Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכישת רכב בסכום 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הודעה ראשונה פה :)

ד"א ניתן לחרוג ממש בקטנה מהמחיר,

אממ...יש לי מס' שאלות,

עשיתי פה חיפוש לפני שפתחתי נושא זה..

1)מה ההבדל בין בורה לגולף?בצריכת דלק,מפרט טכני (בגרסת 1600),אמינות,נוחות.

ואם אתם יכולים להמליץ על רכב בסכום זה,

2)מה אתם אומרים על פולו GTI 00 יד שנייה1600 סמ"ק גיר רגיל 5 דלתות 59.500 ש"ח

3)סיאט איביזה 2002 ידנית 1600 סמ"ק מה אתם אומרים עליה?

תודה לכל העוזרים

אנא ענו במקצועיות ובאובייקטיביות,

תודה מראש:)

Lancia Delta 1.8 200HP

פורסם

שלום רב,

1. הבורה היא צורת הסדאן לגולף. צריכת הדלק דומה עד זהה במנועים זהים ונהגים זהים, המנועים והמכלולים זהים לגמרי. אמינות היא נגזרת של יחס וטיפול ברכב. אנשים רבים טוענים שהמכוניות נוחות, אני העדפתי נוחות של צרפתיה למשל.

2. הכר את אופציית החיפוש, זה יעזור לך הרבה. למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=102195&highlight=%F4%E5%EC%E5+GTI[/url]

3. ע"ע סעיף 2. למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=615518

אגב, הבחירות שלך שונות אחת מן השניה די מהותית. יש הרבה הבדל בין בורה לבין פולו GTI. מהן דרישותיך ורצונותיך מן הרכב שיבחר? אולי יציעו לך דברים אחרים ו/או יבהירו נקודות מסוימות.

בכל אופן, בהצלחה בבחירה.

משכנתא זה קל

פורסם

משפחתית/קטנה?

אוטומט/ידני?

נסיעות בין-עירוניות/בתוך העיר?

סלידה מסוימת מארץ יצור מסוימת?

שוב, נפתחו אלפי ת'רדים עם הכותרת "רכב ב50K"...מומלץ לקרוא מה נכתב בהם ואולי משהו יקרוץ לדעתך.

בנתיים, החברים פה ינסו לעזור...

משכנתא זה קל

פורסם

רצוי גרמני כלומר אוטו מאסיבי מתכוון שתהיה שלדה חזקה

נסיעה של עבודה\לימודים

אמינות לא מצפה לבקר במוסך לעיתים קרובות,לא משנה תיבת ההילוכים ובין משפחתית לקטנה,4 דלתות או 5 דלתות שנתון 99+

Lancia Delta 1.8 200HP

פורסם

כל הנושא הזה נפתח בשביל חבר שביקש ממני לעשות זאת בקשר לקניית רכב עד 50K

אז שכחו מכל התגובות כאן...כי אחי מתכוון לקנות רכב באותו סכום...

1)ק"מ נמוך

2)לא עבר יותר מ-2 ידיים

3)לא משנה יצרן תמליצו ואני יזרום..

4)אמינות,צריכת דלק,נוחות,ביטוח זול,משפחתית\ספורטיבית,גיר לא משנה אוטומט\ידני,עד 1800 סמ"ק,4\5 דלתות,נסיעה לעבודה\לימודים.מבקש להיות אובייקטיבי,

תודה מראש!:)

Lancia Delta 1.8 200HP

פורסם

לא בורה ולא גולף.

לי יש בורה. אין שום סיבה שמישהו נוסף יקנה כזאת.

הייתי מחפש פוקוס או מגאן 1.6 ידניות.

שתיהן נוחות ובטוחות (המגאן קצת יותר בשתיהן), מניסיון המגאן מכנית דיי חסכונית, הפוקוס לא אמורה להיות בזבזנית.

הפוקוס כנראה תהיה יותר אמינה, אבל לרנו מחירים נמוכים יותר ותוכל לקנות מודל חדש יותר וגם מנוע עדיף במעט.

עוד אופציה אהובה עליי היא אופל אסטרה. שהיא פחות נוחה ומאובזרת מהפורד והרנו אבל מאוד כייפית לנהיגה "ספורטיבית" (למרות שגם הפוקוס נחשבת מהנה יחסית, אני אישית מעדיף את האסטרה).

אני מדבר בכל המכוניות פה על מודלים 00-01, אולי אפילו 02 במגאן.

יפניות במחירים זהים יתנו לך (אולי) יותר אמינות, אבל הן יחסית יקרות, פחות נוחות ופחות בטוחות.

יפנית אחת שבאה בחשבון, אבל עלולה להיות גבולית מבחינת תקציב היא ניסאן אלמרה פרפקט.

יש גם את הקסארה 1.6, שהיא גם נוחה מאוד, מאובזרת יפה וזולה לקניה כמשומשת, אבל מבחינת בטיחות, יכול להיות שהיא טיפה מפגרת מאחורי הרנו והפורד. בנוסף, כמו הרנו, סובלת ממוניטין אמינות צרפתי.

אם אין לך העדפה ספציפית לדגם הייתי מחפש בכולן אחת ידנית (לא כ"כ נפוצות) במצב טוב.

פורסם

מכל מה שהצעת..

שניים שמושכות מאוד אלו הן:אחת שהיא האסטרה והשנייה פוקוס(5 דלתות).

ולמה לא גולף או בורה?!

Lancia Delta 1.8 200HP

פורסם

למה לא גולף או בורה?

כבר כתבתי את זה עשרות פעמים בחודש-חודשיים האחרונים (פתאום כולם רוצים גולף).

אז ככה, חלשה, צפופה, יקרה, לא אמינה במיוחד, לא מזכירה ספורטיביות בשום צורה.

אסטרה, אמנם קצת קשיחה והברקסים לא משהו (בגירסאות ללא ABS).

אני אוהב באופל את ה"כנות" שלה. היא לא מנסה למכור לך שום פוזה או עיצוב.

מבחוץ סולידית ויפה בגירסת 5 דלתות, מבפנים הכל פשוט אבל עמיד.

מושב נוח לדעתי, מתלים ממש טובים והגה הכי מוצלח שפגשתי במשפחתומטית (לטעמי).

סוחבת יפה יחסית ל1.6 אוטומטית.

מנסיון של חבר טוב עם אסטרה 1.6 99' יד ראשונה עם קרוב ל200 אלף ק"מ, ללא הרבה בעיות (אני זוכר רדיאטור שהוחלף, אבל זה היה אחרי פעמיים שהרכב נכנס ברכבים אחרים מאחור מה שעלול לגרום לסדקים ברדיאטור).

פוקוס, תמיד היללו אותה עיתונאי הרכב על מתלים משובחים והיגוי מדויק. יצא לי לנהוג כמה פעמים בפוקוס אבל לא נהיגה שיכולה לבדוק מאפיינים דינמיים של הרכב. אבל ממה שהצלחתי לראות שהיא מאוד מזכירה את המגאן ואת האסטרה ונמצאת באמצע בינהן מבחינת כיול מתלים (קצת פחות רכה ונוחה מהרנו, קצת יותר רכה ונוחה מהאסטרה).

עוד חסרון באסטרה הוא איבזור קצת קמצני, בעיקרון יש את כל מה שצריך אבל אין הרגשת "פינוק".

אם אסטרה אז רק גירסת CDX עם ABS!

• תוכן חדש...