Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מתכוון לצבוע פיאסטה 1981- אז אני חושב שהערך יעלה.

אם אתה מתכוון לצבוע מרצדס S קלאס 2006 - אז אני חושב שהמחיר ירד.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

כן, אבל איפה עובר הגבול? נניח אוטו בן 10-12....

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

אתה חושב שבאמת יהיה שווה לצבוע רכב ישן כזה? כי אלא אם כן הוא נדיר או ממש מיוחד זה אולי שווה. או שיש לו ערך רגשי בעיניך ואתה מתכוון להחזיק בו עוד כמה שנים טובות - זו דעתי לפחות.

לצורך העניין - באיזה רכב מדובר באמת?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בטח שירד. מדוע אתה כל כך רוצה לצבוע אותה? אתה לא אוהב את הצבע הנוכחי שלה? או שמא יש לה בעיות רציניות בצבע שמצריכות צביעה מחדש?

פורסם

לאאאא אין בעיות בכלל בצבע הנוכחי חוץ מזה שהוא לבן אוקי אני יהיה יותר מובן

אני רוצה לקנות סיאט איביזה מסויימת הדגם סינגו 100 כוח סוס שלוש דלתות וכו עכשיו יש כמה כאלה אבל בצבע לבן שבנינו זה צבע מזעזע לאוטו אז אני רוצה להחליף לו את הצבע מעינייני טעם בלבד לא בגלל שהצבע המקורי היה גמור או משהו כזה השאלה היא אם יראו בבדיקה מאוחר יותר שאני ירצה למכור את האוטו אם יראו בבדיקה את הצבע שפתאום היה לבן ועכשיו יש עליו שכבה של שחור אם פתאום זה יראה חשוד וזה ויחשבו שהרכב היה גנוב או לא יודע מפחיד פתאום לשמוע שהאוטו היה לבן וצבעו אותו לשחור מה אתם אומרים ?

פורסם

ערס קטן - אם תצלם את האוטו טוב טוב לפני שהוא נכנס לצביעה, אז תוכל להוכיח לקונים העתידיים (BIGARS) שהרכב נצבע למטרות יופי בלבד.

אני במקומך, אם זה היה כ"כ חשוב לי, הייתי ממשיך לחפש צבע אחר...

פורסם

בנאדם, איפה אתה חי? עזוב אותך משטויות, תחפש את אותה איביזה בצבע שאתה רוצה. אמנם ייקח קצת יותר זמן אבל הסבלנות משתלמת בסופו של דבר. ואיך אמרו חכמים: "Good things come to those who wait"

ליאור

פורסם

אם אתה צובע בצבע שונה ממקורי יראו בוודאות גם ללא בדיקה , שהרכב החליף צבע מאחר ולא ניתן להגיע לכל המקומות , מתחת למכסה מנוע , מתחת לריפודים וכו' ללא פירוק מלא של הרכב ואת זה אתה כנראה לא תרצה לעשות ...קח בחשבון גם שהצבע השחור ישרף בשמש הישראלית לאחר כמה שנים ויראה מגעיל . אם אתה ממש חייב , תמצא כבר איביזה שחורה , מה גם שצביעה איכותית , גם אם אין בכלל בעיות פחחות , תעלה לך כמה אלפי שקלים.

פורסם

אם אתה מעוניין להמשיך לכתוב בפורום אנא קרא את הכללים וכתוב עם סימני פיסוק. תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...