Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קצף לבן ושומני


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

 

שמתי חומר ברדיאטור ע"מ לנקות אותו, ומאז בכל פעם שאני בודק מים יש לי הצטברות של קצף לבן ושומני ואפילו שכבת בוץ קטנה בחלק העליון של המים (סמוך לפקק), כל שאר המים נקיים-בדקתי זאת ע"י פתיחת כל הניקוזים ששם יצאו מים ירוקים ונקיים. . (כמובן שלפני ששמתי מים ירוקים ניקיתי את שאריות החומר מהרדיאטור).

 

מה אומר הקצף הזה, אולי בכ"ז נשאר מהחומר בתוך המערכת?

או הייתכן כי קצף זה הוא התערבבות של שמן עם המים?, חשוב לציין כי אטם ראש המנוע שלי כנראה הולך לעולמו משום שיש לי נזילה של שמן ובמוסך אמרו לי שזה מהאטם, אך האם ייתכן כי הנזילה של השמן היא לא רק חיצונית אלא גם לתוך מערכת המים?

 

תודה לעונים

גיל.

פורסם

היי,

 

התיאור שמסרת מתאים לפריצת אטם ראש מנוע.

כלומר שמן מתערבב עם מים התוצאה היא קצף סמיך דומה לטחינה מדוללת במים.

גש בהקדם למוסך.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדיוק

 

אל תקפצו לרעיונות וסיוטים....

קודם כל תבדוק אם יש מים בשמן ( על המדיד יהיה קצף סמיך לבן "טחינה" בשפת העם)

אם כך המצב - אז צדקת ראש מנוע

אם לא כך המצב

רוקן את מיכל העיבוי ונקה אותו ( כנראה כשניקית את הרדיאטור נשאר שם חומר ניקוי)

מלא מחדש מים ירוקים ובדוק לאחר כמה ימים.

רוב הזמן הצינורות מים מכילים את הבוץ והם פשוט צפים אל עבר מיכל העיבוי ( ככה זה שמשתמשים לפעמים במים מהברז).

בכל מקרה תבדוק ותחזור אלינו- רק בלי פאניקה מיותרת ( ישר לצעוק ראש מנוע)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תודה לכל העונים!

 

מים בשמן אין בינתיים - חד משמעית.

אז האם זה אומר כי בהכרח אין גם שמן במים? והקצף הלבן הוא רק שאריות מחומר הניקוי?

 

תודה

גיל.

×
×
  • תוכן חדש...