Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד הפעם בעיית חניה למשאית...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום, שבו היא עומדת כרגע, שבוע הבא מתחילים עבודות תשתית, שככל הנראה יימשכו כחודש. למישהו יש הצעות לחניה זמנית - כחודש- באיזור מרכז? (רצוי חולון-בת ים)? אני לא ממש רוצה סתם להשאיר אותה בחניה ציבורית - די ברור, שהיא לא נוסעת, אז אני מפחד מ"קהל אוהד".:? היא יכולה לנסוע בכוחות עצמה, אבל כרגע רק קדימה - עוד לא גיליתי, למה לא עובד לי הרוורס.

הצעות ייתקבלו בברכה! תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנאדי אתה יכול להעמיד אותה ליד הבית, המקום מספק או שכבר ניסית והשכנים לא כ"כ אוהבים...

אני חושב וחושב, במגרשים למשאיות בבת-ים ילדים אוהבים להתעסק עם כל מה שחונה בד"כ, מה שכן באיזור התעשייה החדש בראשון יש מספר מקומות שלא מושכים תשומת לב....

חבל שאצלי בחניה משאית תעורר הדים לא חיוביים כ"כ...

haters will hate

פורסם

באיזור הפינה של שפרינצק, רוטשילד ומרכז בן גוריון בראשון לציון יש מגרשי עפר שהרבה משאיות חונות שם באופן קבוע.

אם תחנה איפה שמשאיות אחרות חונות לא נראה לי שתהיה איזושהיא בעיה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הרוורס לא מישתלב בעזרת לחץ אוויר?

גילי

אין לי שמץ של מושג - לפי השרטוט על הידית - אמור להיות בדיוק כמו בפרייבט - עד הסוף ימינה ואחורה, אולי עם החליצה על הידית - אבל האוטו נוסע קדימה, ואין יותר מהלך לידית! יש לחץ אוויר, ככה שגם אם כן - אין סיבה, שלא יעבוד!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מה מידות המשאית ? יש לי להציע שני מקומות חניה סגורים נעולים ופרטיים.

אורך ?

רוחב?

גובה?

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם תחנה אותה בחניה ציבורית או מגרש עפר עלולים לחשוב שזה רכב נטוש.....

יש מקום 200 מטר מהבית שלי אבל עלולים לחשוב שזה רכב נטוש. וסוחרי ברזל לא חסרים באיזור :twisted:

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אורך המשאית - משהו כמו 7.70- אני לא זוכר עד כדי כך מדוייק, מדדתי אותה פעם. רוחב - לא זוכר, אבל משאית "עירונית רגילה" - אני מניח, שכולן פחות או יותר אותו הרוחב... גובה - לצערי, לא מדדתי - אנסה מחר.

היא נוסעת, אבל כרגע רק קדימה - לא מצאתי, איך מפעילים רוורס - נראה לי, שיש תקלה... וטסט אין לה- אז, לנסוע בכביש מאד לא מומלץ, לפחות למקום מרוחק. אין גם מראות, ואורות לא עובדים - עוד אחת מהסיבות לא לשים אותה במקום ציבורי - רואים ישר, שהיא לא נוסעת... בכללית ניראת סביר לגילה - כלומר, לא גרוטאה מוחלטת.

פורסם
רוחב - לא זוכר, אבל משאית "עירונית רגילה" - אני מניח, שכולן פחות או יותר אותו הרוחב...

רוחב רכב מקסימלי ע"פ חוק 255 ס"מ כך שאני לא מאמין שהמשאית יותר....

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...