Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסוף שבוע האחרון במסלול PIR היו מתוכננים שני כי חשבתי שהארוע בשבת הוא סגור לחברי מועדון, וזה גם יתן לי יום שלם להרכיב את הרפידות מרוץ שקיבלתי יום חמישי.

אבל, יום שבת הפציעה שמש בשמיים האפורים, דבר שלא קורה המון באזור , אז החלטתי ללכת לבדוק מה קורה במסלול, אולי החברה יתנו לי לעלות על המסלול למרות שלא נרשמתי מראש.

שעה 11 הגעתי למסלול ו"במקרה" הקסדה כבר הייתה מוכנה באוטו, ניגשתי למנהל הארוע ושאלתי אותו ניתן להצטרף אליהם, להפתעתי הרבה הוא ענה בחיוב בתנאי שאשלם דמי חברות למועדון + עלות השתתפות, סה"כ 180$ (לא כולל מיכל דלק שלם שנשרף בשעה)הרבה יותר יקר ממה שזה בד"כ עולה בנוסף על העובדה שהפסדתי שליש מהיום,אז ניסיתי להסביר למנהל שאני ישראלי וקשה לי לשלם סכום מלא גם כשצריך אז בטח לא לחצי יום, הרי אנחנו עם לא פראייר....... :wink:, סיכמנו על 100$.

נזכרתי שלא החלפתי רפידות אבל קיוויתי לטוב מכיוון שהיה קריר יחסית....3 הקפות עם בלימות תכופות מ 180-190 ל60 קמש, לא קריר ולא נעליים אין בלמים, הרפידות נמסו ונדבקו לדיסק מה שגרם לרעידות בהגה.

בסוף המקצה לא ידעתי מה לעשות הרי שילמתי כבר, אבל אין תועלת לעלות שוב למסלול ללא בלמים.

יצאתי לדרך תוך כדי שאני מטלפן למוטי מיאטה ומקלל אותו שהכל באשמתו (בשביל זה יש חברים).

25 דקות אני בבית, ועוד 25 דקות הרפידות מרוץ על האוטו, וכל לחיצה על הבלמים האוטו בקושי מאט , הרפידות לא אפקטיביות בטמפרטורות נמוכות וחוץ מרעשי חריקה לא קורה כלום. 30 דקות של נסיעה זהירה ואני בחזרה על המסלול. 30 דקות מאוחר יותרהסשן שלי מתחיל אני עם עודף אדרנלין שוכח שהצמיגים קרים ודופק צלחת , נו קורה. מספר הקפות נוסף ואני נכנס לעניינים, נהיגה אגרסיבית,הברקסים מתחממים, ואיזה הבדל , וואוו, שמיים וארץ , בכל מצב נתון לחיצה על הברקס האוטו תוקע את החרטום באדמה, עכשיו אפשר להתחיל להנות.......:razz:

IMG_1099.jpg

IMG_1092.jpg

IMG_1094.jpg

IMG_1095.jpg

IMG_1090.jpg

פורסם

אחח, עני עכשיו בבית, מנסה לדמיין את זה.

למה לא לייצר חצי רפידה כדוגמאת הפרודו DS2500, וחצי השני לפרידות מרוץ?

גם אפקטיביות ביום יום, גם בלימה מדהימה בעומסים.

אביחי

פורסם

תגיד יא נוכל, היית חייב לצלם את ה-FD הזו? אתה יודע שיש לי חולשה אליהן... מה בדבר תמונות של ה-NSX שדיברת עליה?

בקיצור, אני שמח לשמוע שנהנית, רק שאם אתה חושב שנפתרו כל בעיותיך אתה טועה... עכשיו אתה תבין את הבעיה בלנהוג על רפידות מירוץ וצמיגי כביש, שמן הסתם הולכים להגיע לטמפ' יותר גבוהות בבלימות... שים לב שלאט לאט, כשתסמוך יותר ויותר על הרפידות יתחיל לך תת-היגוי קל בסיבובים מסויימים.

מוטי

פורסם
חדי העין ודאי שמו לב שחוץ מהג'וניור השחורה עומדת מאחורי ה-TT אלפתא GTV כחולה עם כונס מזעזע.

חדי העין העדיפו להתעלם מהכחולה ולהתמקד בפנינה השחורה פשוט מדהימה לדעתי

פורסם

עכשיו אתה תבין את הבעיה בלנהוג על רפידות מירוץ וצמיגי כביש, שמן הסתם הולכים להגיע לטמפ' יותר גבוהות בבלימות... שים לב שלאט לאט, כשתסמוך יותר ויותר על הרפידות יתחיל לך תת-היגוי קל בסיבובים מסויימים.

מוטי, אתה מוכן להסביר למה התכוונת?

אביחי

פורסם

הרבה קנאה, תמשיך לבלות שם.. ותכתוב על עוד ארועים כאלו.

האלפא מדהימה..

מתי היה ייבוא של אלפא רומיאו לארה"ב? מתי הוא הופסק?

• תוכן חדש...