Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב חדש והתקנתי את המערכת החדשה

מגבר JBL GTO המדובר

קומפוננט מורל מקרום 4" עם מישהו מכיר...

הד יוניט - פיוניר 4700

סאב 305C שאני מת להעיף כי הוא הורס לי את הרמה

ההתלבטות שלי היא בין 2 סאבים או VMAX או COMP VR

רציתי לשאול את אלה שיש להם קודם איך זה יעבוד עם המגבר

ומה מתאים למוזיקה אלקטרונית יותר וראפ

אני אוהב בומים חזקים ומדויקים לעומת ה305 שיש בו באסים חזקים אבל לא מדויק

אני ישמח לשמוע עוד הממלצות בטווח המחירים של הסאבים שצייניתי

דרך אגב מה המחיר היום של ה VMAX?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אחי אני איתך... יש לי בידיוק אותה הבעיה... הפיונייר ה305C הזה תקוע אצלי.

למרות שכאשר בניתי לו תיבה של 43 ליטר אטומה מ19 מ"מ MDF הוא נהיה הרבה יותר מדוייק אבל בכל זאת אני רוצה את הקיקר.

וגם אני מתלבט בין ה CVR ל VMAX ...

HELP...

פורסם

לא יאומן מה קורה כאן , שכן אחד יקרא עוד הודעות כי כל אחד שואל פה את אותה השאלה.

ה CVR לא יעבוד טוב בגישור של 2 ערוצים של ה JBL נקודה ! ולא יעזור כמה פעמים שישאלו את זה.

נכון הוא יותר חזק מהוי מקס אבל הוא 400 RMS וה JBL מפיק בגישור של 2 ערוצים 280 RMS + - לא מספיק!

הוי מקס הוא 300 RMS ולכן הוא יעבוד טוב יותר עם ה JBL מאשר ה קיקר.

(ואם אתה מדבר על הוי מקס החדש , הוא מוצהר כ 600 RMS אז גם הוא לא יעבוד טוב בגישור עם ה JBL)

פורסם

באמת ה P2 ישמע מעולה עם ה JBL כנ"ל ה HED , או עם פיניקס גולד אוקטן R , הסאב של JVC (לא זוכר את שם הדגם)

כל סאב שהוא 200 RMS עד 300 RMS ...

ההמלצה האישית שלי - P2 של רוקפורד - סאב חזק ומדויק ...

פורסם

אני מוכן להתערב שיש סאב של 1000 RMS שיעבוד יותר טוב על המגבר הזה מסאב של 300 או 250...

סאב יכול להישמע מעולה על המגבר הזה גם אם הוא מדורג 400 או 600, הכל תלוי בשומע ומה הוא מחפש.

נכון- באופן אידיאלי עדיף להגביר בהתאם לסאב אבל מי אמר שסאב של 400 RMS לא ישמע עליו טוב?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

זה מה שרציתי מההתחלה

מה ההבדל בין הפיוניר לקיקר?

אני שואל כי החלפתי את כול המערכת שלי חוץ מסאב אפילו רכב החלפתי ואני שומע פחות או יותר אותו דבר כי אולי הבאס זה הצליל העיקרי שאני שומע...?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

א. הסט של מורל מקבל הגברה ?

ב. אין מה להשוות את הקיקר לפיוניר , הקיקר נישמע הרבה יותר טוב , יותר מדויק , הבאס של הסאבים של פיוניר

(לטעמי האישי לפחות ...) הוא מרוח ולא נעים לאוזן - הקיקר בוודאי יותר מומלץ מהפיוניר.

• תוכן חדש...