Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה ישר ולעניין,

מדובר בגולף 1600 גיר רגיל שנת 2002.

הקלאצ' שלי מפריד גבוהה (הוא עוד לא מחליק) אני יודע שהוא אמור לשבוק חיים בחצי שנה הקרובה.

כשאני נוסע אפילו על 10 קמש. אי אפשר להכניס את ההילוך הראשון (אלא אם כן ממש בכוח).

זה מאוד מעצבן שצריך להאיץ מ 5-10 קמש בהילוך שני, או שפשוט אני חיב להאט ממש ולהכניס ראשון.

האם כשאחליף קלאצ' הבעיה תעלם? או שזה הגיר ?

תודה רבה

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

הילןך ראשון לא אמור להשתלב בקלות , כשהרכב מתדרדר או במהירות נמוכה,

להילוך ראשון אין סינכרון, לכן אין קשר לקלאטץ והחלפתו לא תפתור לך בעייה זו, מה שאני תמה, מדוע

רכב כמו גולף 2002 מנוע 1600, אינו מסוגל להאיץ גם בהילוך שני , גם כשהרכב במהירות נמוכה מדי?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זה ידוע בכל גיר של גולף....

יש לי גולף sdi היא דיזל ידנית וגם אצלה ההילוכים מסונכרנים למהירויות מסויימות....

הילוך ראשון=מתחת ל10 קמ"ש

הילוך שני=מתחת ל20 קמש

וכו' וכו'....

זה בעיה שאין לה פתרון... ככה זה הגיר של הגולף

אבא של חבר שלי הוא מורה נהיגה ובבית ספר שלו יש איזה מורה נהיגה שיש לו גולף וזו בעיה נפוצה בגולף.... תאר לך תלמיד שלא יודע לנהוג עוד איך הוא מסתבך איתו שרק במהירויות מסויימות הוא יכול להכניס להילוך ראשון....

אני חושב שלבסוף הוא החליף את כל הגיר כי זה בעייתי למורה נהיגה גיר כזה...

אם לדעתך העניין הזה שווה 3000 שקל זו החלטה שלך...

אני חושב שזה לא כדאי ואפשר להתגבר....

אני כבר התרגלתי לזה....

פורסם
:roll: צביקה, יש לו גולף. לא פורד מודל T.
ארנון כלומר טעיתי??

אם כך אני מתנצל!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בלאי טבעי של הסנכרון של הילוך ראשון.

דאבל קלאץ ואפילו השכונתי ביותר יחזיר לך את יכולת ההאצה מהילוך ראשון.

פורסם
הילןך ראשון לא אמור להשתלב בקלות , כשהרכב מתדרדר או במהירות נמוכה,

להילוך ראשון אין סינכרון, לכן אין קשר לקלאטץ והחלפתו לא תפתור לך בעייה זו, מה שאני תמה, מדוע

רכב כמו גולף 2002 מנוע 1600, אינו מסוגל להאיץ גם בהילוך שני , גם כשהרכב במהירות נמוכה מדי?!

בברכה

צביקה

להאיץ ממהירות כמו 5 קמש בהילוך שני זה כמו להתחיל לנסוע בעצם מהילוך שני

לא אמרתי שזה בלתי אפשרי - רק שצריך לשלב עם הרבה קלאצ' - אני בלי קשר אמור להחליף קלאצ'. וזאת הסיבה ששאלתי - תודה בכל אופן אני מבין שזה טבעי בגולפים.

10X

פורסם

אני מוכרח לציין שיש לי פולו והבעיה אצלי הפוכה

ההילוך הראשון נכנס מצויין וברכות גם תוך כדי נסיעה מאוד איטית אך לעיתים נכנס קשה

ובצורה מעצבנת כאשר האוטו עומד במקום...

למכירה - ספר היינס מקורי לפולקסווגן פולו

2000-2002 כחדש ! ! !

פורסם

לא מכיר פולו וגולף, אבל בגיר ידני מורכב מגרוטאות (5 הילוכים במקום 4 במקור) של אונו עתיקה שהיתה לי פעם, מעבר לשמן גיר סינטטי של רויאל פרפל (75W-90) חולל שיפור עצום בסינכרוניזציה וכמו כן השקיט מאד את הגיר שסבל ממיסב רועש.

השמן אינו זול (עולה בערך כפול משמן מנוע מאותה תוצרת) אבל בודאי שיהיה זול יותר מהחלפת גיר.

אם סוג השמן אינו עומד בסתירה מפורשת להוראות יצרן הרכב, יתכן ששוה לנסות.

יוסי

פורסם
אני מוכרח לציין שיש לי פולו והבעיה אצלי הפוכה

כנ"ל באיביזה שלי לשעבר.. הייתי תולש לעצמי את השערות מרוב עצבים. הבעיה מעולם לא נפתרה (אולי הבעלים הנוכחיים כן איכשהוא) אצלי לפחות.
פורסם
לא מכיר פולו וגולף, אבל בגיר ידני מורכב מגרוטאות (5 הילוכים במקום 4 במקור) של אונו עתיקה שהיתה לי פעם, מעבר לשמן גיר סינטטי של רויאל פרפל (75W-90) חולל שיפור עצום בסינכרוניזציה וכמו כן השקיט מאד את הגיר שסבל ממיסב רועש.

השמן אינו זול (עולה בערך כפול משמן מנוע מאותה תוצרת) אבל בודאי שיהיה זול יותר מהחלפת גיר.

יוסי

מההודעה שלך הבנתי שהחלפת שמן מנוע וזה השפיע לך על הגיר ?

איך הם קשורים זה בזה - אשמח אם תסביר.

היצרן המליץ לי פעם אחרונה לשים שמן סינטטי מלא - אבל אני שמתי חצי סינטטי..

פורסם

יוסי

הגעתי לדרגה גבוהה בה אני מצטט את עצמי - ברור שהמעבר שהשפיע היה החלפת שמן הגיר הידני לשמן סינטטי מהתוצרת המדוברת. דרך אגב, גם בגרנד ליאונה ידנית שסבלה מסינכרון לקוי החלפה לאותו סוג שמן שיפרה את השילוב, אבל לא באותה מידה.

מקווה שעכשיו הכל ברור.

יוסי

פורסם

שכחתי להוסיף שלא עובדת היות שמן הגיר סינטטי היא לעניות דעתי סיבת השיפור אלא יכולת החיוץ המעולה של שמן הגיר הנ"ל. תיאורטית ניתן להשיג אצל היבואן רק את התוסף היעודי המשפר את ביצועי השמן אבל אינני מאמין שמישהו יכול ליצור פורמולציות שידמו ליכולת היצרן של השמן ולכן אין לכך טעם.

יוסי

• תוכן חדש...