קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
שלום לכולם! מחפש כיסוי רכב 4 עונות(הכסוף). מידה כמדומני C.( גודל של סיירה) בה''פ או בפלאפון 0546564446-לירון
הודעה אחרונה מאת .liron., -
מחפש פיאסטה MK1
מאת yb- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רצוי משנות השבעים ,אפשר גם עד שנת 83 ,מצב טוב ,במחיר הגיוני נא ליצור קשר בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת yb, -
- 0 תגובות
- 763 צפיות
מחפש צנרת נירוסטה לרנו קליאו RSI שכולל חורים של נשם מנוע וחיישן מחיר סביר.תודה תפנו בה"פ
הודעה אחרונה מאת RSICLIO, -
- 0 תגובות
- 796 צפיות
בהודעה פרטית, עם אפשרות לתוספת כסף. עדיפות ל106!
הודעה אחרונה מאת naor205, -
- 0 תגובות
- 900 צפיות
עדיפות לגנרשיין אבל גם רגיל תתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת down2u, -
- 0 תגובות
- 790 צפיות
הסיכוי קלוש, אבל... מחפש רביעיית כסאות (זוג קדמיים, זוג אחוריים. אין לי מה לעשות עם שילוב אחר) שירד מ205GTI כזאת או אחרת. יש? שלחו ה"פ.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 0 תגובות
- 822 צפיות
מאזדה MX5 דור ראשון פג'ו 306 קבריולט פונטו קבריולט הונדה אצ'בק או קופה כל הנ"ל עם מכות שלדה, בה"פ (אל תדאגו, אף אחד לא ידע)
הודעה אחרונה מאת dodo19, -
- 0 תגובות
- 825 צפיות
מעוניין לקנות את אחת המכוניות הנ"ל עדיפות למנוע 1.4 גיר רגיל התקציב עד 20000 רון 0506759811
הודעה אחרונה מאת francis.r, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
והייתי רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג את האוטו הזה?לפי מה שהבנתי אין הרבה כלי רכב כאלו על הכבישים בארץ ואני לא מבין למה???אני מתכוון למיני קופר של שנת 2002 כי 2005\2006 יש מלא אבל המחירים שלהם בשמים. אני מחפש מיני קופר שנת 2002 רצוי יד ראשונה\שנייה שתיהיה בלי תאונות אני מוכן לשלם מחירון(79 אלף, לפי לוי יצחק) שמח מאוד אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שבו ישנם מכוניות כאלו למכירה של שנת 2002. רצוי שהמיני קופר תיהיה מבן אדם פרטי אבל לא חייב. דרך אגב התקשרתי לרחוב בן יהודה בת"א שבו לפי מה שהבנתי מוכרים מיני קופר אך שמה גיליתי שמוכרים מיני קופר רק של שנת 2005\2006 ולא היה לי מכונית כזאת של שנת 2002. קיצר מי שיודע מאיפה אני יכול להשיג שיגיב. תודה לעזורים! נ.ב יש לי…
הודעה אחרונה מאת moshik132, -
{קניה} אזעקה
מאת or_18d- 0 תגובות
- 578 צפיות
מחפש מערכת אזעקה במחיר סביר או בהחלפה על מוצר אחר 167361919
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפ…
הודעה אחרונה מאת adam gt, -
- 0 תגובות
- 681 צפיות
שמשה ראשית ל AX טל" 0509883228
הודעה אחרונה מאת nizan, -
- 0 תגובות
- 879 צפיות
מחפש זוג לדים אדומים, מספר 74 (הקטנים ביותר ללוחות שעונים).
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 0 תגובות
- 658 צפיות
אני מפרסם הודעה בשביל אחותי. אז ככה,היא מחפשת גולף משנתון 99-00 ,יד ראשונה,אוט' בלבד ובצבע כסף. הרשום לעיל -אלו התנאים הבסיסיים, והיא לא מוכנה להתפשר עליהם (לא ברור לי למה גולף כסופה יותר טובה מכחולה\לבנה וכו' אך היא בעלת הדעה כי היא בעלת המאה.) המחיר שהיא מוכנה לשלם הוא באיזור ה 55K אין לה בעיה עם דגם קומפורט ליין או tdi. כל הצעה תתקבל בברכה בהודעה פרטית או במספר: אורון-0545782855
הודעה אחרונה מאת oron70, -
- 0 תגובות
- 650 צפיות
מחפש איביזה טורבו 2001 או 2002 0544-543518 אביעד
הודעה אחרונה מאת אביעד 106, -
- 0 תגובות
- 670 צפיות
דרוש גוף (בודי) לאונה קופה סוף שנות ה 80 תחילת 90 גם ללא טםט במצב סביר לרכב מרוץ
הודעה אחרונה מאת פוביצר, -
- 0 תגובות
- 826 צפיות
שלום לכולם . אני מחפש את הרדיו - דיסק המקורי של ההונדה אקורד קופה/רגילה משנתון 98-02. תודה לכל העוזרים. עירן זיו
הודעה אחרונה מאת FAST 4U, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. אני מחפש פוד לקורה לשעון אחד. (סיויק) 0523692962
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
מחפש פיז'ו 306 ללא גיר או מנוע 1400 במחיר הוגן
הודעה אחרונה מאת EDDIER, -
- 0 תגובות
- 801 צפיות
מחפש רדיאטור למזגן של מרצדס 220 דיזל שנת 2000 לא חשוב חדש ישן משומש מחליפי (רק במחיר נורמאלי) בברכה רז... 0506365343
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
- 0 תגובות
- 891 צפיות
רוחב גבוה מ 7 יתקבל בברכה, עם או ללא צמיגים ... טלפון - 0505-471570
הודעה אחרונה מאת senda, -
- 0 תגובות
- 879 צפיות
מחפש את חלקי הפנים אבל לא רק של הרכב כגון משבים דשבורד אם משהו יודע איפה אפשר להשיג אוטו כזה מפירוק שיצור קשר בה"פ עדיפות לדגם הטורבו תודה
הודעה אחרונה מאת gt180, -
- 0 תגובות
- 896 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפ…
הודעה אחרונה מאת djushi, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש 306 XSI 16 V מודל 98' 99'
הודעה אחרונה מאת הגלוז, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות…
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
- 0 תגובות
- 699 צפיות
אני מחפש חלקים מקוריים כגון: ספויילר צבע שמפנייה, סט פנלים לפנים הרכב צבע שמפניייה, ג'אנטים, מגיני רוח. וכדומה. את החלקים הנ"ל אני מחפש לסיוויק 4 דל' ממודל 2001 עד 2006... אודה לעוזרים! ה"פ יתקבלו בשמחה!
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
כאמור בכותרת - מחפש קטנה אוטומטית: יאריס, פאביה, איביזה, 206. יד ראשונה בלבד ללא תאונות. ק"מ כמה שיותר נמוך. שנת 2002-2003 בערך. בה"פ רוני
הודעה אחרונה מאת sronis, -
מחפש Z3 מכל סוג, דגם, מודל.... אפשר לשלוח לי מייל ב - [email protected]
הודעה אחרונה מאת GodZilla, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
לא משנה לי אם זה זוג או רביעייה עידו 0505944866
הודעה אחרונה מאת iDo VW, -
- 0 תגובות
- 964 צפיות
מחפש ג'אנטים מגנזיום במידה 14 עם 4 ברגים שיתאימו ל- פולו דור שלישי 185/85 במצב חדש (לא מעוניין בשרוטים וכו'...). בעיקרון, אני מחפש ג'אנטים מקוריים של פולו מכל השנים, אבל גם הצעות אחרות מעניינות יתקבלו בברכה. בה"פ. תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת Black Joker,
-
מי מחובר 10 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 542 אורחים (הצג רשימה מלאה)