Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פיג'ו 206GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מוכן להפסיק לקשקש? אני מוכן להתערב איתך שה-307 של חבר שלך נכבתה באמצע כביש מהיר כי ההתקנה המקומית שנעשתה בה דפקה משהו

רוני, אני מכיר את התקלה הזו ב-307 וכך גם היבואן. היא לא קשורה להתקנות מקומיות ובפיז'ו לא יודעים להתמודד עימה (לפחות נכון ללפני כחצי שנה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא יודע על מה אתה מדבר בדיוק.

פיג'ו 307 XR 2002 של דודה שלי נסעה כבר 50,000 ק"מ ללא בעיות משמעותיות וללא כיבויי מנוע בנסיעה.

אתה קצת חוצפן...

אתה בעצמך אמרת את הדברים הבאים בשרשור אחר כאן:

אני לא כ"כ בטוח בקשר לזה..

פיג'ו 307 2002 של קרובי משפחה. עשה 49000 ק"מ וכבר 2 ביקורים במוסך לא מתוכננים.

פעם ראשונה בעיות בגיר. אבחון המוסך: קפיצים השתחררו. נו טוב, הבעיה תוקנה במסגרת האחריות.

פעם שנייה: הרדיאטור מאבד מים. הרכב מתחמם. אבחון המוסך: סדק ברדיאטור. הבעיה תוקנה במסגרת האחריות ע"י הדבקת הסדק בדבק. (כל הכבוד ללובינסקי. מעניין כמה זמן התיקון הזה יחזיק. על כמה וכמה שהרכב עכשיו לא במסגרת האחריות..).

זה בלאי סביר לרכב חדש? אולי רק בפיג'ו.

אז מצד אחד אתה טוען שהבלאי לא משמעותי ויכול לקרות בכל רכב ומצד שני אתה טוען שהבלאי והתקלות אינן סבירות לכל רכב?!

אני מציע שתחליט מה דעתך ולא תתין כל פעם תגובה ברוח השרשור...

ד"א

"תשרת את הרכב- הוא יישרת אותך".

אני לא יודע מי אמר לך את זה, אבל אני ועוד רוב האנשים השפויים במדינה הזו לא קונים רכב ע"מ לשרת אותו. אלא ע"מ להשתמש בו (=שהוא ישרת אותי) יש לי הרבה מטרות נעלות שאני חושב ששווה לשרת אותן. הרכב שלי הוא לא אחד מהם.

וגם אם אני יימצא רכב שווה לשרת אותו זה בטוח לא יהיה פיז'ו 307.....

פורסם

תודה על כל התגובות.

יש לי עוד שאלה.. האם ישנם מקומות טובים יותר וטובים פחות לעריכת בדיקות לרכב? אם כן, האם תוכלו להמליץ לי על מקום טוב הכי קרוב לקנין אילון (רמת גן)? אני יודע שיש מקום ממש קרוב לקניון בו ניתן לבדוק את הרכב, אך שוב, אינני יודע אם הם נחשבים טובים..

אלעד.

פורסם
תגיד כמה הבחור דורש על הרכב? מעל מחירון ?

מה זה חדש לך, הרכבים הספורטיביים בקושי רב מקבלים 10% מתחת למחיר מחירון גם אם הם שמורים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

לדעתי יש מכון בדיקה ששמעתי עליו דברים טובים לא רחוק מהקניון שאתה מזכיר, לדעתי בשם ג.ג.

אבל יכול להיות שזה המכון בדיקה שאתה מתכוון אליו...

~If you cant lower heaven, raise hell~

פורסם
אתה מוכן להפסיק לקשקש? אני מוכן להתערב איתך שה-307 של חבר שלך נכבתה באמצע כביש מהיר כי ההתקנה המקומית שנעשתה בה דפקה משהו. ל-206 לא ידועות בעיות מיוחדות ולי לא ידוע שאתה מנהל מוסך פיז'ו.

רוני, אם אתה לא יודע ואתה לא מנהל מוסך של פג'ו - כדאי שתיזהר במילים שלך ובהמלצות שלך... חבל שאתה יוצא להגן בחירוף נפש על אהובותיך הצרפתיות מבלי לדעת נתונים טכניים מבוססים יותר על מה שאתה "מוכן להתערב" עליו. אם אתה רוצה להתערב כאן עם מישהו, פנה אליי, אני אשמח לעשות עליך "קופה" קטנה.

רוני, אני מכיר את התקלה הזו ב-307 וכך גם היבואן. היא לא קשורה להתקנות מקומיות ובפיז'ו לא יודעים להתמודד עימה (לפחות נכון ללפני כחצי שנה).
בכל הקשר לרכב נכבה בנסיעה, למיטב ידיעתי עוד מימי ה 206 (שם זה קרה דיי הרבה) ליבואן יש פתרון, השאלה היא האם המקרה המדובר ב 307 הינו חריג ומיוחד או שמה מדובר באותה תקלה עליה יש פתרון ליבואן.

בסיכומו של עניין, ה 206GTI היא מכונית נעימה, זריזה ומציעה שילוב מצויין של כל העולמות (מראה, נוחות, איכות וכד') - רק כמו כל ספורטיבית משומשת, אל תצפו לאמינות של סובארו DL ומאידך גם לא לתקלות סטייל רובר/אלפא ושות'. מכונית ספורטיבית לרוב דורשת תקציב נדיב יותר לאחזקה שוטפת, במיוחד כמשומשת ... עוד משהו קטן; תעשו טובה לעצמכם - קחו בערבון מוגבל את מה שאתם קוראים באינטרנט (גם כאן, אצלנו ב CF) בכל הקשור לנושאים הללו. לא תמיד מספרים לכם את כככללל האמת (חוץ מ sronis ואנוכי).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לדעתי יש מכון בדיקה ששמעתי עליו דברים טובים לא רחוק מהקניון שאתה מזכיר, לדעתי בשם ג.ג.

אבל יכול להיות שזה המכון בדיקה שאתה מתכוון אליו...

אבי אמר שלמכון הבדיקה ליד הקניון קוראים מ.מ. - יכול להיות שאתה מתבלבל? או שאתה מדבר על מקום אחר שנמצא גם הוא באיזור?

פורסם

אה כן, טעות שלי. הכוונה הייתה למ.מ. (אולי נוצר לי בלבול בראש בין המכון ולמוסך פולקסווגן ברעננה)בזמנו שאני הייתי בחיפושים לאחר רכב המליצו לי כמה אנשים על המכון הנ"ל... אבל ניראה שאתה כבר יודע על המכון הזה...

~If you cant lower heaven, raise hell~

פורסם

יודע על קיומו אבל לא עד כמה הוא טוב. תודה, בכל מקרה, זאת התשובה שקיוויתי לשמוע, כיוון שאבי רוצה לקחת את הרכב למכון הזה עקב המיקום, אז רציתי לוודא שלפחות הבדיקה תהיה כמו שצריך.

אלעד.

פורסם
רוני, אם אתה לא יודע ואתה לא מנהל מוסך של פג'ו - כדאי שתיזהר במילים שלך ובהמלצות שלך... חבל שאתה יוצא להגן בחירוף נפש על אהובותיך הצרפתיות מבלי לדעת נתונים טכניים מבוססים יותר על מה שאתה "מוכן להתערב" עליו. אם אתה רוצה להתערב כאן עם מישהו, פנה אליי, אני אשמח לעשות עליך "קופה" קטנה.

יאצק, את המידע הזה דווקא כן "השגתי" ממנהל מוסף פיז'ו, כך שאולי הוא טועה, לך תדע. ובנוגע להערה על "אהובותי הצרפתיות" - חשבתי שירדנו מזה כבר, לא?

ובכל מקרה הנה - אסייג את דבריי כדי שתהיה מרוצה: ברוב המקרים תקלות מסוג זה קשורות להתקנה מקומית לא טובה. ברוב המקרים, בסדר?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יאצק, את המידע הזה דווקא כן "השגתי" ממנהל מוסף פיז'ו, כך שאולי הוא טועה, לך תדע. ובנוגע להערה על "אהובותי הצרפתיות" - חשבתי שירדנו מזה כבר, לא?

ובכל מקרה הנה - אסייג את דבריי כדי שתהיה מרוצה: ברוב המקרים תקלות מסוג זה קשורות להתקנה מקומית לא טובה. ברוב המקרים, בסדר?

לא, לא בסדר.

ראשית, תקלות אימובילייזר בסגנון הזה היו לפני כמה שנים טובות, היום זה כבר כמעט ואינו רלוונטי בכלל ודיי נדיר.

שנית, תראה לי אדם שפוי שיפגע לעצמו בפרנסה... ? (או במילים אחרות: איזה מנהל מוסך של מותג X יגיד לך ש X זה חרא של אוטו ?! ועוד נראה לך שהוא יאמר כזה דבר לעיתונאי ?!... נו באמת...).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אגב, יש הנחיה חדשה של לובינסקי שאת מפתחות הקפיץ (כמו ב-307) יש להכניס לסוויץ' כשהסמל פונה אל הנהג. אחרת, כשהרכב מונע החלק הפלסטי מתקפל לעתים למטה (בעיקר אצל אלו שמעמיסים על הצרור), ומספיקה נגיעה של הברך על מנת לדומם מנוע.

הם טוענים שזה גורם לחלק גדול מבעיות הכיבוי, אבל לכו תדעו...

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

ה206 הייתה נפילה ולא הצליחה לשחזר את תהילת העבר, עקב

ספורטיביות מוטלת בספק, שלדה לא הכי טובה ובעיות יציבות...

המשפט הנ"ל זוכה בתחרות ה"קישקוש הגדול של השבוע".

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...