Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דברים לעשות בפאריז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בעוד שבוע אני טס לפאריז מטעמי עבודה

בעיקרון אני אעבוד שעה-שעתיים בלילה (מ11 עד 01 בערך...) מה שאומר שיש לי 5 ימים להסתובב בעיר ללא הפרעה.

אשמח להמלצות על פעילות מוטורית מהנה ואולי גם על כמה מסעדות (לא פירות ים, לא צפרדעים, כל השאר הולך בכיף).

תודה מראש.

פורסם

אם בא לך להביא לי שטיחים מקוריים לטווינגו וטאסות 13" של רנו (צורת הפרח).

אשמח ואודה.

(היי היי, זו פעילות מוטורית מהנה!).

משכנתא זה קל

פורסם
בעוד שבוע אני טס לפאריז מטעמי עבודה...
אפרופו טעמים, אפרופו פאריז ואפרופו בקשה להמלצות על מסעדות...

ישנה מסעדה שנקראת "לה-אנטריקוט" (כנראה ש-"L'entricote" - הדבר היחיד שהזכיר מסעדה ב-"Google"...).

היא ממוקמת אחרי שער-הניצחון, בהמשך השדרה.

זוהי מן מסעדה פינתית שקל לפספס והיא נמצאת אחרי פנייה ימינה מאותה שדרה (בסמוך לשוק קטנטן ולא-קשור כל כך למציאות), לאחר שמגיעים למן פארק גדול הצמוד לתחנה מרכזית כלשהיא.

אני יודע שההסבר מסורבל, אך לא הצלחתי למצוא פרטים עליה באינטרנט ולא זכור לי מיקומה המדוייק.

למה כדאי לרוץ למסעדה?

בחיים שלך, אבל בחיים שלך, לא טעמת סטייק-בקר (אין משהו אחר...) שדופק ת'חושים כמו הסטייקים שם. ישנו מן רוטב מיוחד "מסורתי וסודי" (וגם ממכר) שהוא האטרקצייה של המסעדה.

הצ'יפס? אוי, הצ'יפס... מקדונלד'ס העתיקו...

בקיצור - אם הצליחו לסחוב אותי לפריז רק בגלל המסעדה, ונהניתי כאילו שבחיים שלי לא טעמתי סטייק, אז כנראה שבאמת מדובר באתר-תיירות בפני עצמו.

אם תגיע למסעדה, בעיית התור היא כבר משהו אחר...

יש גם בעלת-מקום חטיארית בלונדינית וקצת מטורפת.

בקיצור - אמרת פאריז, אמרת "לה-אנטריקוט".

אני מקווה מאוד בשבילך שתאתר את המסעדה (המידע שנתתי לך יספיק למקומיים) וכשתחזור - תבוא עם חוויות.

בהצלחה ובתאבון,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

10th-19th February

Retro Mobile, Paris Expo Porte de Versailles, Paris

A showcase for the world's most beautiful collectors' cars. Major manufacturers plus vintage car clubs and dealers will be in Paris.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

חולה הגה - תודה. אני מקווה שהם טובים יותר מה"אחים" לשם שלהם בארץ (עוד מסעדה צרפתית העונה לשם "ל'אנטריקוט"... כשרה, לא טעימה במיוחד)

Elibaba - באסה, אני מגיע בלילה של ה19... :|

ילדון ה5 טורבו - תודה, אני מקווה להיות שם.

פורסם

יש באר מסעדה נהדר בפאריס בשם "Au Chien Qui Fume".

מקום עם אווירה ומסורת. יש להם אוכל נהדר שמתחיל בארנבות ושבלולים ומגיע גם לאוכל יותר שגרתי אבל טעים לא פחות כמו תבשילי עגל ודגים.

כשהייתי שם (לפני כשנה) המלצר הבין אנגלית וזה הישג חסר תקדים בפאריס כי קצת קשה להזמין אוכל אם את הצרפתית שלי מהבגרות שכחתי.

לפרטים נוספים אודות המקום:

http://www.au-chien-qui-fume.com

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...