Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזבו אותכם מכל האלפות העגלות האלה, שמע וכדאי :smile:

PUNTO GT 1995 זה רכב שנותן בראש להרבה רכבים אם לא לכל הרכבים שציינת למעלה, מנוע 140 כ"ס בר פותנציאל אדיר לשיפורים, המחירון זה סביב ה25+- אם יש לך לך על זה ולא על איזה אלפא מעפנה שכל יומיים תכנס למוסך ותוכל לך את הכיס.

ישורות, הא...?

ניפגש בסיבוב...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה שטויות רובכם מדברים פה!!

עיקרון חשוב שצריך להסביר זה שמי שקונה רכב ספורטיבי או שנשחשב ספורטיבי וישן הוא חייב שיהיה לו עוד הרבה הרבה כסף בצד ליישור קו שאורך לא מעט זמן!

פשוט לבוא ולקנות איזשהי במוו מאמצע שנות ה80 וזהו?

העיקר איזה רכב נותן בראש...... הפונטו הכי מהירה ונותנת בראש לכל המכוניות, נו באמת? קודם לך חפש אחת שמורה, מכונית ספורטיבית משנת 95, 11 שנים על הכביש (וזה עוד גיל אופטימי, דיברו כאן על מכוניות בגיל כפול מזה) לא נסעה רק בית\עבודה, אין דבר כזה. מכוניות כאלה נשחטות, נקודה.

חפש לך הונדה סיוויק DX 1993 אוטומטית ושים לה ספויילר ותחוש שיש לך רכב ספורט כמו כל אחד בישראל. הכי טוב בשבילך.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי ,

זה שיש לך פולו 1.4במשך שבועיים , אחרי שנסעת על 1.3DL - לא נותן לך את הזכות לבוא וללמד אחרים רכב ספורט מהו. :idea:

פורסם
עזבו אותכם מכל האלפות העגלות האלה, שמע וכדאי :)

PUNTO GT 1995 זה רכב שנותן בראש להרבה רכבים אם לא לכל הרכבים שציינת למעלה, מנוע 140 כ"ס בר פותנציאל אדיר לשיפורים, המחירון זה סביב ה25+- אם יש לך לך על זה ולא על איזה אלפא מעפנה שכל יומיים תכנס למוסך ותוכל לך את הכיס.

היא אכן זריזה , אבל בסיבובים לא משהו :?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

עדיין לא קבלתי נתונים, בנתיים לפי הבנתי - PUNTO GT 1995 הכי מהירה מבין הרשימה שהצגתי, אני טועה?

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
מבין הרשימה שהצגתי, אני טועה?
האם אתה פותח השרשור (ביוזר שחר.מ) ?

אם אתה שואל בנוסף אליו, ותפסת טרמפ על השרשור שלו - אז קרא מה שעניתי קודם -

רוב המכוניות הללו, מהשנתונים האלו - או שהן בקושי זזות, או שהן כבר אחרי שיפוץ וחזקות בהרבה מהיום בו יצאו מהמפעל.

ואם אתה שחר.מ ומשום מה כותב ב-2 יוזרים בפורום, לפחות תהיה עיקבי בבחירת היוזר בשרשור.

בדוק ה"פ ששלחתי לשחר.מ. בנוגע לאונו טורבו חזקה במיוחד שידוע לי שעומדת כרגע למכירה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

למען ההגינות אכן אני שחר.מ, פשוט שאני גולש מהמחשב בעבודה אני שחר.מ, ומהמחשב בבית אני SHAHAR7.הכל בגלל ששכחתי את הססמה של SHAHAR7 ונאלצתי בעבודה לפתוח יוזר חדש.

פורסם
יוסי ,

זה שיש לך פולו 1.4במשך שבועיים , אחרי שנסעת על 1.3DL - לא נותן לך את הזכות לבוא וללמד אחרים רכב ספורט מהו. :idea:

דבר ראשון הייתה לי DL1.6, תצחקו אם תרצו, אבל יש הבדל לא קטן בין 1.3 ל1.6.

דבר שני אני לא רוצה ללמד אנשים אחרים, דברים שאני לא מבין בהם. מה שאני יכול להגיד מנסיון של חיפוש רכב, ובן משפחה שהייתה לו במוו מסוף שנות ה80, שלחפש רכב ספורט שמור זה ממש לא קל, ולהחזיק אותו - זה כל הקושי.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
בדוק ה"פ ששלחתי לשחר.מ. בנוגע לאונו טורבו חזקה במיוחד שידוע לי שעומדת כרגע למכירה.

אם אתה מדבר על האונו טורבו של אדי , אז אני אישית מאחוריי כל מילה .

אוטו שמור ומושקע . גם נוסע די טוב .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• אחראי פורום
פורסם

חבוב, לבעלי אלפות שאוהבים נהיגה טכנית , מעולם לא עניין איך האוטו בישורות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שמע בחור,קח בחשבון שאם אתה קונה רכב מוגדש משנות ה80 הוצאות התחזוקה השוטפות יהיו גבוהות.

סובארו XT טורבו מאוד נדירה,וכך גם חלקי הפח שלה,באונו טורבו לפחות יש חלקי פח משותפים עם האונו הרגילה.

לפי ההודעות שלך אלפא ישנה לא מתאימה לך,רד מזה.

פורסם

עד כה הבנתי כי במחיר הנ"ל הכי כדאי PUNTO GT 1995.

• תוכן חדש...