Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע אני לא בדיוק הייתי שם אחי הגדול היה איתה ברכב באותו הרגע,אז עזוב.

אבל תראה כל אדם שתשאל יגיד שמי שהיה מאחור תמיד אשם,אני בטוח שיש חריגים.

ואני ממש לא רוצה סיפורים אם סגרתם אז סגרתם.

פורסם
אבל תראה כל אדם שתשאל יגיד שמי שהיה מאחור תמיד אשם,אני בטוח שיש חריגים.

נכון, לא מדובר על "חריגים" אבל יש תקדים לכל תאונה.

לרוב, ואני מסכים, הפוגע מאחור הוא האשם, אבל אי מתן זכות קדימה (במקרה הזה) או משהו דומה אחר משנים את התמונה.

בסופו של דבר זה מזערי- הלוואי וכל "התאונות" יראו כמו זאת.

הכל בא לטובה, גם סגירות הסיפור ועלות הנזקים.:-)

לילה טוב,

שבוע ללא תאונות לכולם.

פורסם

הלו הלו גברים

ביגלל שאתם לא מטומטמים ככה נראה לי אני יצא איתכם גבר כמו תמיד חחחחחח

אני יציע לכם הצעה אחושרמוטה!!!

אני מוכן לעשות עליכם פשרה כמו שמקובל אצלנו בעסקים

נגיד שאצלנו אים יש בעיות בין שני גברים הולכים אצל אחד מהכבדים והוא כבר מחלית מי צודק ומי לא למה יש עליו חוכמת חיים טוב?

אז אבא שלי ראה את ההודעה פו ואמר שהוא מוכן לעשות סולחה ביניכם.. יענו מה שהשאשכנזים קוראים לו בוררות

אז תבואו אלינו ללוד ואנחנו ניפתח שולכן וככה ניפתור הכל כמו שצריך בלי משטרות ובלי בלאגנים בסדר?

ביי

פורסם
בעל האפלאוז אימא שלי נהגה כמו שצריך הביטה לצדדים הסתכלה וחצתה בבטחה.

כשאתם הגעתם זה כבר היה מהר מדי ולכן נגרם הנזק. אין שום סיבה לאשמה מצדנו.

רשלנות שלך או יותר נכון של אבא שלך אלי שראה שהכביש פקוק והמשיך בצורת נסיעה מהירה.

אל תשמח כל כך שהיא חתמה לך או לא חתמה לך כי אם זה יגיע למשפט אימא שלי תצא זכאית בדוק.

אתם נכנסתם בנו לא משנה באיזה סיבה ובאיזו נסיבה כל עוד אתם מאחור אתם אשמים.

עובדה אם לא הייתם שם זה לא היה קורה.!

כתבת פה ערימה של שטויות שבינם ובין החוק אין דבר. כל הכבוד על זה שאמא שלך הביטה, זה לא מזכה מאשמה. הטענה שלך לרשלנות תורמת ("אבא שלך אלי שראה שהכביש פקוק והמשיך בצורת נסיעה מהירה") היא בלתי מבוססת. גם הטענה הזו: "כל עוד אתם מאחור אתם אשמים" היא מופרכת. מי שלא נתן זכות קדימה לא יכול לטעון שזה שמאחוריו לא שמר מרחק...

לפי תיאור העובדות, שאתה לא חולק עליהן, אמא שלך לא נתנה זכות קדימה לרכב מימין. כן תנועה, לא תנועה - לא רלוונטי. דרך אגב כם הטיעון הדרך הראשית של הנפגע הוא לא רלוונטי לכלום. החוק איננו מכיר בהגדרה של דרך כראשית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז תבואו אלינו ללוד ואנחנו ניפתח שולכן וככה ניפתור הכל כמו שצריך בלי משטרות ובלי בלאגנים בסדר?

ביי

אח שלי מה לוד, לא אמרת שאתה מחולון?

ROOONEEYY

פורסם
אח שלי מה לוד, לא אמרת שאתה מחולון?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה מטומטם גבר????? חבל למה קוראים אותך כמו שקוראים את פליקס חלפון שהוא ידיד קרוב של המשפחה

לא מתאים

אני מתל גיבורים בחולון אבל הפעילות העסקית שלנו במשפחה נמצאת בלוד

אחים אחים אבל לא מזמינים אנשים מפו הביתה חחחחחחח

ביי

פורסם

איזה מצחיקים עדיף שתנעלו זה כבר עבר זמנו

אונו 94 1.6 הזרקה יחידה בארץ

פורד שנהייתה לבאגי

עובד במוסך מורשה מיצובישי יונדאי

• תוכן חדש...