Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת חוות דעת על השני קומפנטים האלו ומה עדיף שאלה של כסף לא חשובה כי יש תודה לעוזרים

דרקסטר הקומפנט השלישי

http://www.dragsteraudioart.com/DS.html

6.5 אניץ

מורל

http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=23401

6.5

שוב תודה לעוזרים זה די דחוף לי

hu: pioneer deh-p7900; amp1: JBL GTO75.4 amp2: Rockford P3001comp: 165A Focal 6.5

Sub: CVR12 Kicker

פורסם

מורל! אין פה מה להשוות לפי דעתי! אני שמעתי את שתי הסטים וההבדל מורגש באיכות הצליל לטובת המורל.

אבל עדיין אל תשכח ששמיעה זה כמו טעם וריח אז אין פה על מה להיתווכח,כדי לך לנסות לשמוע את שתי הסטים ולך תדע אולי דווקא אתה תאהב את הדראגסטר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הפולס נהדרים, גם הדראגסטר טובים.

ההבדל העיקרי הוא בטוויטרים, הפולס ממש רכים ובקושי מורגשים (בקרוס יש אופציה להגביר אותם), בדרגסטר הם יותר דומיננטים. אני אוהב יותר טוייטרים רכים ולכן הפולס (ובכלל טוויטרים של מורל) התאימו לי מאד.

בנוסף תדרים בסביבות ה200-500 הרץ בפולס יותר מדוייקים מאשר בדרגסטר.

בכל מקרה, שני הדברים שציינתי הם כאין וכאפס לעומת האוזן שלך.

לך תשמע!

פורסם

לי יש את הדרגסטר... הטוויטרים שלהם ממש צועקים לי באוזן לכן החלפתי אותם לטוויטרים של dls

אני לא נוסע מהר אני פשוט טס לאט :shock2::2gunfire:

פורסם

אני לא מסוגל לשים את מוראל ואת .... באותו המשפט.

אני לא מסוגל לשים את דראגסטר ואת .... באותו המשפט.

הבנת? והנטייה היא לטובת המוראל!!! אם כבר - הייתי משווה בינם לבין פוקל או ג'יי אל או כל חברת איכות אחרת...

דראגסטר ו..... לא באותו המשפט

איכות ו.... לא באותו המשפט הבנת?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנת? והנטייה היא לטובת המוראל!!! אם כבר - הייתי משווה בינם לבין פוקל או ג'יי אל או כל חברת איכות אחרת...

חח מה נפל עלייך נשמה? =))

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

פורסם

לדרגסטר יש גם סטים ברמה הגבוהה שלא מביישים ואף מאוד מפתיעים.

אל תשכח שדובר פה על המורל פולס , ואני יופי טופי יכול להכניס לאותו משפט גם את לייטנינג אודיו,פאוור אקוסטיקס ועוד חברות אף "פשוטות" יותר, כאשר מדברים על הפולס.

ספציפית הסט הנ"ל של דרגסטר בעל אופי צווחני, ובאמת בהשוואה אליו הייתי ממליץ על הפולס.

under construction..

פורסם
הפולס נהדרים, גם הדראגסטר טובים.

ההבדל העיקרי הוא בטוויטרים, הפולס ממש רכים ובקושי מורגשים (בקרוס יש אופציה להגביר אותם), בדרגסטר הם יותר דומיננטים. אני אוהב יותר טוייטרים רכים ולכן הפולס (ובכלל טוויטרים של מורל) התאימו לי מאד.

בנוסף תדרים בסביבות ה200-500 הרץ בפולס יותר מדוייקים מאשר בדרגסטר.

בכל מקרה, שני הדברים שציינתי הם כאין וכאפס לעומת האוזן שלך.

לך תשמע!

אתה מדבר על קרוס של פולס?

איפה יש שם אופציה?

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

מוראל מוראל מוראל! חסמבה!

אני יודע שלדראגסטר יש גם סדרות גבוהות שהצליל שלהן הוא טוב - אבל טוויטר נורמלי שלהם עוד לא יצא לי לשמוע... למען האמת גם לא יצא לי לשמוע סאב מדוייק שלהם - אבל זה בגלל שלא יצא לי להתקל באחד שקנה משהו מהסדרות היקרות של הסאבים שלהם.

לגבי הפולס - לפי דעתי זה כמו דייהו לאנוס - התמורה הכי גבוהה לעומת המחיר (רק חבל שאני נפלתי על תפוח רקוב... הלאנוס שלי שחטה לי את הצורה - עברתי לטויוטה קורולה!!!) - בסדר גודל הזה של השקעה הם, לדעתי, הסט המומלץ ביותר.

והאמת, לא שמתי לב בכלל שהוא דיבר על הפולס, ברגע ששמעתי מוראל ו... באותו המשפט קיבלתי ג'ננה!!!

זה כמו לאמר פרארי ו.... באותו המשפט

זה כמו לאמר לאדה ו... באותו המשפט מבחינתי לפחות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אתה מדבר על קרוס של פולס?

איפה יש שם אופציה?

תפתח את המסגרת של הקרוס, יש שם ג'מפר, תזיז אותו (ימינה או שמאלה...לא זוכר) בשביל לקבל בוסט 3 דציבל.

תסתכל על הקרוס חרוט בכתב איפה המצב של ה3 ואיפה 0

פורסם

אני שמעתי את הסט מהסדרה הגבוהה ביותר של דרגסטר בגריז מערכות בראשון ואני רוצה להגיד לכם שאם זו הסדרה הכי גבוהה שלהם אז אני פוחד לשמוע את הנמוכה-זה לא שלא שמעו יפה רק שביחס למורל אלייט שזוהי המקבילה אצל מורל - אני אפילו לא רוצה להגיד מה ההבל.

הHYBRIDE OVATION לא רואה אותם-אז האלייט בטח ובטח שלא.

פורסם

למרות שזה טעם וריח.. לאור התגובה שלפניי

i breast my case and the prostitution rests אני מקווה שככה באמת רושמים פרוסטיטושן...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...