Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רדיו דיסק קורא mp3 וצרובים...קיצר אני לא מבין בזה כל כך...(בן 17 ורשיון יש מהיום...)

איפה הכי כדאי לקנות באזור ירושלים והאם זה דורש התקנה? אם כן כמה אמורה לעלות ההתקנה?

תודה

פורסם

קודם כל, איזה מכשיר? מן הסתם זה משתנה ממקום למקום - אם אתה רוצה המלצה על מתקין טוב עם המחירים הכי טובים שאני ראיתי, זה רק קאדנס ברחוב האומן.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אממ אני לא מבין ממש...אני צריך מכשיר סבבה כמו שאמרתי קירא צרובים ואמ פי 3...ושהמחיר יהיה גג 600-700 שקל...בקשר למקום הזה שאמרת...הם מוכרים שם גם מכשירים לא?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

רדיו רפי. בעל המקום בחור לא אמין.

ואני לא ממליץ להתקרב אליו.

מבחינת מחיר. יש קדנס. אבל ההתקנות בינונית.

סאונד פקטורי. מחירים לא מכיר. אבל התקנות סבבה. (יש יותר טובים.)

צליל אורנים. שנים שהם חרא של מקום. ושרות על הפנים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
רדיו רפי, בעל המקום בחור לא אמין.

ואני לא ממליץ להתקרב אליו.

מבחינת העצות שלו, באמת לא אמין.

אבל ההתקנות שלו בסדר גמור, ואם משווים אותו לקדאנס או לחנויות האחרות בתלפיות, רדיו רפי מספק אחלה של מחירים

פורסם

הבן אדם חייב לי ולחבר שלט למכשיר כבר שנתיים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

גם אני לא הייתי ממליץ על צלילי אורנים. התקנתי שם מערכת בזמנו ובדיעבד לאחר מספר חודשים הבנתי איזו התקנה עלובה נעשתה ולכן הייתי נוסע למקום מומלץ אחר כלשהו, גם אם הוא מחוץ לירושלים. היום עם העומסי תנועה שיש בירושלים לוקח לא הרבה פחות זמן להגיע ממקום למקום בתוך ירושלים לעומת להגיע לתל אביב וסביבתה למשל. אני אישית הייתי ממליץ למשל את יוסי אלפיין שגם אם הוא ייקח 50 שקל יותר על ההתקנה, מה שבכלל לא בטוח, אתה תוכל להיות רגוע במיליון אחוזים לגבי העבודה שהוא יבצע ויותר מזה בעתיד אתה לא תהיה מוכן להתפשר על פחות! :-)

אלכס.

פורסם

סאונד פקטורי סגר מזמן..

קדנס - הם לא רעים בעבודה שלהם, די זולים במחיר, ונותנים יחס טוב.

צלילי אורנים - מאז שאופיר (הבחור שהחזיק את המקום עד לפני שנתיים) עזב את המקום, מנהל אותו בני. היחס שם גרוע!! מחירים גבוהים. מנסה ל"דחוף" מוצרים. והעבודה לא מביישת את השם הרע שלו בכלל..

אוטו דיפו - יש להם מבצעים של הרשת שהם ממש טובים וזולים, אבל מה שלא במבצע יקר מאוד.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

• תוכן חדש...