קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 682 צפיות
מחפש 106 ראלי 1.3, מהשנתונים 95-96 במחיר שפוי. או סקסו VTR 97-98 מזגן תקין חובה, ללא תאונות בפרונט. ניתן להשאיר פרטים בה"פ, תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 0 תגובות
- 614 צפיות
מחפש פז'ו 205 gti לא משנה המצב של הגיר והמצב של המנוע שיהיו גמורים זה ממש לא משנה לי החלק החשוב זה שהשילדה תהיה נקיה 0542319222 ללירון
הודעה אחרונה מאת ל י ר ו ן, -
- 0 תגובות
- 905 צפיות
כמו שהכותרת אומרת. ה"פ תודה
הודעה אחרונה מאת ozw, -
- 0 תגובות
- 976 צפיות
שלום לכולם אני מחפש רנו קליאו ספורט mk2 שנת 2003 נא לפנות דרך ה"פ תודה
הודעה אחרונה מאת VeilSide, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
עד יד שלישית. במצב טוב, שילדה נקייה. בה"פ, רציני מאוד.
הודעה אחרונה מאת Ben20VT, -
שמורה ומטופלת רמה 3 עם מזגן מפוצל
הודעה אחרונה מאת ברק111, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כיסוי פלסטיק אחורי לצד שמאל (בקלית), פוקוס שנת 2000 (צורה "ישנה"), 4 דלתות, כיסוי משומש (כמובן). תודה מראש, רון.
הודעה אחרונה מאת רוןרון, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש 205GTI. *עדיפות לשלדה נקיה *בלי מנוע וגיר או שהמנוע וגיר גמורים. *שנתון 90 ומעלה *יד וקילומטר לא משנה כל עוד האוטו במצב טוב. להתקשר אליי לפלא: 0546418315 או בפרטי לתת פרטים מה יש באוטו ומה אין ומאיפה אתם בארץ.. עידן.
הודעה אחרונה מאת IdanPro, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש את הרכבים הבאים: פיג'ו 307 - רמת גימור XT או XS הונדה ג'אז סיא איביזה SIGNO 3 דלתות בלבד כל הרכבים חייבים להיות אוטומטים ליצירת קשר, פנו להודעה פרטית ניב
הודעה אחרונה מאת Niv A_Renamed, -
- 0 תגובות
- 656 צפיות
אני יודע שזה נדוש וכל בן אדם שלישי מחפש, אבל אני מחפש סיאט איביזה 1600 שתי דלתות, שנים 99-00. מיצובישי קולט, 1600, 99-01. פולו 1600 שתי דלתות, סאנרוף 99-01. בקשה מוגזמת, אבל לא מכוניות שטחנו אותם כבר, אני יודע שאני לא אמצא הרבה כאלו, אבל אני מנסה בכל אופן... אפשרי, בודק כיוונים של טויוטה קורולה יומי, ויאריס. בה"פ, או ל [email protected]
הודעה אחרונה מאת Blerofon, -
אני מחפש ברז מכאני במחירים טובים.
הודעה אחרונה מאת אלירןamar, -
מחפש פז'ו 205
מאת Mafteah- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 841 צפיות
מחפש פז'ו 205 בין השנים 87-93 ידנית, במצב נסיעה תודה!
הודעה אחרונה מאת Mafteah, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש אחת מהמכוניות שבכותרת או רכב מעניין אחר, מודל 2002 ומעלה. נא לפנות בה"פ. דניאל
הודעה אחרונה מאת D.liven, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש לקנות מיני קופר בעדיפות אוט' אדם 0545342243
הודעה אחרונה מאת adamfriedler, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש לחבר שלי. סיאט לאון שנת 2002 אביזה שנת 2001-2002 ופיאט כל השנים. תודה רבה לכל העוזרים. בה"פ
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 0 תגובות
- 964 צפיות
סמל של רנו המעוין הזה סמל החזית ... אם יש למשהו מאשקלון והוא מוכן להביא לי בעבור סכום סימלי אשמח מאוד . תשאירו ה"פ
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
- 0 תגובות
- 837 צפיות
שתהיה למכירה כמובן! ושלא תהיה במחיר מוגזם אחרי הכל זאת סיויק רגילה בעלת מראה מקוצר! ובדקתי בחיפוש לא מצאתי משהו מעניין! והאם ניתן לייבא אותה ביבוא אישי..? אני יודע שהחוק מתיר לייבא רכבים שגילם רק מתחת ל-2 אבל בכל זאת יש אפשרות להעקוף את זה?
הודעה אחרונה מאת DisCReeT, -
- 0 תגובות
- 614 צפיות
אני מחפש גאנטים 16"*6" 5 ברגים. נא לפנות בפרטי. אור
הודעה אחרונה מאת shemesh17, -
- 0 תגובות
- 986 צפיות
צבע תכלת או כסף בלבד. בודי יפה וחוץ + פנים יפים. שמורה ומטופלת בלבד! דגש על מחפש ולא מוכר, שלא יציפו אותי בטלפונים, למרות שזה נחמד לדבר עם כאלו שמחפשים אותו הדבר כמוני, אני אוותר. נייד 052-9976262 (יח"צנים וכאלו נא לא להטריד, בחורות שנראות כמו מורן אטיאס מוזמנות להטריד)
הודעה אחרונה מאת sud כמוס, -
- 0 תגובות
- 773 צפיות
אז ככה למקד את הדרישות שלי אני אציים אותן פה עד יד רביעית עדיפות לכסופה סאן רוף יתקבל בברכה עד 150 אלף קילומטר כמה שיותר סטנדרטית ולא אחד שחושב שאם הוא שם צ'יפ מגיע לו 20 מעל אבל לא צהובה! הכל חוץ מצהוב (וכל מה שרשום בעדיפות אפשר להיתפשר)
הודעה אחרונה מאת BLACK COLT, -
- 0 תגובות
- 800 צפיות
רציני מאוד בקנייה!!! אך ורק 3 דלתות. אופק.
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 0 תגובות
- 659 צפיות
רציני ביותר! 0545232687 עד 20 אלף, ושלדה נקיה ח-ו-ב-ה.
הודעה אחרונה מאת naor205, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טויוטה סטארלט ידנית עד 20K
הודעה אחרונה מאת Anti Freeze, -
- 0 תגובות
- 749 צפיות
מעוניין לקנות הונדה סיויק גיר רגיל מודל 96 ומעלה +סאן רוף עדיפות לקופה .... icq-302524719 רציני מאוד.... רכבים במצב טוב בלבד... לא מעל 3 ידיים
הודעה אחרונה מאת yehudakfir, -
- 0 תגובות
- 669 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפ…
הודעה אחרונה מאת lironk, -
- 0 תגובות
- 768 צפיות
שמורה נקייה ומקורית עד כמה שאפשר , מטופלת!. כמובן ללא פגיעות שלדה! שנים 94-95 בלבד ה"פ. תודה
הודעה אחרונה מאת Golf-Gti, -
- 0 תגובות
- 916 צפיות
טווינגו ידנית בלבד ללא תאונות לא בה"פ 0508552883
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- 0 תגובות
- 705 צפיות
רציני מאוד! במצב טוב ובמחיר טוב! 0508825305
הודעה אחרונה מאת רועי לוי, -
- 0 תגובות
- 961 צפיות
יש לי גאנטים מקוריים בנוסף פס קישוט אחורי שמאלי גריל 96 052-4642756 ליאור תודה
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 0 תגובות
- 772 צפיות
מחפש לקנות ג'אנטים של 106 XSI עדיפות ללבנים אבל אין חובה מידה 13" ה"פ או טלפון 0543226666 בתודה מראש שי
הודעה אחרונה מאת shayh,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,284 אורחים (הצג רשימה מלאה)