Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזבו אותכם מכל האלפות העגלות האלה, שמע וכדאי :)

PUNTO GT 1995 זה רכב שנותן בראש להרבה רכבים אם לא לכל הרכבים שציינת למעלה, מנוע 140 כ"ס בר פותנציאל אדיר לשיפורים, המחירון זה סביב ה25+- אם יש לך לך על זה ולא על איזה אלפא מעפנה שכל יומיים תכנס למוסך ותוכל לך את הכיס.

אז ככה

פונטו GT במצב טוב

שזה אומר מגדש מקורי לא שורק ולא משחיז מנוע טוב יש אולי אחת בארץ והיא לא למכירה כל שאר הפונטו מתות ולהביא טורבו מקורי של פונטו זה וואחד חיפוש (גם בEBAY קשה למצוא)

הפונטו GT מגיע עם מנוע 1400 טורבו עם 135 כ"ס הבעיה היא שאם השנים הבלאי של הרכב הזה יותר גדול מרכבים אטמוספריים בד"כ

אחרי בלאי של 11 שנים היא נוסעת פחות טוב (או כמו) ממתחרותיה כמו ההאצבק בראבו וכו'

אני מדבר מניסיון של שני חברים עם פונטו GT

אני ב20 אלף לא הייתי מביא שום רכב והייתי מחכה קצת כדי לחסוך עוד אבל אם אתה נעול על רכב אז אין לך אופציות חוץ מהאונו טורבו שאנשים ממליצים לך עליה (אין לי מושג בקשר לרכב הזה ספציפית) אבל אונו טורבו זה רכב ששוה כל שקל (בקו ישר) ועם קצת השקעה אתה מגיע איתו לדברים שלא תיארת לעצמך (STI GO BYE BYE?)

מקווה שתעשה את הבחירה הטובה

עידן

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף ליאשה- וולקן, זה הרכב.

הכי הרבה תמורה לכסף, והכי הרבה הנאה לשקל.

ובכללי, מנועי ה-2 ליטר מאוד אמינים, ומספקים גמישות מנוע מעולה.

למרות שה1.9 הוא הנכון מבחינה ספורטיבית.

התנהגות מדהימה.

מנסיון על אחת (בהווה)

אביחי

פורסם

אם הבנתי נכון האחזקה של האונו טורבו, יותר זולה מהפונטו טורבו?

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

• תוכן חדש...