Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט VS פיאט

ranxxx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונטו 55 שנת2000 ידנית

יד2

100000 ק"מ

רוצים עליה מחירון 27000

או

פונטו 60 שנת2000 ידנית

יד3 הייתה בהשכרה

אומר שעשתה 84 ק"מ

דורש 28000

מה עדיף?

ה60 נראית הרבה יותר טוב אבל זה שהיא הייתה בהשכרה קצת מפחיד אותי(זה צריך?)לא נראה לי גם ה84 אלף ק"מ?! בכול זאות השכרה יד3

הבעלים של ה55 אישה מבוגרת טוענת לאמינות מוחלטת של הרכב(לא רואה מוסך)יש פיאט שלא רואה מוסך?!

פורסם

עזוב את ההשכרה, לא חסר דוגמאות לפונטו שעברו בידיים פרטיות.

חבל על העצבים אח"כ..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

אני הייתי הולך על הפרטי ולו בגלל ההפסד במכירה של רכב השכרה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ה55 עם ממוצע של 20 אלף לשנה, תנסה להוריד אותה על זה במחירון.
עד כמה שזכור לי הממוצע הוא בין 17K-22K לשנה...

ואם אינני טועה, אז גם אין לו ממש למה לנסות להוריד לה במחיר על העניין הזה.

under construction..

פורסם
פונטו 55 שנת2000 ידנית

יד2

100000 ק"מ

רוצים עליה מחירון 27000

או

פונטו 60 שנת2000 ידנית

יד3 הייתה בהשכרה

אומר שעשתה 84 ק"מ

דורש 28000

מה עדיף?

ה60 נראית הרבה יותר טוב אבל זה שהיא הייתה בהשכרה קצת מפחיד אותי(זה צריך?)לא נראה לי גם ה84 אלף ק"מ?! בכול זאות השכרה יד3

הבעלים של ה55 אישה מבוגרת טוענת לאמינות מוחלטת של הרכב(לא רואה מוסך)יש פיאט שלא רואה מוסך?!

הצעתי לך, אם המוכר טוען שרכבו לא ראה מוסך, תתרחק!

אתה יודע איזה נזק יש לרכב בין חמש שלא עשה אף פעם טיפול 10K שלא החליפו לו שמנים, פילטרים, פלגים ועוד...

עכשיו ברצינות, לא קיים דבר כזה, פיאט שלא ראתה מוסך. יש אפילו דרישה של היצרן בסיום יום נסיעה להביא את הרכב למוסך (ממש כמו שצה"ל דורש על הטנקים שלו).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אתה יודע איזה נזק יש לרכב בין חמש שלא עשה אף פעם טיפול 10K שלא החליפו לו שמנים, פילטרים, פלגים ועוד...

עכשיו ברצינות, לא קיים דבר כזה, פיאט שלא ראתה מוסך. יש אפילו דרישה של היצרן בסיום יום נסיעה להביא את הרכב למוסך (ממש כמו שצה"ל דורש על הטנקים שלו).

תשמור את הדיעות שלך לעצמך.

לי יש פיאט.

מטופלת ושמורה, יעידו על כך חברי הפורום שראו אותה.

וחוץ מטיפולים סדירים בזמן ובלאי טבעי (אתה יודע, רפידות בלם וצמיגים... :)) לא היה לאוטו שום תקלה.

לפותח השרשור:

תתרחק מאנשיםשאומרים לך "פיאט זה רע" או "פיאט רואה מוסך".

תשאל אותם מתי בפעם האחרונה הייתה להם פיאט.

לגבי השאלה שלך:

לא חסרות פונטו מידיים פרטיות, שמורות, אהובות, עם קילומטראז' נמוך. לא הייתי הולך על השכרה.

תחפש עוד קצת, תמיד תמצא משוה יותר טוב.

אני מצאתי בזמנו פונטו שנת 98 עם פחות מ- 40,000 ק"מ יד ראשונה מאיזה מבוגרת בעלת חנייה פרטית.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אל תהייה מצחיק לא לזה הכוונה

ברור שהוא עשה טיפולים

מחר אני הולך ליבדוק את זה במוסך שלה

פורסם
תשמור את הדיעות שלך לעצמך.

לי יש פיאט.

מטופלת ושמורה, יעידו על כך חברי הפורום שראו אותה.

וחוץ מטיפולים סדירים בזמן ובלאי טבעי (אתה יודע, רפידות בלם וצמיגים... :)) לא היה לאוטו שום תקלה.

לפותח השרשור:

תתרחק מאנשיםשאומרים לך "פיאט זה רע" או "פיאט רואה מוסך".

תשאל אותם מתי בפעם האחרונה הייתה להם פיאט.

לגבי השאלה שלך:

לא חסרות פונטו מידיים פרטיות, שמורות, אהובות, עם קילומטראז' נמוך. לא הייתי הולך על השכרה.

תחפש עוד קצת, תמיד תמצא משוה יותר טוב.

אני מצאתי בזמנו פונטו שנת 98 עם פחות מ- 40,000 ק"מ יד ראשונה מאיזה מבוגרת בעלת חנייה פרטית.

תקרא שוב פעם את הודעתי ותחשוב על זה שוב. האם אתה חושב שלא כתבתי בציניות? האם לדעתך ישנה באמת הוראה של פיאט להכניס את הרכב למוסך בסוף כל יום?

אני האחרון שמאמין בשטוית הללו של פיאט לא אמינה. איך אני יודע?! כי לאחותי יש כיום מריאה, לאימי הייתה בעבר בראבה ולפני זה טיפו.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לי הייתה פונטו 98' מהשכרה, והיא הציגה אמינות מוחלטת!!! עברה 100K וחוץ מטיפולים שוטפים לא ביקרה במוסך בכלל!

ה-S55 מאוד חסכונית,אמינה אם טופלה כראוי...

• תוכן חדש...