קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
אוהד 0523747494
הודעה אחרונה מאת bik, -
- 0 תגובות
- 999 צפיות
שלום, מחפש פביה 1.4 (גרסת ה-100 כ"ס, כמובן) 16V, ידנית, מודל 03-02.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 0 תגובות
- 927 צפיות
אני מחפש פורד סיירה שיוצרה לפני 85 למי שיש או מי שמכיר ידבר איתי בפרטי.
הודעה אחרונה מאת Viper911, -
- 0 תגובות
- 798 צפיות
אני מעוניין לקנות בלמי דיסק אחוריים של TOYOTA CELICA דגם בין השנים 90-93 אם הפנסים הנפתחים, שזה יהיה כולל את: הקאליפר, דיסק(לא משנה באיזה מצב), רפידות בלם(לא משנה באיזה מצב), ואת כל התושבת מסביב שעליה מתברג הקאליפר עם שתיי הברגים + צינורות נוזל בלמים. מחפש את החלקים הנ"ל לפרוייקט. מתייחס לחלקים גם מפירוק!
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש 940 סטיישן נפח 2300 שמורה בשנתונים 93-96 תודה רבה 0544-307761
הודעה אחרונה מאת ELI12, -
- 0 תגובות
- 824 צפיות
אם למישהו יש משהו in working condition - אנא צרו קשר. [email protected] תודה מראש, יניב.
הודעה אחרונה מאת yanivz, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התקלקל לי מנגנון מד הטורים,ככה שלא חייב את כל הלוח שעונים מספיק לי רק המגנון של מד הטורים שבלוח השעונים.
הודעה אחרונה מאת ETAI, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 852 צפיות
כמו בכותרת. גלגל מקורי עם ציפוי העור המקורי שלם. העור אצלי מתחיל להסדק, ואשמח להחליפו באחד במצב קרוב ככל האפשר לחדש. בה"פ. תודה. לזה שימכור לי את גלגל ההגה תנתן חסינות מפני שמר ל-14 יום בפורום.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
עודד 0545731246 0544778816 תודה
הודעה אחרונה מאת עודד2005, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דחוף..... מחפש גיר אוטומט של מרצדס 250 דיזל שנת 94 (אולי מתאים משנים אחרות) במחיר אטרקטיבי טל :0522692724
הודעה אחרונה מאת EDDIER, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עקב תאונה קלה, אני שוקל לרכוש סוזוקי אלטו/מרוטי או חלקים: תודה, עמית 054-4944022
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 0 תגובות
- 811 צפיות
מחפש לקנות רכב מהדגמים האלה: הונדה סיביק EX 93-95 אוטומט עדיפות ליד נמוכה כמובן (הכי הרבה יד -3). או - טויוטה קורולה 94-96 אוטומט . או מאזדה לאנטיס 1600 95-97 אוטומט. מאזור המרכז (נייד), לא מסוחר (לכל החכמים שבינכם). ה"פ בבקשה. תודה.
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
- 0 תגובות
- 779 צפיות
מחפש לקנות זוג איתותים שקופים לגולף מארק 4 במחיר שפוי (לא של צ'מפיון ) ה"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת Casper_2001, -
- 0 תגובות
- 884 צפיות
מחפש לקנות שנת 2000 או 2001 A-3 אן GTI GOLF איש קשר שרון 050-9303011
הודעה אחרונה מאת dj12349, -
- 0 תגובות
- 892 צפיות
דרוש רכב עד 49000 ש"ח, עדיפות לגיר רגיל, עד יד שנייה ושיהיה מטופל+קבלות, בעלות פרטית, בדיקה, עדיפות ל- סקודה פאביה, סקודה אוקטביה, פורד פוקוס, גולף עד 1900 טורבו דיזל, טולדו, לאון, בורה, אופל אסטרה, פאסט 97', פיז'ו 306 מעל שנת 2000, 1.6 גיר רגיל בלבד. הצעות נוספות יתקבלו בברכה, נא ליצור עימי קשר בטלפון 0525565721 (איתמר) או עם אבא שלי 0525565719 (מרדכי)
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש אגזוז זרימה חופשית שיהייה במצב חדש בלי חלודה וכו... לסוזוקי יורוסוויפט ושיעבור טסט
הודעה אחרונה מאת RuDiK-G, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש ג'נטים של איביזה טורבו.1 עדיפות לבלי צמיגים-העיקר שהגנטים יהיו במצב טוב!!!! מאוד רציני.! מיידי! להשאיר ה'פ או בפלא 0508825305.
הודעה אחרונה מאת רועי לוי, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפ…
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
צמיגי מיכלזון (כמו בתמונה) הגה קטן כסאות ספורט חגורות ספורט 5 נקודות
הודעה אחרונה מאת יניב921, -
- 0 תגובות
- 873 צפיות
מחפש הגה של גולף שלוש צלעות או טלפונים של פירוקיות מכל הארץ. תודה
הודעה אחרונה מאת BABI_G, -
- 1 תגובות
- 983 צפיות
מחפש קליאו ספורט 2001 MK1 ... בלי תאונות . פלאפון : 054-2312112 או בפרטי -יובל. לעוזרים -תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת הגלוז, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
1. סרן דיסקים של 306/קסארה/ZX 2. מתאם לקולר שמן לפיז'ו 3. חלק מהקונסולה הפנימית של 306 דור שני (98 ומעלה) הקונסולה של הידית הילוכים והבלם יד
הודעה אחרונה מאת Lucky-Strike, -
- 0 תגובות
- 651 צפיות
מחפש מנוע שיתאים לדיוו ריסר במצב מצויין 1.5 או 1.6 עדיף על 1.6 תציאו בפרטי או רכב כזה לפירוק אבל במחיר הגיוני או שמישהו ראה רכב כזה לפירוק עם מנוע עובד.. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת McL, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש לקנות טויוטה יאריס ספורט האם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מכונית לקנייה? תודה!
הודעה אחרונה מאת liorf, -
- 0 תגובות
- 917 צפיות
מחפש אגזוז לחץ יציאה אחת עם אישורים ....במצב טוב...במחיר נוח לא יותר מ350... תשלחו לי הודעות פרטיות למי שיש ומוכן להתפשר על המחיר...
הודעה אחרונה מאת TRIPLE xXx, -
- 0 תגובות
- 884 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפ…
הודעה אחרונה מאת msds, -
- 0 תגובות
- 776 צפיות
יד ראשונה עד 80 ק"מ 0526810012 מתן
הודעה אחרונה מאת slamdog, -
- 0 תגובות
- 894 צפיות
0522282280
הודעה אחרונה מאת isalamon, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
במצב טוב ומחיר סביר. תודה.