Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור שלי הוא קצת מוזר...

אי שם בגיל 17, קיבלתי רשיון (לא היה אז מלווה ושטויות שכאלה) ואני ירשתי מאחותי את הדלתא שהיא ירשה מאחותי השניה (רכב לנהגים חדשים).

אני והחברים קראנו לה "הטנק". מכוערת, מרובעת, מאיצה כמו טנק, אחיזת כביש נוראית, מרשרשת ומקשקשת.

נסעתי עליה במשך שנתיים, עד שהיא נשרפה באמצע נסיעה - ואז היא נגררה אחר כבוד לסוחר ברזל (או ליתר דיוק השאריות שלה).

אחריה קניתי פיאט אונו (שעדיין אצלי) מחברת באדג'ט (קניה שהסתיימה בזה שתבענו אותם ואת המכון בדיקה שבדק אותה), ואז עוד אחת (עם טסט ולא נוסעת - התחלתי לשפץ אותה ואז החברה התאהבה בה), ואז בראבה, ואז פונטו (כי החברה הציקה לי שהיא רוצה הגה כוח והיא הייתה מציאה בזול), ואז מכרתי את האונו השניה - אחרי הרבה כאב לב במעמד המכירה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבא ואימא קנו לי כי אימא טענה שאני מסתגר יותר מדי בחדר עם האינטרנט.

סתאם.בהתחלה,לפני הרישיון,סמבה.גם במהלך תחילת הרישיון-עד שהרגתי אותה.

אח"כ-הלוואה אדירה בבנק,צירוף חסכונות ומאה ושש ראלי.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

האמת שאני השקעתי את כל מה שהיה לי

בתור תלמיד כיתה י"ב לא היה לי הרבה ,לשכנה שלי היתה פיאט128SPORT

http://www.geocities.com/marin72cz/auta.html

חשבתי וואלה אוטו ספורט אצל אישה-בטח שמור ,איזה כיף....בואו נמעיט במילים ,מאז אמרתי לעצמי לא מיתקרב יותר לאיטלקיות (אלא אם כן היא מתחת לגיל 30 גבוה בלונדינית...).

מאז חיפשתי את השקט והאמינות-סובארו הרדטופ 77 ואחר כך שנת 80

בהמשך 205GTI ולאחר מכן CLIO RSI

והיום

172 דקלים.jpg

פורסם

לנו בבית אף פעם לא היה אוטו. על אף זאת בגיל 17 וחודש כבר החזקתי בידי רשיון נהיגה (טסט ראשון אחרי שיעור 28, אולי קצת קארטינג והרבה מחשב עזרו... :?).

דודי היקר שגר בשכונה שלי הסכים לתת לי את ה 205 92' מתפרקת שלו לסופי שבוע. לא היה מאושר ממני באדם... (סיבובי דאווין ברכב חצי צבוע מתיקון פחחות חאפרי ורדיו טייפ עם רמקול אחד עובד!)

בצבא כבר החלטתי שדי וצריך להתאפס על אוטו משלי. היו לי ביד כמעט 40K ומה שהנחה אותי היה אמינות וחסכוניות. כל האירופאיות, אמריקאיות וקוראניות ירדו מהפרק ונשארנו רק עם... יפניות.

סטארלט שרייד וסיריון. אלה היו המתחרות העיקריות על ליבי.

ב 8 בבוקר יום שישי קנינו עיתון, ב 8:10 התקשרנו למודעת סטארלט אחת וב 9 היינו אצלו (ממש כמו בפרסומת הזאת של הוט... רק שהמוכר לא היה כוסית).

פה שם, בדיקה וביום ראשון העברת בעלות.

זהו.

(...וכמובן כמו ישראלי טוב גיליתי שהוא עבד עלי וקניתי אוטו ראשון על כל המשמעויות שלו... אבל מזה לומדים. אין מה לעשות.)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

*לאחר קריאה של השרשור הנ"ל, היה לי חבל שיקבר בין העמודים ולכן החלטתי גם אני לכתוב.

"שריטת רכבים" כנראה נולדה איתי.:oops: אחרת איך ניתן להסביר שילד בן 3 יושב שעות מול החלון בבית ובוהה ברכבים שעוברים ברחוב.:| כמובן שאבי תרם רבות ע"י איסוף דגמים 1:43.

בהיותי בן 17 וחודש ואחרי 29 שיעורים עברתי טסט. כבר יום למחרת הסתובבתי עם אבי בשכונה בניסיון להתרגל לרנו 19 שהייתה לנו. תוך חודשיים פיתחתי שרירים בגלל ההגה חסר התגבור.

כמובן שלאחר כחצי שנה הגיעה התאונה... הנזק היה קטן ותוקן עוד באותו היום מבלי שהוריי ידעו על כך (הם גילו אחרי 4 חודש). השיעור שלמדתי הוא שברטוב נוהגים רגוע במיוחד ברכב בלי ABS.

כחודשיים לפני הגיוס אימי החליטה להחליף לאבי את הצרפתייה המזדקנת והפקידה בידי את החיפוש אחר רכב חדש והולם. ככה הגיעה המגאן (ממש רכב הולם לרופא...:wink: ).

התגייסתי. לאחר שנה בצבא ונדנודים מהמשפחה, התחלתי לנסוע עם הרכב של סבי ז"ל לצבא ובחזרה. כן, ככה הגיעה לידי הדייהו רייסר 94 ידנית עם 65,000 ק"מ ב-2003 שלי לשעבר. לזכותה יאמר שהיא לא איכזבה אותי אפילו פעם אחת ושירתה את כל הצוות נאמנה במעבר בין המוצבים. הידעתם שהאוטו מגיע ל-180 קמ"ש ?!!!:shock:

השתחררתי. אחרי שבועיים החלטתי להחליף אותה במשהו קצת יותר מודרני. לאחר חיפוש של שעה באינטרנט, מצאתי את היפנית הראשונה שעדיין נמצאת במשפחה. לאחר חצי שנה עם השרייד שנת 2000, נמאס לי ! במקביל אבי התחיל לנדנד שצריך למכור את המגאן. לאחר חישוב מהיר, הגעתי למסקנה שלא אוכל להחזיק במגאן לבדי ולכן אין ברירה אלא למכור. לאחר מס' ימים הגיע הקונה. רצה להעביר בעלות ישר אך משהו עצר אותי. לא האמנתי שהרכב שנתן לי כל כך הרבה (קנסות) ימכר.:cry: בקושי רב הצלחתי למרוח אותו שאני צריך להתייעץ עם המשפחה והבטחתי שאחזיר לו צלצול. עם עצמי החלטתי שאני רוצה בה ויהיה מה.:-P

לאחר שיחה ארוכה עם הורי הוחלט שאני ואבי פשוט נתחלף ברכבים.

היום היא עדיין איתי, הקופה שלי אך הלב כבר מתחיל לדרוש משהו שונה... בקרוב אולי...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

האמת שהקסנטיה שלי הגיעה תודות לגד זאבי.......:shock:

איך? ככה:

היו לי מניות בחברה "זאבי מחשבים" והמסחר הופסק שם לפני כמה שנים טובות, הספקתי כבר לשכוח את הכסף התקוע הזה,עד שיום בהיר אחד התקשרו מהבנק ואמרו שהמסחר מתחיל מחדש היום בבוקר כי קנו את החברה, שאלתי את היועץ מה לדעתו יקרה, לטענתו אולי יהיה אפשר להציל 1000 שקל, שאלתי מה שווי המניה כרגע, הוא אמר 28 שקל....

אז הסברתי שלא ימכור בינתיים כלום כי גם ככה לא תכננתי על הכסף הנ"ל, בערב נכנסתי לחשבון באינטרנט, הייתי צריך לנגב את המקלדת מהמשקה.....

המניה היתה בשווי של 5 מספרים, כמובן שבבוקר מיד מכרתי אותה, והלכתי לקנות קסנטיה כעבור חודש...

פורסם
האמת שהקסנטיה שלי הגיעה תודות לגד זאבי.......:shock:

איך? ככה:

היו לי מניות בחברה "זאבי מחשבים" והמסחר הופסק שם לפני כמה שנים טובות, הספקתי כבר לשכוח את הכסף התקוע הזה,עד שיום בהיר אחד התקשרו מהבנק ואמרו שהמסחר מתחיל מחדש היום בבוקר כי קנו את החברה...

מותק, אתה חייב את האוטו לי, אני אשרתי את קניית השלד של זאבי...:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גיל 18+, התחלתי את המסע שכנועים.

הסתיימו הבגרויות תודה לאל, ההורים קנו גולף ג'נריישן 2003 2.0 .(חמוד לא יותר.)

לאחר שנה קרתה תאונה מצערת בדרך לבסיס.

כעבור חודשיים של שכנועים רבים שהאוטו לא עד כדי כך חזק וכו' נקנתה הלאון.(2004 1.8T)

אדומה :).

s80 T6 . C5 . leon Turbo

פורסם

עוד אין אוטו על שמי אבל אפשר להגיד שהוא שלי gmc rally stx 84 רק אני נוסע עליו מאז שיש לי עליו ביטוח ואני חולם שהרכב שיהיה על שמי יהיה איוו8 לצד הוואן שלי..

אגב ברכב השקעתי 3K שיכולתי לקנות לי איזה 205 \ פיאסטה \ חיפושית אבל מאז שישי לנו את הוואן (6 שנים) חלמתי לנהוג עלייה..

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

מגיל 16 תכננתי על אותו היום שאוציא רשיון...

לאחר 28 שיעורים 4 ימים אחרי היום הולדת עברתי טסט (ראשון), חיכיתי בתקופת המלווה לכסף (בעיקר הורים הייתי אומר)וכחודש לפני סוף המלווה התחלתי לחפש רכב מיוחד, בדקתי כמה וכמה, ביניהם גם חיפשתי אלפא 33 ובסופו של דבר הזדמנה לידיי ספרינט, המוכר היה לחוץ למכור (לכו תבינו למה) והתגמש מאוד, מהר מאוד קבענו פגישה.

הרכב עבר בדיקת שילדה (מפי הבודק נשמעו מילים כמו ''שלדה יפה'') והיא נמצאה ללא פגיעות כלל ובעצם הרכב לא עבר תאונות רציניות בחייו.

בסופו של דבר נקנתה ומאז אני קורע פה ושם את התחת בשבילה, בהחלט שווה את זה אבל למי שמחפש את הפשטות לא מומלץ.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

גיל 17+ שיא הלחץ בבגרויות. עברתי טסט ועוד כמה זמן נגמר מלווה, נדנדתי להוריי תמיד שאני רוצה stiושתהיה לי אחת כזו.

למחרת הבוקר אני קם אבי אומר לי בוא אני אקח אותך לבית ספר, פתאום אני רואה sti שחורה הכי יפה שיש אבי אומר לי "זאתי שלך"! אחרי תדהמה לא קלה ושמחה בלב לקחתי אותה איתי לבית ספר כולם מסתכלים על אסתי היפה שלי. אני חוזר הביתה מחנה אותה בחניה ופתאום אני שומע קול,קול של אבא שלי קורא לי לקום לבית ספרץ. אמרתי מההה איך זה יכול להיות? ינעעעללל העולםםם,הכל היה חלום!

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
גיל 17+ שיא הלחץ בבגרויות. עברתי טסט ועוד כמה זמן נגמר מלווה, נדנדתי להוריי תמיד שאני רוצה stiושתהיה לי אחת כזו.

למחרת הבוקר אני קם אבי אומר לי בוא אני אקח אותך לבית ספר, פתאום אני רואה sti שחורה הכי יפה שיש אבי אומר לי "זאתי שלך"! אחרי תדהמה לא קלה ושמחה בלב לקחתי אותה איתי לבית ספר כולם מסתכלים על אסתי היפה שלי. אני חוזר הביתה מחנה אותה בחניה ופתאום אני שומע קול,קול של אבא שלי קורא לי לקום לבית ספרץ. אמרתי מההה איך זה יכול להיות? ינעעעללל העולםםם,הכל היה חלום!

חסרה לך האות י במילה היית בחתימה

• תוכן חדש...