קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
לא משנה איזה דגם. ה"פ
הודעה אחרונה מאת Golf-Gti, -
מחפש באגי מבניה עצמית במצב נורמלי.נמו כן אשמח להמלצות מבעלי נסיון לגבי איזה רכב כדאי וקל להפוך לבאגי[במידה ולא אקנה אחד מושלם]. הודעה פרטית או טלפון 0523481454 שרון.תודה
הודעה אחרונה מאת zxs, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מחפש תוכנה לרכב בשם " אוטו דטה 2006 " (אני יסתפק גם בתוכנת 2004 ) אשמח אם מישהו יוכל להשיג לי (בתשלום כמובן) אחרי הקורס שעברתי ב "פטרוטק" ואחרי מאמצים אני יכול להזמין מהם את התוכנה במחיר של 5000 יורו (כן כן גם אני צחקתי) זה בסך הכול תוכנה . אשמח אם למישהו יש או יודע מהיכן אפשר ליקנות במחיר נורמאלי אשמח ליקנות. דרך אגב את התוכנה היה ניתן להוריד מהאימיול עד ליפני 4 חודשים והחברה נעלה את העיניין, אם מישהוא הוריד במיקרה או שהוא קנה שיצור איתי קשר ... בברכה רז ... 0506365343
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
מעוניין באוטוביאנקי
מאת Guest רונן290- 0 תגובות
- 650 צפיות
שלום לכולם מחפש בנרות אוטוביאנקי כל דגם וכל שנה(רק לא y10( אם מישהוא יודע היכן אנא תודה רונן
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
שלום רב, אני מחפש ג'אנטים 15" לפג'ו... (עדיפות עם צמיגים אבל אפשרי גם בלי) בלי חרטות בבקשה! 0546418315 עידן.
הודעה אחרונה מאת IdanPro, -
- 0 תגובות
- 634 צפיות
קצת דחוף מחפש גאנטים 13 בלי צמיגים במצב טוב לא עקומים ושניראים טוב אפילו מקורים של מיצובשיי גם יעזור במחיר טוב או 14 שיתיאמו לאוטו אם צמיגים במצב טוב !! זה דחוף כי עכשיו האוטו נוסע אם שני גאנטים ממש אקומים שזה פשוט קשה מאוד לנסוע ככה הודעות או לפרטי או אפשר גם למיספר פלאפון 0508873335
הודעה אחרונה מאת Nitzann, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 937 צפיות
רצוי דגם GLXI 93-97 ליצור קשר בה"פ. ששון
הודעה אחרונה מאת sassi81, -
- 0 תגובות
- 3 אלף צפיות
מעוניין להחליף אופנוע CBF 500 שנת 2005 ברכב זול \ קטנוע. (פרטים על האופנוע במודעות מכירת אופנועים) ניתן להציע בה"פ או ב0544-987707.
הודעה אחרונה מאת shainin, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מנוע 1600, אוט', רצוי לא צבע כסף. *5 דלתות* בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת Gforce, -
שלום, מחפש 106 XSI שמורה (כן בטח) מחפש את האוטו כבר המון זמן אני לא ילד שעשה רשיון לפני שבוע ומתלהב הרכב שיהיה מאיזור הצפון בבקשה , ה"פ תודה.
הודעה אחרונה מאת lironk, -
- 0 תגובות
- 701 צפיות
בין השנים 2000-2002 שלא יהיה צבע כסף... והכי חשוב- ללא תוספות ! ! ! אנא ליצור קשר בפרטי תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת AMERICAN MUSCEL, -
- 0 תגובות
- 897 צפיות
שלום לכם בני בליעל גנבו לי לפני מספר ימים את שני הפריטים בכותרת. אודה לכל מי שיש לו פריטים כאלה למכירה מכוניתי היא משנת 1996 ואם לא ימצאו החלקים האלה היא הולכת לפירוק אפשר גם בטלפון 057-7447353 וגם להשאיר הודעה במייל [email protected] בתודה מראש מכבי
הודעה אחרונה מאת מכבי לפשיץ, -
- 0 תגובות
- 696 צפיות
אם מישהו יודע על משהו\מוכר כאלו, נא להודיע בבקשה בה"פ. אביחי
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פיאט אונו.. סיטרואן AX... אלה הרכבים העיקריים.. אם יש הצעות אחרות.. אפשר לשמוע... לא משנה 5 דלתות או 2 דלתות.. עדיפות אבל ל2 דלתות.. 052-3106229
הודעה אחרונה מאת Bass-In-Me, -
- 0 תגובות
- 790 צפיות
מחפש יד ראשונה/שנייה דגם מפואר בלבד עם ABS ולפחות כרית אוויר אחת. עד יד 2 קילומטראז' עד 110K. רציני ביותר!! בדחיפות. כל מי שמכיר/שמע. לפנות : 0503070140 דניאל. ניתן גם בהודעה פרטית וגם אצלי באיסיקיו 170142986!!
הודעה אחרונה מאת Paprika-Metuka, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פריטים שונים: - מחפש 5 מחוגים של לוח-שעונים מרכב שבו המחוגים מוארים. 2 מחוגים גדולים ו-3 קטנים. - מסעד רגל שמאל (Footrest) במצב חדש, עם תמונה בלבד. - שיפורים קוסמטים שונים (בלם יד, ידית הילוכים, וכו'), עם תמונה בלבד. - לדים מסוג 194. פריטים עבור 106 ראלי דור שני: - פרספקס ללוח שעונים במצב חדש דנדש. - מגש אחורי ללא חורים. - ספוילר מקורי של 106XS/GTI. - חישוק הגה מקורי, ללא היוניט כרית אוויר. - ספר רכב במצב חדש. - בסיס מגב אחורי - הבסיס עצמו, לא המגב. - פנסים אחוריים\קדמיים לא סטנדרטים, עם תמונה בלבד. - ברגים, כי תמיד חסר לי... מוכן לשלם או להחליף מול הפריטים שכאן. שלחו ה"פ.
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
- 0 תגובות
- 917 צפיות
הצעות בה"פ בבקשה. רון.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 0 תגובות
- 862 צפיות
מעוניין בגולף 1600 ידני בין השנים 99-2000 או פולו ידני אבל הדגם עם הסאן רוף 100 כ"ס ידני בין השנים 2000-2001 או פג'ו 206 או 1400 או 1600 ידני יש לי יונדאי קופה '97 צבע בורדו יד שניה אוטומטית שמורה יפייפיה מתחייב בבדיקה 0546531159
הודעה אחרונה מאת arielamar, -
מחפש קליאו RSI
מאת Mi16- 0 תגובות
- 789 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפ…
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 0 תגובות
- 737 צפיות
מעונין לקנות את התופסן של המגן שמש ברנו 5 . אני מתכוון לוו שצמוד למנורה שבאמצע . מי שיכול לתת לי או למכור במחיר סביר אני מעונין לקנות מאזור אשדוד אשקלון
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
מחפש פולו 16V
מאת אלירן22- 0 תגובות
- 839 צפיות
אני מחפש פולו 16V בין השנים 97-99 במצב טוב, לא יד עשירית... ולא עם 200 אלף קילומטר אני מי-ם מי שמעוניין למכור אחת כזאת... שיצור איתי קשר 054-5864597
הודעה אחרונה מאת אלירן22, -
- 0 תגובות
- 808 צפיות
אהלן. לאחר שנמכרה הטיגרה הוחלט לקנות רכב ספורטיבי עם נשמה, זול, ולשפץ אותו בחזרה למקוריות. שהערך לא ירד כל הזמן שאני בצבא, ואני אוכל להגשים חלום ילדות ולשפץ רכב ספורטיבי ישן, ולהחזיר אותו בציר הזמן אחורה. אז אני מחפש אחת לא משנה כ"כ המצב רק שהמחיר יהיה בהתאם ושיהיו ניירות. המכוניות: 205 GTI 1900 מקורית (באה מהמפעל 1900) רנו 5 GT טורבו גולף GTI MK1 אם יש לכם עוד הצעות אני אשמח. בבקשה מי שיש לו בדל מידע, אני אודה לו מאוד. תודה רבה לכולם, יונתן 050-8346706
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 1 תגובות
- 830 צפיות
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש סמל קדמי לרנו קליאו 94 ווינקר שמאלי (צד של הגה) ה"פ יתקבלו בשמחה! איסיקיו 178464660 פלא: 02-5852653
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש סט משומש במצב טוב בלבד מדגמים נבחרים בלבד. קוד מהירות V ומעלה בלבד. בטלפון 054-5-99-39-39
הודעה אחרונה מאת zigi, -
- 0 תגובות
- 748 צפיות
מחפש כיסאות ופאנלים לדלתות לדגם 106 XS 5 דלתות מודל 97 ומעלה במצב טוב מאוד. 050-6507866 תומר.
הודעה אחרונה מאת gtv11636, -
- 0 תגובות
- 809 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפ…
הודעה אחרונה מאת fish, -
מחפש פג'ו 306 XT (מנוע 1800) או פג'ו 106 XSI (מנוע 1600) עם התחייבות בבדיקה, מספר הידיים לא עולה על 4.. ומאיזור המרכז עדיף .. ה"פ או בפלאפון: 0525978151 .. אם מישהו שמע, ראה, יעזור, ואני אקנה את הרכב בסוף, מובטח כסף לבחור, אם הרכב שמור כמובן ! יום טוב..
הודעה אחרונה מאת Hatch_a, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש פורד פוקוס מ03' עד 05' עדיפות ל 5 דלתות. 054-6343276 או ה"פ
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם . אני מחפש סיאט איביזה gti / cupra מנוע 2000 סמ"ק . 16 שסתומים . אני רציני מאוד ומוכן לשלם בהתאם למצב הרכב . ה"פ , מייל או פלאפון [email protected] 050-4200260 מאיר תודה רבה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת dadon, -
- 0 תגובות
- 981 צפיות
שלום לכולם אני מחפש מרצדס SLK יש ראשונה מודל 2000 ומעלה עם קילומטראז' נמוך שתהיה שמורה קובי 0505606006
הודעה אחרונה מאת K_l_MX-5,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 737 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- PYA
- Shay Shd Dave
- BigMak
- NirNissimov
- Jeka88
- guy.a
- רוטנברג 2
- laviil
- danbr
- MRobot
- פינדר
- Itzik-b