Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדיאל בחינם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים איתך מאה אחוזים. הכסף שהמושחתים עושים על חשבונינו ומשתמשים בו לטובתם האישית - זו התנהגות נפשעת לא משנה מאיפה תסתכל על זה!

לפחות גאיידמק משתמש בזה לטובת האזרחים - דבר שכשלעצמו ראוי לציון ולשבח.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
גאידמק מאושם ב...ועל סחר ב..., ועל ....

ואני שואל , למה זה צריך לעניין אותנו?

ואם הוא היה מואשם ברצח במדינה אחרת היית מדבר אותו הדבר?

ואם מישהו היה רוצח פה, ובורח למדינה אחרת, לא היינו מבקשים שיסגירו אותו?

חוקרים, תן לבם לחקור, גם ככה בטח לא ימצאו כלום

פורסם
אני לא מבין דבר אחד במדינה הזאת: - (לא בא כטענה להודעה שלך אלא ליחס של המשטרה כלפיו)

גאידמק מאושם "בהשתלטות" על משאבי טבע של רוסיה (הכל חוקי כמובן) ועל סחר בנשק באיזה חור באנגולה , ועל הלבנת כספים שהוא לפי הטענה בא ועושה בארץ.

ואני שואל , למה זה צריך לעניין אותנו?-מאז שהבנאדם נחת בארץ הוא לא מפסיק לתרום לקהילה ולמה אמור לעניין אותי מאיפה ואיך יש לו את הכסף הזה כל עוד הוא לא פוגע במדינת ישראל (זה שהוא מלבין כספים זה לא איכפת לי כי במקום שהכסף יילך למושחטים שישובים בכנסת הוא תורם לקהילה).

ולא שאני אוהד בית"ר או משהו להפך זה בא עוד מאוהד שרוף מאוד של מכבי חיפה.

אכן רובין הוד מודרני..

לוקח מהמסכנים במקום אחד ונותן למסכנים (מסכנים.. מכריחים אותם לשלם בשביל לראות משחק כדורגל.. רחמנות) במקום אחר..

:roll:

במיוחד אהבתי את הקטע על החור באנגולה.. כי כמובן שמלחמות שלא מראים ב-cnn לא באמת מתרחשות... אז למה שיהיה אכפת לנו..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

כל כך הרבה פעמים אני שומע את המשפט הזה... ואני עדיין לא מצליח להבין איך אפשר להגיד אותו.. איך אפשר להגיע לרמה כזאת של בכיינות שאתה אומר שלא מתייחסים אלינו?! ראית פעם טלוויזיה בחו"ל?? :/

כל כך הרבה תשומת לב מופנית לקונפליקט אחד פיצפון במזרח התיכון, כשיש טרגדיות (לאו דווקא מלחמות) כל כך הרבה יותר גדולות (מבחינת שפיכות דמים ונזק כלכלי) באפריקה, בדרום אמריקה ובמזרח הרחוק..

כנראה שזה בגלל שמדובר ב"עם הנבחר" וב"ארץ הקודש"..

כמה מגוחך ככה עצוב :roll:

עמוס

פורסם
אכן רובין הוד מודרני..

לוקח מהמסכנים במקום אחד ונותן למסכנים (מסכנים.. מכריחים אותם לשלם בשביל לראות משחק כדורגל.. רחמנות) במקום אחר..

:roll:

מאיזה מסכנים הוא לקח בידיוק?

הכסף הזה שהוא מרוויח מהמשאבי טבע של רוסיה היה אמור להגיע לשלטון שם , ואותה רוסיה משתפת פעולה ועוזרת לאיראן/חמאס ועויינים נוספים ,למה בתור אזרח של מדינת ישראל אמור לעניין אותך שבמקום שהכסף יגיע ליידי פוטין והשלטון ברוסיה מגיע ליהודי בשם דאידמק שמגיע ומשקיע פה בארץ?

אולי אותך לא מעניין כדורגל אבל כדורגל צריך להיות משחק של העם ,זה משחק שמגיע מהעם הפשוט ובמצב של המדינה כיום אתה לא יכול לבוא ולדרוש מאזרחים לשלם 1000 שקל כדי לראות מונדיאל מה שלא קורה באף מדינה בעולם , ואם המושחטים שאתה הולך לבחור בהם בעוד כשבועיים לא עושים כלום כדי לפתור את זה ומגיע הבנאדם הזה ותורם כדי שכל אזרח יוכל לראות את המשחקים אז מגיע לו כל הכבוד .

בקשר לאנגולה לא אמרתי שלא אמור לעניין אותנו המחלמה אזרחים שם , אבל עד שמגיע בנאדם שתורם מכספו לאזרחים לא אמור לעניין אותנו מאיפה הוא עשה את הכסף שלו.

אני לא ראיתי בעולם מדינות שבתחומן נמצאים מבוקשים של ישראל מגיעות ו"בטוב ליבם" מסגירות לנו אותם.

ממליץ לך לראות את הסרט שהראו לא מזמן בערוץ 2 על החיסולים לאחר הרצח של הספורטאים במינכן , שעשרות מחבלים שהיו קשורים ישירות לפיגוע הסתובבו חופשי באירופה (אהההמממ...צרפת-אלו שרוצים שנסגיר להם את גאידמק) ואף מדינה לא עזרה לישראל או הסגירה אותם לידיה , וזה רק דוגמא אחת.

פורסם
מאיזה מסכנים הוא לקח בידיוק?

הכסף הזה שהוא מרוויח מהמשאבי טבע של רוסיה היה אמור להגיע לשלטון שם , ואותה רוסיה משתפת פעולה ועוזרת לאיראן/חמאס ועויינים נוספים ,למה בתור אזרח של מדינת ישראל אמור לעניין אותך שבמקום שהכסף יגיע ליידי פוטין והשלטון ברוסיה מגיע ליהודי בשם דאידמק שמגיע ומשקיע פה בארץ?

אם רק תוכל להבהיר לי דבר אחד.. הכסף היה אמור להגיע לשלטון הרוסי, אז איך הוא מגיע לגאידאמאק? ואיך זה חוקי (אתה אמרת)?

אולי אותך לא מעניין כדורגל כדורגל ישראלי? כל שבת אני מתיישב מול הטלוויזיה ומנסה לראות משחק שלם וכל פעם אני מוצא את עצמי מחוסר הכרה אחרי בערך 7 דקות מתחילת המשחק.. מוזר.. אבל כדורגל צריך להיות משחק של העם ,זה משחק שמגיע מהעם הפשוט ובמצב של המדינה כיום אתה לא יכול לבוא ולדרוש מאזרחים לשלם 1000 שקל כדי לראות מונדיאל מה שלא קורה באף מדינה בעולם , ואם המושחטים שאתה הולך לבחור בהם בעוד כשבועיים לא עושים כלום כדי לפתור את זה ומגיע הבנאדם הזה ותורם כדי שכל אזרח יוכל לראות את המשחקים אז מגיע לו כל הכבוד .

בו נגיד שהמושחטים שאנו הולכים לבחור מושחטים בעיקר מסיבות אחרות.. זה שהם גורמים לנו לשלם על כדורגל (שזה בהחלט לא יפה מצידם) זה לא נעים, אבל נתגבר..

בקשר לאנגולה לא אמרתי שלא אמור לעניין אותנו המחלמה אזרחים שם , אבל עד שמגיע בנאדם שתורם מכספו לאזרחים לא אמור לעניין אותנו מאיפה הוא עשה את הכסף שלו.

אוקיי, אולי לדעתך זה לא אמור לעניין... אבל אישית, אני לא מעוניין בכסף שמימן רצח של אנשים חפים מפשע (כן, אפילו אם זה ב"חור" כמו אנגולה).. לא יודע מה איתך, אבל על המצפון שלי זה טיפ טיפה יעיק..

אני לא ראיתי בעולם מדינות שבתחומן נמצאים מבוקשים של ישראל מגיעות ו"בטוב ליבם" מסגירות לנו אותם.

ממליץ לך לראות את הסרט שהראו לא מזמן בערוץ 2 על החיסולים לאחר הרצח של הספורטאים במינכן , שעשרות מחבלים שהיו קשורים ישירות לפיגוע הסתובבו חופשי באירופה (אהההמממ...צרפת-אלו שרוצים שנסגיר להם את גאידמק) ואף מדינה לא עזרה לישראל או הסגירה אותם לידיה , וזה רק דוגמא אחת.

לא הבנתי איך זה קשור..

עמוס תו

פורסם

גאיידמק הוא אוליגארך

אולי רבים מכם לא ידועים מה זה, אז זה פשוט: זה אנשים שברוסית ניקראים הרוסים החדשים (רובם יהודים)

שפשוט אחרי נפילת בריה''מ שהכל היה זול גם משאבי טבע. הם קנו שדות נפט גז מה לא

והכל בדרך חוקית (בד''כ) כי זה היה כל כך פשוט ליקנות את זה אז למה לעבור על החוק.

אז כשאתם אומרים שהוא גונב מרוסיה

אז הוא לא ממש גונב, רוסיה מנהלחת חקירות כאלה שהם בודקים אם כל אוליגארך השתין פעם ברחוב נטוש כשהוא היה ילד

לגבי אנגולה אני לא יודע, אבל הוא איש עסקים וכניראה בלי הרבה חמלה, כי כניראה אם הוא היה אדם עם חמלה אז הוא לא היה מצליח ככה. ועד שהוא מראה קצת חמלה וחיבה אתה מתרעמים.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אולי חלאס לזיין את השכל? מי אמר לכם שגיידאמאק עשה את הכסף שלו ברוסיה? את הכסף שלו הוא עשה בצרפת ולא ברוסיה. הוא סחר בנשק מטעם הממשל הצרפתי וזהו, לא שדות גז ולא שדות נפט ולא רוסיה ולא שמוסיה.

וממש אבל ממש לא מעניין אותי מאיפה הכסף שלו מאנגולה או מזימבבואה. בא בן אדם שרוצה לתרום, מובן שהוא לא רוצה רק לתרום אלא רוצה גם לקבל קצת קירבה וקשרים ומנסים בכל דרך אפשרית למנוע זאת ממנו בכל מיני טענות מטומטמות וחקירות שנפתחות על לא כלום.

ROOONEEYY

פורסם

מישהו ראה את הסרט שר המלחמה?

ככה אומרים שהוא עשה את הכסף.

מי שראה את הסרט שיגיד לי עכשיו אם לא אכפת לו מאיפה מגיע הכסף.

אני מעדיף לא לראות מונדיאל מאשר שירצחו אנשים עם הנשק שהוא מוכר.

רחוק מהעין רחוק מהלב

*אני מאוד מקווה שטועים ולא כך הוא עשה את הונו

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
מישהו ראה את הסרט שר המלחמה?

ככה אומרים שהוא עשה את הכסף.

מי שראה את הסרט שיגיד לי עכשיו אם לא אכפת לו מאיפה מגיע הכסף.

אני מעדיף לא לראות מונדיאל מאשר שירצחו אנשים עם הנשק שהוא מוכר.

רחוק מהעין רחוק מהלב

*אני מאוד מקווה שטועים ולא כך הוא עשה את הונו

אוהד שרוף של מכבי חיפה ושות'..

תראו את הסרט הזה.

אתם חייבים את זה לעצמכם.

עמוס

• תוכן חדש...