Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיניים גדולות יש למניאק... :shock: טוב שלא בלע פיאט פונטו...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

חחחחח נתתי לנחש שלי גם ביצה של יונה בעבר LOL חשבתי שהו גם יהיה חכם ויוציא ת'קליפה אבל הוא השאיר אותה אצלו

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
חחחחח נתתי לנחש שלי גם ביצה של יונה בעבר LOL חשבתי שהו גם יהיה חכם ויוציא ת'קליפה אבל הוא השאיר אותה אצלו

חחח, אז תן לו לנסות איזו ביצה של יען...

פורסם

תמונות קשות מאוד המראות עד כמה קשה המצב בימינו.

אפילו הנחשים חוששים למשקלם ורוצים להיות רזים וחטובים והרי לראייה הנחש הנ"ל שברור לחלוטין סובל ממקרה חמור של בולמיה.

פורסם

איזה ג'ורה יש לו, פשוט מדהים כמה הוא יכול לדחוף לפה הרכרוכי הזה שלו... שלא תקרע לו הלסת פעם באה.

אני אישית לא סובל נחשים ובאותו הרגע לא הייתי מתנגד לדפוק לו מארוך לראש, בדיוק תוך כדי בליעת הביצה....... (but that just me), תחשבו כמה מסכנה החיה שאותה ביצה היתה הצאצא שלה :(

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הבחורצ'יק היה רעב חברה,

גם אני בולע ככה שווארמה אחרי שלא אכלתי 12 שעות!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הוא נראה שימושי ;)

מה זה הסרטון הזה ? איך כזאת איכות עולה כל כך מהר ? שימו לב שאפשר להעביר לסוף בלי באפר ובלי להמתין בכלל.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
איזה ג'ורה יש לו, פשוט מדהים כמה הוא יכול לדחוף לפה הרכרוכי הזה שלו... שלא תקרע לו הלסת פעם באה.

אני אישית לא סובל נחשים ובאותו הרגע לא הייתי מתנגד לדפוק לו מארוך לראש, בדיוק תוך כדי בליעת הביצה....... (but that just me), תחשבו כמה מסכנה החיה שאותה ביצה היתה הצאצא שלה :sad:

אמנם לא נקרעת לו הלסת, אבל הוא באמת מפרק את הלסת התחתונה וכך הוא מגיע לממדים העצומים של הלוע שלו.

ואם כבר במערוך עסקינן, גם אני לא הייתי מתנגד לדפוק בך אחד בזמן שאתה אוכל לך חביתה... (but that's just me)

תחשוב איזה מסכנה התרנגולת שאותה ביצה היתה הצאצא שלה...

הראל, שלא סובל אנשים שלא סובלים חיות.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

ידעתי שתגובה כזו תבוא במוקדם או במאוחר. אני מת על חיות, יש לי אוגר והיה לי אפרוח ואני מת על כלבים וחתולים. אבל נחשים? מסוכן ומגעיל (לטעמי לפחות).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
מיקי , טוב תישמע כניראה היה לו ממי ללמוד ולחקות בדרך כלל זה ה"מאסטר" [בשפה שלנו בעל בית שזה אתה]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
ידעתי שתגובה כזו תבוא במוקדם או במאוחר. אני מת על חיות, יש לי אוגר והיה לי אפרוח ואני מת על כלבים וחתולים. אבל נחשים? מסוכן ומגעיל (לטעמי לפחות).
נחשים (מבוייתים, כמובן) פחות מסוכנים מחתולים או כלבים.

נחש הוא בע"ח אקזוטי, מדהים ונינוח.

אבל כל אחד ואהבתו שלו...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...