנים ומידע כללי און ליין בזמן אמת.

מאיזה איזור אתה?

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אצלי שנת 99' אוטומאט 1500, צורכת בעיר 1-9/1-10, משולב (שרובו בינעירוני) 1-11. בלחץ 1-12 אם אני ממש מתאמץ לחסוך בדלק.

אותו רכב ממודל ישן יותר סביר שיצרוך מעט יותר דלק... תלוי במצבו.

שמעתי הרבה שהאקסנט שותים הרבה דלק.. השאלה היא כמה זה מוגזם אצלך וכמו שציינו- תלוי גם בצורת הנהיגה.

בכל מקרה, רק למקרה שלא בדקת, מימין לידית ההילוכים באוטומט יש כפתור צריכת דלק. לחוץ=NORMAL, למעלה=ECONOMY חסכוני. הנתונים שציינתי לך מאצלי הם כאשר הוא על ECONOMY. אני מתכוון אחרי התדלוק הבא לבדוק אם יש הבדל בצריכה בשני המצבים (אולי זה הפוך בטעות :-D ) תבדוק אותו..

איציק.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

תודה לכולכם

לגבי אופי הנהיגה--רגוע מאוד....

טיפול 10 הוא צריך לעבור בקרוב....אני קצת מאחר.

אני אבדוק צריכה אחרי זה ...רוצה לדעת אם כדאי להשקיע בניקוי מע' הזרקה וכמה בערך זה אמור לעלות?

דני אני מאיזור רחובות---קצת רחוק...

אם זה לא היה אמצע שומקום הייתי אומר שהלכתי לאיבוד

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

איציק00 אחיייי!!!!... תגיד בדקת אם הכפתור של האקון הזה שינה לך ת'צריכת דלק או משהו... ותגיד אם אתה מפעיל את הכפתור אקון האם מופיעה לך מנורה כלשהי????

• תוכן חדש...