קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לקנות סיאט איביזה שנת 2001-2002 עם 5 דלתות, אוטומטית. 1600 סמ"ק 100 כ"ס.. במחיר מחירון או קרוב ככל האפשר. [email protected]
הודעה אחרונה מאת nVIDIA, -
- 0 תגובות
- 770 צפיות
נאבד לי חלק פנימי בתוך קונסולת המצבים ב 205. הקונסולה של : מצב חום קור. עוצמת מאוורר מצבים הקונסולה שנמצאת מתחת לפתח האיוורור האמצעי. מעל לכפתור המצוקה. האם למישהו יש חלקים מקונסולה זו או כל הקונסולה. החלק שנאבד הוא: בבורר האמצעי(עוצמת מאוורר). אותו חלק מתכתי שנוגע בלוח האלקטרוני וזז במסלול קבוע ועוצמת המאוורר מופעלת בהתאם. החלק אבד בפירוק . אם למישהו יש חלק זה השמח אם יפנה אליי. תודה
הודעה אחרונה מאת mush, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
על השנתון אפשר להתפשר קצת מעלה, על הידנית - לא. נא לפנות בהודעת פרטיות בלבד.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
מחפש שעונים
מאת BABI_G- 0 תגובות
- 717 צפיות
שלום מחפש שעונים לרכב אבל מהסוג הזול יד שניה חדש , מקום מסוים שמוכרים גם מתקבל תודה
הודעה אחרונה מאת BABI_G, -
- 0 תגובות
- 832 צפיות
המאזדה היא לאנטיס 323 1996 הצורה העגולה ... גודל הגלגל המקורי 14 ' אני לא זוכר כרגע את המידות ואני מחפש משהו שיהיה בגודל ה 15/16 ומי שיודע למה אני מתכוון שיפנה אלי בפרטי אני מאוד אשמח.. והמחיר שיהיה נומלי ולא בשמיים! תודה
הודעה אחרונה מאת DAn-BP 1.8, -
- 0 תגובות
- 990 צפיות
למישהו יש טאסות מקוריות? אם כן שלחו לי ה"פ תודה
הודעה אחרונה מאת Oz, -
- 0 תגובות
- 702 צפיות
מחפש מחשב של סקסו שנת 2002 ה''פ
הודעה אחרונה מאת pcw, -
106 ראלי
מאת spider_chen- 0 תגובות
- 660 צפיות
מחפש 106 ראלי במצב טוב ובמחיר סביר או דור 1 או 2 0508599474
הודעה אחרונה מאת spider_chen, -
מעוניין בקרוואן על גבי רכב (לא כנגרר) בבקשה לה"פ
הודעה אחרונה מאת zeashbe, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
רכב נקי! עם קילומטראז' לא גבוה עד יד שנייה אליי לפרטי. תודה
הודעה אחרונה מאת baba2000, -
- 0 תגובות
- 725 צפיות
מחפש מספר פריטים להונדה 92-95 . ספויילר מקורי רצויי בצבע שחור. גבות לפנסים קדמיים או משהו דומה. לוח שעונים לבן מחליף צבעים. פקק דלק. מנורת תאורה פנימית מקורית{יש לי אולטרה כחולה אני מוכן להחליף אותה בתמורה לתאורה המקורית} 0544779444 דודי
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם,אני מחפש ראש מנוע ל-ב.מ.וו 518 שנת יצור 1995 יבוא אישי עם יש למישהו ראש מנוע במצב טוב אנא תתקשרו 0502163832 תודה
הודעה אחרונה מאת krauss, -
- 0 תגובות
- 794 צפיות
אני מחפש לוח שעונים של פורד סיירה שנת 90 הלוח שעונים מגיע אם המד טורים כמו בתמונה http://img367.imageshack.us/my.php?image=2721874812863mm.jpg לא להתייחס לרקע הלבן תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ווקס, -
מחפש EVO 8
מאת roee-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 881 צפיות
כאמור. קרובה ככל האפשר למצב סטוק. פרטים בהודעה פרטית. תודה
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ידית כסופה הזאת, לא אכפת לי אם היא לא במצב קוסמטי הכי טוב. אם למישהו יש כזאת ידית או יודע איפה אפשר לקנות אחת. פלאפון - 0506782627 תודה.
הודעה אחרונה מאת אמיר ט, -
- 0 תגובות
- 634 צפיות
מחפש שרייד 85-90 אוטו' , במצב מכני מצוין , מצב חיצוני לא חשוב - מוכן לשלם 3000-4000 ש,ח כתלות במצב הרכב טסט וכו'. באזור המרכז\שרון ניתן ליצור קשר בכל שעות היום 0544-589181 חיים.
הודעה אחרונה מאת tayrie, -
- 0 תגובות
- 879 צפיות
שלום, אני מחפש את מכסה הפלסטיק שמגן על רצועת הטיימינג ל-306 מנוע 1.6 שנת 94. אזור ת"א 0507679162
הודעה אחרונה מאת The stinger, -
קויק שיפט
מאת opel_gsi-21- 0 תגובות
- 726 צפיות
אני מחפש קויק שיפט לפיאט בראבו דחוף תודה דניאל
הודעה אחרונה מאת opel_gsi-21, -
- 0 תגובות
- 863 צפיות
כאמור - אני מחפשת פס קישוט שמאלי קדמי לרנו קליאו שנת 93 בה"פ בלבד
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 0 תגובות
- 872 צפיות
מחפש צלחת למאזדה פריימסי מהדגמים הקצת יותר חדשים עם העיגולים בפנסים האחוריים. -2006 2003 תודה
הודעה אחרונה מאת poli1, -
- 0 תגובות
- 740 צפיות
מחפש אונו עד 2000 שקל במצב טוב ללא בעיות במצב נסיעה מסנג'ר: [email protected] תודה עידן
הודעה אחרונה מאת cpu69, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי שיש לו מושג איפה אני יכול למצא טרנספורטר בין השנים 73-79 אפילו מת או בלי מנוע כי אני צריך ממנו כמה חלקים מתבקש לעזור או לזרוק כל פיסת מידע חיונית! תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת גיל עפרי, -
- 0 תגובות
- 867 צפיות
מחפש רכב עד 1000 ש"ח לצורך ניסויים בתחליפי בנזין. לחילופין מנוע עובד.
הודעה אחרונה מאת eggi, -
- 0 תגובות
- 634 צפיות
תמונות ומחירים בפרטי
הודעה אחרונה מאת barda, -
- 0 תגובות
- 884 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפ…
הודעה אחרונה מאת בן-זוהר, -
- 0 תגובות
- 656 צפיות
אהלן אני מחפש כונקטור של צמת מחשב לסובארו, הכונכטור המחבר את המחשב לצמא. מנועי סובארו 2.0 ej20. רביב 05781559494
הודעה אחרונה מאת רביב, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן , כפי שהכותרת מציינת אני מחפש ידיות לכסאות של קליאו ספורט MK1 , אבל אני מניח שהכיסאות - או לפחות הידיות לא רחוקות שנות אור מהגרסה הרגילה לספורט. ייתכן רכישה של ציוד נוסף במידה ויש מה להציע! באיזור ת"א תודה מייל [email protected] 0545808081 עדיף את האמת לשלוח SMS - וכמובן שלא מחסוי! תודה
הודעה אחרונה מאת Ronli, -
- 0 תגובות
- 665 צפיות
אני מחפש רכב אני מעוניין באחד מהבאים: ב.מ.וו מיני קופר, עדיפות לשנת 2002... סיאט לאון, עדיפות לשנת 2002/2003, ידנית, 1800... אם את/ה מוכר/ת צור/י איתי קשר 052-2457574 יניב.
הודעה אחרונה מאת katza313, -
- 0 תגובות
- 819 צפיות
שלום אני מעוניין בקנייה של אלפטא (סדאן ) לא כל כך משנה באיזה מצב הכי חשוב עם רשיונות . רצוי שנת 85 , ואם גם מנוע 2000 אז בכלל טוב . אפשרי גם בשנים יותר נמוכות אבל לא פחות משנת 82 . נא להשאיר טלפון בה"פ תודה .
הודעה אחרונה מאת carlover, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שנת 2000-2002 רק עם דלת צד! בה"פ
הודעה אחרונה מאת ofir,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 415 אורחים (הצג רשימה מלאה)