קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לכל באי הפורום, שלום רב! כפי שנאמר בכותרת, אני מעוניין לרכוש אחד מן הרכבים הבאים: פיאט פונטו, פיג'ו 106 או פיג'ו 205. על הרכב להיות במצב מכני בפרט וכללי בכלל לא פחות ממעולה (ז"א, אני מעוניין ברכב שמור ביותר מבית מצויין), מיד ראשונה (ז"א, אני אהיה היד השנייה על הרכב) ועליו להיות משנתון 1996 ומעלה (למעט הרכב פיג'ו 205, שאסכים לקבל אותו משנתון 1994 ומעלה). התפשרות על אחד מן התנאים הללו לא באה בחשבון! בנוסף, ארצה להדגיש שככל שהרכב יהיה זהה למצבו המקורי - כך ייטב! אינני מעוניין ברכב שנעשו בו שינויים כלשהם! נפח מנוע. על ערכו של נפח המנוע של הרכב לא לקטון מ-1,400 סמ"ק. זה הוא פרט הכרחי וחשוב שגם עליו איני מוכן להתפשר! באשר למחיר. אני מוכן להשקיע 20,000 …
הודעה אחרונה מאת Phillip, -
- 0 תגובות
- 740 צפיות
שלום רב! מחפש סוזוקי סמוראי שנת 96-98 סגור עם מזגן! תודה רבה! עידן (הודעות לפרטי)
הודעה אחרונה מאת idan10, -
- 0 תגובות
- 821 צפיות
דגם המנוע הוא D16Y8 הונדה סיוויק קופה, שנת 97. במיידי. 0508828511. בן.
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש מוט מייצב עליון קידמי לפיג'ו 306 בה"פ ...
הודעה אחרונה מאת יוגב R, -
- 0 תגובות
- 854 צפיות
מחפש 106 דור שני לקניה מיידית! אני מאזור השרון מגיע גם לתא לא משנה הדגם XR-XS שתיהיה משנה 97 ומעלה.. 0507390790 יוסי
הודעה אחרונה מאת יוסי106, -
- 0 תגובות
- 864 צפיות
מחפש די בדחיפות פנס קדמי ופנס איתות לפורד שנת 89 בצד של הנהג , הכוונה שמסתכלים על הרכב זה מצד ימין של האוטו . . . לפנות בפרטי חן
הודעה אחרונה מאת Chenk, -
- 0 תגובות
- 608 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפ…
הודעה אחרונה מאת tjstyle, -
- 0 תגובות
- 857 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות…
הודעה אחרונה מאת U.S.A, -
- 0 תגובות
- 841 צפיות
מחפש שעון טורים(סל''ד)לפורד פיאטה שנת 1984-1988 מוכן לשלם עד 150 ש''ח אם מישהו יודע יש לפירוק פורד פיאסטה(כולל שעון סל''ד) תודה לעוזרים רק בדרום! לפנות לאימייל: [email protected]
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה הצעות לפרטי בבקשה פרטים וטלפון
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 0 תגובות
- 593 צפיות
מחפש יונדאי אקסנט בלבד! 5דלתות מנוע: 1.5 גיר: אוט' לגבי הצעות מחיר ניתן או בה"פ או במייל [email protected] תודה, אלכס
הודעה אחרונה מאת alxta, -
- 0 תגובות
- 621 צפיות
יד 3 גג רצוי 1 או 2 קילומטראז עד 99 אלף. רק 2001. שתהיה שמורה אזור המרכז אבל אם יש קצת יותר רחוק אז אפשרי אבל לא בכל מיני חורים בצפון ובדרום. ואל תבואו אליי עם פנטזיות של 10 מעל המחירון כי זה ממש לא מצדיק מחפש רכב שיהיה כמה שיותר סטנדרטי בלי שטויות. בפרטי. תודה.
הודעה אחרונה מאת CyBorG, -
- 0 תגובות
- 581 צפיות
אז ככה למקד את הדרישות שלי אני אציין אותן פה עד יד רביעית עדיפות לכסופה סאן רוף יתקבל בברכה עד 150 אלף קילומטר כמה שיותר סטנדרטית ולא אחד שחושב שאם הוא שם צ'יפ מגיע לו 20 מעל אבל לא צהובה! הכל חוץ מצהוב (וכל מה שרשום בעדיפות אפשר להיתפשר)
הודעה אחרונה מאת BLACK COLT, -
- 0 תגובות
- 829 צפיות
אני מחפש דוד זרימה חופשית אוניברסלי( במקרה הזה לפג'ו 306XR) של החברות המוכרות כגון: רמוס, סברינג, סופר ספרינט, אנזה וכו'. אשמח לקבל תמונות/פרטים בה"פ או ב ICQ\ מסנג'ר. 163265405 [email protected] תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת 306XR, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש בנרות toyota yaris t sport לא משנה איזה צבע. אם אתם רואים משהו עשו טובה ותרשמו לי הודעה ,אני לא אומר שיש פרס כספי כי הכסף שלי שמור לאוטו (אתם יודעים עדיין סטודנט ) אבל בכיף בירה עליי עם איזה צ'ייסר. עכשיו באמת מי שרואה או שומע אני כבר ממש לחוץ. תודה רבה וסעו ברכה.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 0 תגובות
- 874 צפיות
שלום לכם אנשים יקרים אני מחפש מכסה מנוע לסיטרואן zx שנת 94 (המכסה עם האף הארוך והגריל הקטן) אם יש למישהו חלק כזה או מידע על פירוקיה אפשר או להשאיר לי הודעה בפרטי או במספר 052-8533301 אופיר תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת volcane 1.9, -
- 0 תגובות
- 681 צפיות
שנים 96-98 אוטומטי בלבד 052-5951055 אלמוג
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 0 תגובות
- 744 צפיות
אוטומט עד יד 3 ק"מ עד 100K 0526810012 - מתן
הודעה אחרונה מאת slamdog, -
- 0 תגובות
- 667 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפ…
הודעה אחרונה מאת tjstyle, -
- 0 תגובות
- 878 צפיות
שנה 96 97 98 לא משנה לי אם יש תוספות או לא העיקר במצב טוב
הודעה אחרונה מאת samuel, -
חיפושית :)
מאת mrk-tuner- 0 תגובות
- 834 צפיות
מחפש חיפושית שנראית במצב טוב ( ללא חלודה וריקבון! ) לא משנה הצבע, נפח מנוע ומאפיינים נוספים מחיר - 500 עד 1500 ש"ח. [email protected]
הודעה אחרונה מאת mrk-tuner, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש פיאט אונו , עד שנת 93 , מנוע קרבורטור 70S ולא ההזרקה לחלקים \ פירוק
הודעה אחרונה מאת Syst3m, -
קויק שיפט
מאת opel_gsi-21- 0 תגובות
- 722 צפיות
קויק שיפט לפיאט בראבו
הודעה אחרונה מאת opel_gsi-21, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש צינורות בזווית של כ90 מעלות,וחתיכה ישרה -רצוי סיליקוי אך אפשרי גם אחר חשוב שתהיה גמישות ועמידות מעולה בחום בקוטר של 2.5" אם מישהו מוכר או יכול לכוון אותי היכן ניתן להשיג אז לא להתבייש... מיועד להחליף את צנרת יניקת האויר המקורית בראלי כמו כן חתיכה קצרה של צינור אלומיניום באותו קוטר-כ30 ס"מ בפרטי/נייד/SMS/ 0545900205
הודעה אחרונה מאת roei, -
מחפש 106 XS
מאת quickly- 0 תגובות
- 635 צפיות
מחפש 106 XS גיר רגיל מנוע 1.6 שנת 98 עדיף אפשר פחות במצב טוב מכירים בערך בסביבות ה 20-30 תודה... או אולי 106 XSI שנת 96 גיר רגיל
הודעה אחרונה מאת quickly, -
- 0 תגובות
- 676 צפיות
מוכן לשלם אפילו קצת מעל מחירון!
הודעה אחרונה מאת IC350, -
- 0 תגובות
- 870 צפיות
מחפש פיאט ברבו/ה לפירוק או חלקים לאוטו זה 0542004057
הודעה אחרונה מאת Fearless, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש רכב מסוג מרצדס דגם 280 se שנת יצור 81 עד 90 מרכב w126 או w123 המצוייד במערכת abs אשמח לקבל מידע על רכבים במצב טוב.
הודעה אחרונה מאת avirams, -
- 0 תגובות
- 605 צפיות
כמו בכותרת... אני מחפש פג'ו 205 CJ או CT עדיפות לרכב שמור כמה שיותר * שילדה נקייה * מצב מכאני טוב * גג במצב טוב לכל מי שיש שבב של מידע לגבי רכב כזה במקום כלשהו בארץ ניתן לשלוח לי הודעה פרטית או ליצור איתי קשר במספר - 0544714999 עמנואל.
הודעה אחרונה מאת Emanuel, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
טוב אז ככה ישלי כמעט את הכל אני רק צריך: מזרקים:בין 350-500CC שעונים:EGT BOOST-רק אם הם חדשים!. צינורות אלומיניום\נרוסטה\גומי.-לירידה לאינטר ולחזרה. מחפש גם ירידה מהטורובו עם פלאנג' 2.5. ה'פ.
הודעה אחרונה מאת רועי לוי,