Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יפאניות אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כבר מדברים על יפניות אספנות ,אתמול חבר הודיע לי שהוא מוסר לידי קונטסה 1300 ואת אחותה שאמורה להיות לחלקים (אין בה המון כאלה),הוא החליט שאין לו זמן כסף ורצון לשפץ אותה ,הבעלים נתן לו אותה ואין בעיה להעביר בעלות .

חוץ מזה לחבר אחר יש סובארו טנדר 4X4 מתחילת שנות השמונים (ועד שהוא שיפץ אותה ....היא גם תהיה אספנות)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שנות ה80 הם עדיין לא אספנות.

אפילו היום ניתן לראות בשפע גם סובארו מתחילת שנות ה80 (DL וגם GL) שמסתובבות אי שם בארץ (לא חסר בגוש דן ובדרום ת"א, לא יודע מה בקשר לשאר הארץ).

לי הייתה DL שנת 89', ואולי לא יפאניות, ראיתי השבוע פיאט אונו שנת 85 כחולה במצב נסיעה (קשה למצוא פיאט אונו מאמצע שנות ה80, גם ככה כאלו משנת 96 אפילו, נמכרות במחיר זנות של פחות 10 אלף ש"ח - לא שהן שוות יותר מזה).

ראיתי גם למכירה - פיאט 127 (אם היה לי שטח פרטי כבר הייתי מתעניין לגביה, אבל מה לעשות לא כל אחד נולד לבית עם חצר אחורית פרטית).

והשבוע ראיתי גם פיאט 127 סטיישן (!) כשהייתי בעבודה (עברה בחניון).

יש גם איזשהי פורד אסקורט אדומה שמסתובבת לה באור יהודה. גם נראית במצב טוב (לפחות מבחוץ).

יש גם רנו 11 שמסתובבת לה באזור שלי, גם כן מכונית שנעלמה מהנוף שלנו.

יש פה ושם גם כמה BX ששרדו את השנים.

טוב, אני אעצור כאן, הגעגועים לסובארו כבר התחילו לעלות...:roll:

בא לי לראות קצת מכוניות אספנות , אני רוצה קצת להזכר ב"ריח" של מכונית ישנה...

ביום שישי הקרוב בע"ה מקווה לבוא למפגש ה5.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
יש גם איזשהי פורד אסקורט אדומה שמסתובבת לה באור יהודה. גם נראית במצב טוב (לפחות מבחוץ).

וזה הזמן לספר לבן (במידה ואתה לא מכיר) שהאסקורט הזו דומה 1:1 לשלך.

גם היא אדומה, גם היא בתצורת 2 דלתות, וגם לה יש ג'אנטים של קורטינה.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

טוב, אז יש לי כמה הערות בעניין...

1. ה RX4 של דני זרוקה איפושהוא ללא תנועה? בא לי למות !!! האוטו הזה פשוט מדהים, הוא היה ברשותי תקופה מסוימת, פרקתי והרכבתי מנוע בו כמה פעמים (במשך השנים...) וזאת פשוט יצירת מופט מוטורית. מישהוא יודע איפה היא זרוקה?

2. שנים התייחסתי לסיפורים על הסופרה בזלזול, מסיבה אחת בלבד... מעולם לא ראיתי אותה או הכרתי באופן אישי מישהוא שראה אותה. פתאום אתמול אני מתדלק והיא עומדת בצד בתחנת דלק.

תפסתי את בעל האוטו לשיחה ארוכה ולפניכם המסקנות:

טוב, אז נתחיל מהדברים הטובים.....

1. הדבר היחידי הטוב שיש לי להגיד הוא שיש טויוטה סליקה סופרה בארץ !

הדברים הרעים..... בואו נראה איפה להתחיל....

1. האוטו נמצא בידיים של איש משפחה עם 3 ילדים מנצרת ומשמש כרכב משפחה.

האוטו נראה מבפנים כמו אחרי מלחמה עם שוקולד מרוח על הדפנות, ריפודים קרועים ודיפון גג קרוע.

2. מדובר בדגם אוטומטי ללא טורבו (200 כ"ס).

3. באוטו הוחלף גיר ומנוע בחצי שנה האחרונה. בעל האוטו טוען שהוכנס מנוע וגיר מקוריים במקום הישנים, מאיפה הוא הביא אותם, אללה הגדול יודע אבל זה גורם לי להיות ספקני בקשר למקוריות.

4. האוטו כרגע מושבת כי הגיר שוב התפגר בגלל שהטורבו של הגיר היתפוצץ (ציטוט ישיר של בעל הרכב!!!)!

5. ברשיונות האוטו 95. במציאות הוא עם פנסים קדמיים נשלפים. טויוטה הפסיקו עם הפנסים האלה ב 93, ולפי השואה שעשיתי עם תמונות שצילמתי בפלאפון, מדובר בכלל במשהוא מסוף שנות ה 80.

בקיצור, הרבה טוב אני לא רואה יוצא מהאוטו הזה, אולי בתור פרויקט שיקום רציני מאוד.

בברכה, יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברוך שובך מן המתים מר בגירה :shock:

אני רואה שמישהו פה השתדרג במחשב חדש, ברוך הבא לעולם הטכנולוגיה :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חזרתי ארצה, התחדשתי במחשב חדש ואני מוכן לפעולה :wink:

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש ביבנה טויוטה MR2 MK1 שזרוקה אצל משהו.

היא במצב לא מזהיר, ואין לה רשיונות (תייר שביקר בארץ נטש אותה...).

הבעלים טען שאפשר להעלות אותה לכביש אם רשיונות של קורולה בשבילי זה היה יותר מידי מקומבן...

צירפתי תמונה אם חלק ממנה (נגמרה לי הבטרייה במצלמה ולא הצלחתי לצלם תמונה טובה).

DSCN2810.JPG

• תוכן חדש...